От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 102 258
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Явно от сайта не доставят до индустриални адреси, какъвто е адресът на Габко. Или с други думи казано - искат домашен адрес - на къща, апартамент, прочие. Някои от фирмите имаха такъв. Не съм много сигурна, но мисля, че КД бяха едните. И за другите... да кажат другите Simple Smile

Благодаря за отговора , а как разбирате кои от фирмите са с домашен адрес и кои с индустриален?

Всички, които съдържат в адреса си Access Self Storage или Ind. Est., са нещо подобно на складови бази.

# 61
Разгледах всички превозвачи с офиси във Варна и се спрях на тези :http://www.dostavka-anglia.com/

Техния адрес не е индустриален и се надявам да успея да си пусна поръчката. Доволни ли сте като цяло от този превозвач че ще пускам поръчка на голяма стойност и ми се иска всичко да мине гладко ?

# 62
  • Русе

Благодаря за отговора , а как разбирате кои от фирмите са с домашен адрес и кои с индустриален?

Както казах и по-рано: КД са с домашен адрес.  Wink

# 63
Пускам с КД  Grinning При тях има ли както при габко описване на пратка че нещо не мога да се ориентирам в сайта? Само по двете ми имена ли става ясно че пратката е за мен?

# 64
  • Sofia
Пускам с КД  Grinning При тях има ли както при габко описване на пратка че нещо не мога да се ориентирам в сайта? Само по двете ми имена ли става ясно че пратката е за мен?

Мисля, че да, защото в сайта им не можеш да се регистрираш с дадено име, ако то вече е заето; т.е., ако пишеш, примерно – Мария Димитрова, но някой друг вече го е заел, няма да ти даде да се рег-неш с него. Peace

Недостатъкът при KD e, че не пращат уведомителни мейли, когато пратката ти пристигне на UK адреса им и после тръгне за Б-я. Аз именно затова се отказах от услугите им, просто ми е несигурно така, като не знам къде се намира пратката ми. Twisted Evil Но, иначе, са доста коректни, препоръчвам ги. Peace

# 65
Абе то коректни, коректни, ама курса от днес явно няма да го раздават. Ще си останем без подаръци за Коледа.

# 66
  • Sofia
   Еее, кофти е това, но то май подобни гафове може да се очакват, от който и да е от превозвачите... Confused

# 67
Току-що си проверих имейла. Утре ще раздават курса. Браво на тях, че са успели да се организират  Heart Eyes

# 68
  • София
Влизам, за да похваля GGBG. Няколко пъти вече поръчвам чрез тях. Много точни, бързи и коректни. Всички коледни поръчки на клиентите им бяха сортирани и готови за раздаване преди празниците. Препоръчвам ги.

# 69
  • София
Обмислям да сменя Габко през новата година. GGBG ми звучат много добре - по-бързо пристигане и раздаване, на първо четене.
Бихте ли споделили личен опит с тях? Трябва ли да се описват всички пратки, които чакаме? Пише, че се получава мейл при всяка стъпка - приемане на пратката при тях, натоварване на камиона за БГ, пристигане в БГ, и когато е готова за раздаване. А смс не се ли получава, като при Габко? Не си следя мейла редовно и ми е много удобно, когато ме подсетят със смс. Също, не видях да пише цените им с ДДС ли са?

# 70
  • Sofia
   Аз съм ги ползвала за 2 поръчки, но офисите им са ми много далеч и това ме отказа да продължа с тях. Плащаш това, което е обявено на сайта им, няма допълнителни такси. Не пускат sms-и, само мейли, които понякога закъсняват с ден-два. Не е необходимо да се описват пратките.

# 71
  • София
доставката им до адрес е на доста добра цена също.
засега като недостатък мога да посоча, че закръгляват килограмите, за 40 грама над 4кг май, си платих 2лв.
и че когато са претоварени не описват пратките навреме, което си е доста притеснително. бях доста се притеснила за две подобни пратки, според тракинга получена, при тях нищо, на мейла не отговарят.

# 72
Аз ги ползвам от една година и не мога да се оплача. Тръгват в неделя/понеделник и пристигат в сряда. В четвъртък вече мога да си взема пратката. Нямат закъснения и пропуснати курсове. Пращат мейл на всяка стъпка, не ми пречи, че вместо веднага с пристигането на пратката да ми пишат, ми пишат в 22ч имейла. Карат ми ги пред вратата за 2,50 отгоре (моите пратки са все малки и рядко са над 1кг) Мисля, че нямат опция да известяват чрез смс.

# 73
  • Русе
Тръгват в неделя/понеделник и пристигат в сряда. В четвъртък вече мога да си взема пратката.

Това верно ли? Много са бързи наистина.

# 74
  • Sofia
   Да, бързички са.

Общи условия

Активация на акаунт