От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 102 327
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
Те и да отидат няма да има на кого да я оставят...  Confused Освен чрез повторна доставка след 7. Хубавото е, че поне DHL ще доставят. Ако срещнеш проблем с уредбата, може да занимаваш звеното в България Simple Smile

# 106
  • Sofia
Ако срещнеш проблем с уредбата, може да занимаваш звеното в България Simple Smile

Мислиш ли? Thinking На мен от българския им клон ми казаха, че нямат никаква връзка с колегите си от чужбина и няма как да ми асистират. Crazy

С DHL UK при последната ми поръчка се наложи да проведа поне 5-6 разговора, за да ми доставят пратката до английския адрес на Габко, с някакви пълни глупости ме занимаваха. Малко дебили си падат. Mr. Green

# 107
А някой ползвал ли е на Amazon?Бих искала да пазарувам оттам /за първи път/ но ми е притеснено и #Crazy...... Някой може ле да ми го обясни по-подробно Mr. GreenА колко струва доставката? Thinking

# 108
  • Русе
Ако срещнеш проблем с уредбата, може да занимаваш звеното в България Simple Smile

Мислиш ли? Thinking На мен от българския им клон ми казаха, че нямат никаква връзка с колегите си от чужбина и няма как да ми асистират. Crazy

С DHL UK при последната ми поръчка се наложи да проведа поне 5-6 разговора, за да ми доставят пратката до английския адрес на Габко, с някакви пълни глупости ме занимаваха. Малко дебили си падат. Mr. Green
Ами не, не съм особено убедена. Никога не ми се е налагало, но си мислех, че може. Нали са една фирма все пак, пък то... Явно не става.

Две в едно
, има специална тема за Амазон. Там ще намериш отговор на всичките си въпроси Simple Smile
Честита Нова година на всички!

# 109
Някой ползва ли
http://www.dostavka-anglia.com/ ?Доволни ли сте?Доста по ниска им е цената на превоза,надявам се да са коректни.
Доста по-ниска изглежда цената, но е без ДДС, обърна ли внимание? 1.80 лв. без ДДС=2.16 лв. с ДДС. Да не се заблудиш.

Аз поръчвам с тях и ми вземат по 1,60 на кг, за Бургас.
Поръчах през тях, като доставката беше извършена преди 17.12 в склада им в Лондон. Според сайта:
- Последният курс от Великобритания/UK към България/BG за 2014г., ще тръгне на 17.12.2014г., и ще се раздава на 21/22/23.12.2014г.
Изчаках до 23-ти и отидох в офиса им в Бургас (който е един гараж и работи само с предварителна уговорка  newsm78) и звъннах на телефона. Момчето ми обясни, че не очаквал доставка и нямало такива поръчки Thinking, от София не му били казвали нищо, да звънна да говоря с тях, не зависело от него  Shocked. Звъня в София и след десетия опит ми казват, че поръчките са тръгнали и следобед трябва да са в Бургас. Изчаквам до следобяд и пак звъня, никой. Изчаках до 27-ми, звъннах в бургаския офис, пак нямал информация за доставки, пак звъня в София - раздавали ги, до 29-30-ти ще са в Бургас.... и пак никой. Днес звънях на бургаският телефон... какво да очаквам - нямал информация от София. Звъня на софийските телефони - никой не отговаря, свързах се на телефона за превоз на личен багаж, където женичката ме зарадва, че до 5-ти никой няма да работи, всичко било отразено в сайта им, а телефона на управителя съм можел да намеря и в сайта им Outta Joint. Проверявам сайта - нито е обявено забавяне, отлагане или нещо друго, нито има телефон на управител.  Stupid

# 110
Тази промоционална цена на Габиели дали важи за всички или е персонална отстъпка за получилите мейл? Питам, понеже в сайта им никъде не пише за нея. Иначе до края на месеца ли важеше?

# 111
  • София
Тази промоционална цена на Габиели дали важи за всички или е персонална отстъпка за получилите мейл? Питам, понеже в сайта им никъде не пише за нея. Иначе до края на месеца ли важеше?
Промоцията е за всички. Важи до 31.03.2015 - от Англия -1,50 лв/кг. 

# 112
Промоцията е за всички. Важи до 31.03.2015 - от Англия -1,50 лв/кг. 

Благодаря Simple Smile

# 113
  • БУРГАС
Някой ползва ли
http://www.dostavka-anglia.com/ ?Доволни ли сте?Доста по ниска им е цената на превоза,надявам се да са коректни.
Доста по-ниска изглежда цената, но е без ДДС, обърна ли внимание? 1.80 лв. без ДДС=2.16 лв. с ДДС. Да не се заблудиш.

Аз поръчвам с тях и ми вземат по 1,60 на кг, за Бургас.
Поръчах през тях, като доставката беше извършена преди 17.12 в склада им в Лондон. Според сайта:
- Последният курс от Великобритания/UK към България/BG за 2014г., ще тръгне на 17.12.2014г., и ще се раздава на 21/22/23.12.2014г.
Изчаках до 23-ти и отидох в офиса им в Бу

Много е трудна комуникацията с тях, напълно си права. Аз имам липсващ един тиган и все се обаждах уж се намери , а не съм го получила. Аз не бързах с доставките а сега по Коледа имах тоста тежки неща и с КД доста повече щях да платя и затова ползвах тези. Пиша им на скайпа колко пъти отговор нямам. Във ФБ същата работа. Курсовете за тази година пише след 5.1.2015 ще обявят, все оюе няма никакво инфо. Някой знае ли за Бургас нещо.
Сега говорих със София днес ще има за Бургас, курса от 17,12,2014г. Момчето от Бургас каза към 19 часа.

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 15:18 от anita_anita

# 114
  • Русе
Гъбките най-накрая откриха сезона с курсовете от УК.   bigdance2 Този курс едвам го дочаках. Вашите транспортни фирми възобновиха ли дейност?

# 115
да, Габиели, раздаваха още в понеделник!  Peace

# 116

Вече пише, но ще е до 01.03.2015: http://www.uktobg.com/news.html

# 117
Имате ли мейли от Габиели за потеглилия курс (още сутринта в 8 пишеше в сайта им, че от дата 8-ми пътува)? Статусът на заявките ми е, че са на депо и се опитвам да разбера дали мейлите се бавят или не са товарили поръчки, пристигнали на 7-ми на техен адрес.

# 118
Имате ли мейли от Габиели за потеглилия курс (още сутринта в 8 пишеше в сайта им, че от дата 8-ми пътува)? Статусът на заявките ми е, че са на депо и се опитвам да разбера дали мейлите се бавят или не са товарили поръчки, пристигнали на 7-ми на техен адрес.

Имам два мейла за две поръчки,ако има значение от 5-ти са на адреса,а мейлите съм ги получила снощи в 01:50 ч.

# 119
Тръгнал е курса. Имам мейл от снощи също в 1:50ч.
Може да са имали много пратки и да не са успели всички да ги натоварят, по-точно последните.
Аз имах пратка, която пристигна при тях на 27.12, но не ми я натовариха на курса от тази дата, а я оставиха за след Нова година.

Общи условия

Активация на акаунт