От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 102 432
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
  • Димитровград
Аз ги ползвам от 6 месеца и до сега съм нямала проблеми.Имат офис в Димитровград и ми е супер удобно,не плащам за Еконт.

# 286
  • София
Всъщност търся инфо за dostavki.co.uk Embarassed Geri_pam, офис в Димитровград не видях да имат и затова внимателно проверих името и си открих грешката. Ти сигурно ползваш dostaviam.com Wink Ще се радвам, ако някой сподели инфо за dostavki.co.uk

# 287
Някой забелязал ли е уктобг.ком да надписва тегло?
Получих една пратка с обявено тегло от Амазон 7 кг  с опаковката, платих 18,60 лв. на Габиели. Не знам как я сметнаха, по каква цена. Не съм я теглила. Досега не съм забелязвала подобно нещо.

# 288
Някой забелязал ли е уктобг.ком да надписва тегло?
Получих една пратка с обявено тегло от Амазон 7 кг  с опаковката, платих 18,60 лв. на Габиели. Не знам как я сметнаха, по каква цена. Не съм я теглила. Досега не съм забелязвала подобно нещо.

Много често в Амазон има разминаване на обявеното тегло и реалното .

# 289
Здравейте! Досега не съм ползвала услугите на превозвач от Англия. Отворих сайта на http://ggbg.bg, четох какво пише там, но все пак искам да попитам и тук. Например за пратка от 5 кг на стойност 80 £ можете ли да ми кажете според техните условия колко би ми струвала доставката им.....искам да съм сигурна, че не съм недоразбрала и да остана изненадана накрая. освен тях, кой друг бихте ми препоръчали. Благодаря!

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 12:37 от Iaki

# 290
  • София
Здравейте! Досега не съм ползвала услугите на превозвач от Англия. Отворих сайта на http://ggbg.bg, четох какво пише там, но все пак искам да попитам и тук. Например за пратка от 5 кг на стойност 80 £ можете ли да ми кажете според техните условия колко би ми струвала доставката им.....искам да съм сигурна, че не съм недоразбрала и да остана изненадана накрая. освен тях, кой друг бихте ми препоръчали. Благодаря!
Ако е м/у 4 и 5 кг. пратката, доставката ще бъде 10лв., а ако е м/у 5 и 6кг., доставката ще бъде 12лв. Това е до техен офис. Оттам нататък ако искаш да я доставят до вас, те ще ти я препратят с куриерска фирма, което допълнително оскъпява.
Аз съм ползвала тях и Gabko, и от двете съм доволна, но Gabko са по-бавни и по-скъпи.

# 291
Може ли поръчки от два или три различни сайта направени по едно и също време и даден адрес на съответниядоставчик до БГ да се обединят в една достака от Англия или не може така?

# 292
  • София
Ако пристигнат при един и същи превозвач и навреме за един и същи курс, да. GGBG приемат пратки цяла седмица, до събота вкл., после ги товарят и тръгват за BG. Ако пратките пристигнат в рамките на тази една седмица, преди да е тръгнал камиона за тук, ще ти бъдат в една доставка, да.
При Габко периодът не беше седмица, а няколко дни, затова там шансът да се получи разминаване на пратките и да са в два поредни курса, вместо в един, е по-голям.

# 293
Кд шопинг коса имат раздаване в Пловдив? Имам една поръчка от предния път, но мм не я е взел и сега не знам кога да го изпращам. За пръв път ми се случва да не си взема пратката в деня на раздаването.

# 294
Здравейте искам да ви питам от този сайт някой пазарувал ли е?Как става доставката>и ако някой има инфо да пише
https://www.g-star.com/en_bg

# 295
Здравейте,някой може ли да сподели приблизително колко му е излязла доставката ,от кой сайт и какво е поръчал?Не питам от любопитство,просто се оглеждам за ориентировъчна цена. newsm78

От www.BuyNowFromUK.co.uk  се натъкнах на следното изчисление на цената :
Цена + www.BuyNowFromUK.co.uk 8% Комисионна + Доставка от UK до BG Адрес = Цената която плащате.

В случая обаче не знам от къде мога да разбера колко е Доставка от UK до BG Адрес ,за да сметна и да преценя дали си заслужава да пускам поръчка. Simple Smile
Ако може да споделите и по каква формула изчислявате според сайта посредник ,който ползвате,защото съвсем се обърках.

Последна редакция: сб, 02 май 2015, 14:22 от cooxixx

# 296
Тази калкулация е ако те пазаруват вместо теб.
Много от сайтовете, обаче позволяват сам да си направиш покупката, да платиш цената на продукта + стандартна доставка, обявена от магазина до адрес в Англия (обикновенно 0-5лири) + доставка на кг (обявена от превозвачите на първа страница) до България (2лв/кг).

# 297
Тази калкулация е ако те пазаруват вместо теб.
Много от сайтовете, обаче позволяват сам да си направиш покупката, да платиш цената на продукта + стандартна доставка, обявена от магазина до адрес в Англия (обикновенно 0-5лири) + доставка на кг (обявена от превозвачите на първа страница) до България (2лв/кг).
Благодаря! Hug

# 298
някоя фирма с офис за раздаване в центъра знаете ли ?
досега ползвах уктобг , но новият им офис не ми е удобен много ,
чудя се дали няма фирма с по-удобен офис ?

# 299
  • Варна
Здравейте!
И аз моля за помощ. Искам да пусна поръчка от Германия до София. Кой превозвач да ползвам и да е удобен за вземане на сина ми. Живее до Халите ... май / на ул. Братя Миладинови/. Удобно е и някъде из южните квартали на града.
Мерси предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт