От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 102 444
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
Да , от Англия е мн. бързо , аз чакам от Германия и вече ....
Аз още си чакам пратката от Германия - пристигнала на техен адрес на 11.02., курсът уж тръгна на 13.02. и нищо още! Сега гледам, че е променен курсът им - тръгнал на 18.02., а уж беше на 13.02. Голямо забавяне на 1-та ми поръчка чрез GGBG. Иначе са много мили и отговарят винаги!

Да , мили , отзивчиви и не знам какво става с тази Германия - аз съм позвала основно за Англия и съм супер доволна  Peace
И аз се обадих преди малко - казаха ми , че отиват да вземат курса и до 2 часа най - вероятно ще започнат да раздават , та при мен ще е утре пратката - а дано !

пп. Аз чакам същият курс - а при тях е пристигнала на 5.02 - малко ми се изчака чакането .
Имам пак пратка със следващият курс - дано не я чакам и нея 20 дни .

Хм, а на мен вчера друго ми написаха, че ще вземат пратките вчера и за вчера след обяд ще започне раздаването. Камионът е пристигнал в петък вечерта още! Голямо разминаване и голямо чакане!

# 241
  • на Мелмак
 Joy

ох , добре , че вече ме избива на смях  Laughing

сега ще видим - утре ще вземем ли нещо или ще чакаме  Mr. Green

# 242
Joy

ох , добре , че вече ме избива на смях  Laughing

сега ще видим - утре ще вземем ли нещо или ще чакаме  Mr. Green

Май ще чакаме още! Дано се оправи проблемът им със спедицията им в Германия!

# 243
  • на Мелмак
Аз съм се занимавала с логистика и знам колко е трудно в определени ситуации , но пък и да чакаш е трудно  Laughing Crazy

# 244
Айде като научите каква е била причината за забавянето на немския курс на GGBG кажете.

Иначе когато има хора, камиони, път, логистика...винаги може да се случи нещо.

# 245
Айде като научите каква е била причината за забавянето на немския курс на GGBG кажете.

Да, така е, няма лошо да се коментира обаче.  Имат проблеми с немската спедиция.

# 246

Да, така е, няма лошо да се коментира обаче.  Имат проблеми с немската спедиция.

Именно, няма лошо. Всички трябва да знаем какво се случва из тия превозвачи.
Само че за Германия има отделна тема  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=442629.0;topicrefid=4

# 247
Не разбрахте ли че по-добри от Габиели и Габко за Германия няма? Курсът е 7 дни , разписанието за тръгване и ристигане се спазва.

# 248
  • София
Само да кажа на всички, чакащи пратки чрез GGBG, че курсът им от UK ще пристигне утре.

Е той нормално така пристига, в сряда, нали?  Минала седмица беше изключение доколкото разбрах.
Като ракета са, за 2-3 дни и са тук.
Писах основно защото на сайта им нямаше инфо. До моето обаждане, когато обещаха да напишат в сайта, че курса е на път и кога пристига. Сега видях, че вече е отбелязано и там.

# 249
  • на Мелмак
Сагата с немският курс продължава - днес отново се обадих - същият отговор като предишните два дни - сега отиваме да го вземем  Close

Отивам да се оплача в другата тема  Peace

# 250
Сагата с немският курс продължава - днес отново се обадих - същият отговор като предишните два дни - сега отиваме да го вземем  Close

Отивам да се оплача в другата тема  Peace
Да, групирали са с курса от Англия, така да знаете. В понеделник щяха да го раздават, курсът пристигнал в петък и ни вест, ни кост. Е, нямам думи, търпението ми се изчерпи! И само лъжи, на нищо вече не прилича това!

# 251
Момичета,една пратка с KD от 13.02 на техен адрес, я няма никаква.Някой има ли да чака пратки от тях от тази или близка дата?

# 252
GGBG доставят ли до други градове в България, след пристигане на пратката в София?

Същите имат ли практика да задържат пратки на един и същ клиент, с цел изпращането им на един път?

Последна редакция: ср, 04 мар 2015, 01:41 от kokona24

# 253
  • на земята
Да попитам,с кой превозвач е най изгодно ако пратката е над 50 кг.от Лондон ?
До Варна трябва да отиде?
Мерси   bouquet

# 254
GGBG доставят ли до други градове в България, след пристигане на пратката в София?

Същите имат ли практика да задържат пратки на един и същ клиент, с цел изпращането им на един път?
На мен с Еконт ми доставят. Имат телефони, обади им се, много са любезни!

Общи условия

Активация на акаунт