От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 102 388
  • 732
  •   1
Отговори
# 405

Пловдив
Досега ползвах KD, но не мога да се регистрирам с новия им адрес
опитай
с Габко  аз съм  много доволна от тях имат адреси     
склад Пловдив - център
    склад Пловдив - Коматево
[/quote]
Благодаря много, но некс не приема техния адрес

# 406

Пловдив
опитай
склад Пловдив - център
    склад Пловдив - Коматево
[/quote]
Да, некст не приемат промишлени адреси (на такива работят повечето превозвачи), а само домашни. Аз открих една такава фирма, която доставя само във Варна и вчера успях да пусна поръчка. Със сигурност ще се намери нещо подобно и в Пловдив, просто издири по-малките фирми.

# 407
Скрит текст:

Пловдив
опитай
склад Пловдив - център
    склад Пловдив - Коматево
Да, некст не приемат промишлени адреси (на такива работят повечето превозвачи), а само домашни. Аз открих една такава фирма, която доставя само във Варна и вчера успях да пусна поръчка. Със сигурност ще се намери нещо подобно и в Пловдив, просто издири по-малките фирми.
[/quote]

Ще потърся по-основно. Дано намеря добър превозвач с домашен адрес.
Дали е удобно да споделите тази варненска фирма ?

# 408
  • Варна

Би ли споделила коя е тази варненска фирма  bouquet?

# 409

Би ли споделила коя е тази варненска фирма  bouquet?

Фирмата е britsbg. Все още не съм получила нищо чрез нея, така че за бързина и коректност не мога да се изкажа. Единствено, че адреса, на който се получават пратките е домашен. Като пристигне поръчката ще пиша повече.

# 410
  • Варна
И аз ги ползвам тях от години, няма място за притеснение с тях, коректни са. Не са от най-най-бързите, тъй като имат само един курс седмично, но иначе са точни  Peace

# 411
Някой има ли опит със surfdome.com ? Дали мога да платя с българска карта?

# 412
  • Бургас
+1 за Gabco PeaceНяколко поръчки направих през тях и съм много доволна.

# 413
  • София
Случва се нещо много странно. От вторник насам имам доставени няколко пратки на адреса на GGBG в UK, но до момента ги няма отразени в профила ми, нито са ми пратили мейл. Утре ще им звъня на телефона в България, за да ми дадат някакъв отговор. Нещата са скъпи, ако са изчезнали, трябва да мога да реагирам навреме.
На друг случвало ли му се е такова нещо?

# 414
И Габиели не си отразяват пратките, вероятно поради натоварването тази седмица. Мисля, че няма основание за безспокойство.

# 415
Моите са отбелязани от Габиели.

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 12:00 от shrekie

# 416
  • София
Значи утре ще им звъня. Миналата година с Габко нямах забавяне и проблеми...

# 417
  • на Мелмак
Случва се нещо много странно. От вторник насам имам доставени няколко пратки на адреса на GGBG в UK, но до момента ги няма отразени в профила ми, нито са ми пратили мейл. Утре ще им звъня на телефона в България, за да ми дадат някакъв отговор. Нещата са скъпи, ако са изчезнали, трябва да мога да реагирам навреме.
На друг случвало ли му се е такова нещо?
Аз имах такъв случай , обаждах се, точно защото ми беше важно и скъпо - дойде си нормално.

# 418
  • София
Здравейте, от Теско F&F не ми приема картата, защо, знаете ли? Картата е Виза.

# 419
  • София
Пратиха ми мейл сега, че имам 3 броя пратки. Дано Амазон са ги комбинирали в 3 пакета, иначе пак се оказва, че липсват 2 броя пратки... Поуспокоих се малко, но ще им звъня да ги питам откъде да си взема нещата от предния курс. Още в сряда получих мейл, че курсът е пристигнал и обработва, а до момента в профила не е отбелязана стойност и не са ми звъняли да ида да си взема нещата. Обикновено си ги получавам от офис Дружба...

Общи условия

Активация на акаунт