От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 102 463
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,
искам да попитам за GGBG, как процедират. Направих поръчка, днес е пристигнала на адреса им в Германия, но не е отразена в профила ми и нямам емейл. Благодаря на отзовалите си.

# 226
Здравейте,
искам да попитам за GGBG, как процедират. Направих поръчка, днес е пристигнала на адреса им в Германия, но не е отразена в профила ми и нямам емейл. Благодаря на отзовалите си.

В профила на мен не ми се появяват немските поръчки. ПО-късно или утре ще получиш мейл, че имаш
 пратка, и когато я натоварят пак ще получиш, и като дойде, пак.

# 227
Здравейте,

В профила на мен не ми се появяват немските поръчки. ПО-късно или утре ще получиш мейл, че имаш
 пратка, и когато я натоварят пак ще получиш, и като дойде, пак.
Благодаря ти много!

# 228
  • София
В станицата на GGBG пише, че курса от UK е тръгнал на 15.02 и пристига днес, 17.02. Това възможно ли е и ако е така, утре ще мога ли да си получа нещата? Може ли друг човек да отиде да вземе пратките и трябва ли някъде да го отбелязвам това, както при Габко? ooooh!

# 229
Списъкът на първа страница актуален ли е? Търся фирма за доставка само, която има офис в Бургас. Ще препоръчате ли някоя?

# 230
В станицата на GGBG пише, че курса от UK е тръгнал на 15.02 и пристига днес, 17.02. Това възможно ли е и ако е така, утре ще мога ли да си получа нещата? Може ли друг човек да отиде да вземе пратките и трябва ли някъде да го отбелязвам това, както при Габко? ooooh!

Тази седмица им пристигна по-рано камионът. Аз още в понеделник си взех нещата.  Peace Ако пращаш някой друг, трябва да ти знае ИД номера. Ако искаш им звънни все пак Simple Smile

# 231
  • София
кой превозвач от UK има офис в центъра на СФ или Северозападните райони  Praynig

# 232
  • София
кой превозвач от UK има офис в центъра на СФ или Северозападните райони  Praynig
Габиели http://www.uktobg.com/ - са на Хладилника

# 233
кой превозвач от UK има офис в центъра на СФ или Северозападните райони  Praynig
Гъбко,
гр. София, кв. Иван Вазов  -  http://www.gabco.org/contakt.php?id_page=16
 beer2

# 234
  • София
Много съм доволна от GGBG, изключително бързи и коректни. Пратиха ми мейл, че чакат потвърждение на адреса на доставка, потвърдих и 2 часа по-късно ми звъннаха, че пратката ми е в офиса им в Дружба. Само дето едвам ги намерих, вече ще знам къде са. Благодаря на всички, които отговориха с търпение на въпросите ми, колкото и глупави да бяха.  bouquet

# 235
  • София
Само да кажа на всички, чакащи пратки чрез GGBG, че курсът им от UK ще пристигне утре.

# 236
Само да кажа на всички, чакащи пратки чрез GGBG, че курсът им от UK ще пристигне утре.

Е той нормално така пристига, в сряда, нали?  Минала седмица беше изключение доколкото разбрах.
Като ракета са, за 2-3 дни и са тук.

# 237
  • на Мелмак
Да , от Англия е мн. бързо , аз чакам от Германия и вече ....

# 238
Аз още си чакам пратката от Германия - пристигнала на техен адрес на 11.02., курсът уж тръгна на 13.02. и нищо още! Сега гледам, че е променен курсът им - тръгнал на 18.02., а уж беше на 13.02. Голямо забавяне на 1-та ми поръчка чрез GGBG. Иначе са много мили и отговарят винаги!

# 239
  • на Мелмак
Аз още си чакам пратката от Германия - пристигнала на техен адрес на 11.02., курсът уж тръгна на 13.02. и нищо още! Сега гледам, че е променен курсът им - тръгнал на 18.02., а уж беше на 13.02. Голямо забавяне на 1-та ми поръчка чрез GGBG. Иначе са много мили и отговарят винаги!

Да , мили , отзивчиви и не знам какво става с тази Германия - аз съм позвала основно за Англия и съм супер доволна  Peace
И аз се обадих преди малко - казаха ми , че отиват да вземат курса и до 2 часа най - вероятно ще започнат да раздават , та при мен ще е утре пратката - а дано !

пп. Аз чакам същият курс - а при тях е пристигнала на 5.02 - малко ми се изчака чакането .
Имам пак пратка със следващият курс - дано не я чакам и нея 20 дни .

Общи условия

Активация на акаунт