От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 102 402
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
Изчакай до утре, аз също получавам една пратка, за която ме уведомиха ден по-късно от показаното в тракинга (пък и а Англия още е работно време, може да дойде по-късно тази вечер).
За момента нямаш повод за притеснение  Peace

# 361
  • Русе
Момичета, имате ли идея колко време след като го получат в UK, Габко уведомяват, че са го получили с email? За пръв път ползвам подобна услуга, от тракинга виждам, че е доставено днес, но нямам потвърждение от Габко.
До 24 часа изпращат уведомителния мейл. И това, разбира се, ако ИД номера е изписан правилно. Дори и да не е, пратката ти пак ще бъде натоварена и препратена, но информация за нея ще получиш едва когато пристигне тук. 

# 362
Така и не ми пратиха и го няма в профила ми. Като сложа tracking номера в системата им, изписва, че е качен на курсът, който пътува към България. ID-то със сигурност беше сложено в поръчката. Надявам се в София да го сортират правилно вече.
На някой случвало ли му се е това и имал ли е проблеми?

# 363
  • Русе
Да, на мен ми се е случвало, но ИД номера беше пропуснат и когато  търсех по тракинг номер не излизаше никакъв резултат. Въпреки това, когато пратката пристигна и в разпределителния склад я обработиха, получих СМС, че имам пакет на свое име. Препратиха го по стандартния начин.
Мисля, че на този етап нямаш повод за притеснение. Още повече, че търсейки по проследващия номер ти излиза информация.  Peace

# 364
Да попитам -  кой превозвач ще ми препоръчате за доставка на стоки от Groceries на ASDA и Tesco?
По принцип ползвам Габко, но не ми се дават 13 лв. за кашон.  Embarassed 

# 365
  • София
gabieli или ggbg, опаковат нещата, но пари за кашона не са ми искали.

# 366
gabieli или ggbg, опаковат нещата, но пари за кашона не са ми искали.
бамбарадамбара, благодаря!  bouquet   

# 367
Някой поръчвал ли е пакетирани хран. стоки от гросъритата и пристигат ли те в приличен вид?

# 368
  • Бургас
Момичете, за първи път поръчвам с Габиели до моя град.Получих известие за раздаване, но никъде не пише какви пари дължа и колко кг. е пратката newsm78. Това нормално ли е?

# 369
  • София
да, не изпращат такава информация.

# 370
  • Бургас
да, не изпращат такава информация.

Благодаря bouquet

# 371
Някой поръчвал ли е пакетирани хран. стоки от гросъритата и пристигат ли те в приличен вид?

много пъти, не е имало фрапиращи проблеми, макар да се е случвало
дори и от сайта да не опаковат, на мен Габко са ми таксували по 1 паунд за опаковка /в кашон с подсигурявване/
от гросерито дставят в найлонови торби

аз влязох да кажа, че пуснах поръчка към английската Зара, платих с ПЕйпал, сутринта я пуснах, прреди малко имам мейл, че е изпратена  Peace

# 372
Здравейте, за Пловдив кой превозвач ще ми препоръчате?

# 373
  • БУРГАС
бамбарадамбара, благодаря за бързия отговор!  Hug
Остава някой да сподели дали има друг вариант освен ggbg за Ocado.

Аз получавам до Бс с Доставки Англия по 1,8лв. на  кг

# 374
Здравейте, за Пловдив кой превозвач ще ми препоръчате?

Габиели (http://www.uktobg.com/home), но имай предвид, че складът им е почти на Околовръстното, след Овощарския институт. Ако нямаш кола, няма да ти е удобно. Возят на 2лв/кг от Англия и 3лв/кг от Германия. Курсове от Англия имат през два дни, от Германия един 1-2 пъти седмично. Изпращат имейли кога пратката е пристигнала на техния адрес, кога е натоварена и кога се раздава.  КД Шопинг (http://www.kdshoppinguk.com/) също ползват адреса на Габиели в Англия и возят с техните курсове. С тях е малко по-скъпо, но офисът за получаване на пратките име е на по-удобно място - зад Военна болница. Не изпращат имейли, освен накрая за получаването.

Общи условия

Активация на акаунт