От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 102 423
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
За Бургас кой препоръчвате?

# 316

KDShoppinguk
ОФИС В ГРАД БУРГАС:
к-с Изгрев бл.178 / до магазин Била /

ПРАТКИ ОТ АНГЛИЯ до Бургас - 2.80 лв. за килограм
ПРАТКИ ОТ ГЕРМАНИЯ до Бургас - 4.00лв. за килограм

# 317
Здравейте! Някой поръчвал ли е с тази фирма
http://www.dostavka-anglia.com/%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%81-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B5/
Искам да поръчам нещо дребно от спортдирек с тях (обща поръчка). Коректни ли са,дали наистина имат офис в Русе?

# 318
Аз ги ползвах. От Русе съм. Ползвах ги веднъж два пъти и съм доволна. Последно като ги ползвах офиса им беше на центъра, но щяха да се местят и скоро погледнах, че са се изместили. Като цяло нямам оплаквания. Звъннаха ми че поръчката ми е пристигнала и т.н. Ако ти трябва обща поръчка за Русе не ползвай тях. Аз поръчвам през човек и съм много доволна.

# 319
Не бях ползвала - даже и не бях чувала за превозвачи от Англия - но по грешка поръчах нещо без доставка до България и реших да видя няма ли начин все пак да си го получа. На посоки избрах фирма - UKShopping. Возят за 2.50 на кг., един курс седмично. Имат икономична услуга, услуга с известяване и услуга, която предлага събиране на пратки в рамките на месец, преди да отпътуват за България. Курсът им пристигна три дни по-рано от обявеното. Общо взето съм доволна. Не ми хареса само, че получих и-мейл, в който ми обясняваха как мога да си взема пратката от куриера само в определен ден. Не ми стана ясно какво става, ако не успееш точно в този ден да отидеш.

Сега намирам тази темичка и виждам, че KDShopping возят до моя град. Следващия път ще ползвам тях.

# 320

KDShoppinguk
ОФИС В ГРАД БУРГАС:
к-с Изгрев бл.178 / до магазин Била /

ПРАТКИ ОТ АНГЛИЯ до Бургас - 2.80 лв. за килограм
ПРАТКИ ОТ ГЕРМАНИЯ до Бургас - 4.00лв. за килограм
Мерси, Киди.  bouquet

# 321
Някой ползвал ли е с EXPMarket?
Интересува ме за Сливен, ако някой поръчва, кой превозвач ползвате?

# 322
  • Anywhere
Минавам да се оплача от "Доставка от Англия"! Е няма такова несериозно отношение!!!
Пуснах заявка за pick up на 1 Юли, след два разговора с напомняния, ми взеха пратката чак на 6 Юли.
Трябваше на 16-ти да е в България,но ни вест ни кост до сега. Писах им мейл, във фейсбук страницата също- няма отговор, звънях на офиса в Пловдив,  нищо не знаят! #2gunfire
Да похваля KDShopping, от години ги ползвам много бързи и коректни са!
Съжалявам горчиво, че този път им изневерих!

# 323
  • София
Скъпи клиенти,фирма KDSHOPPINUK иска да Ви информира ,че предстои смяна на адреса на офис Англия.Старият адрес е активен до 20.09.2015година,след това пратките ще се връщат и няма да бъдат приети.Новият адрес е вече активен и очаква вашите пратки.
Нов адрес офис Англия :
Full name Вашите имена/KD/
Company Access self storage ,Hornsey
Address 15 Tottenham lane , Cranford way
City London
State London
Postal Code (Zip) N89DJ
Country
United Kingdom
Secondary phone # (020) 82455445(020) 82455445

# 324
  • Бургас
Това не е ли адреса на Габиели?

# 325
  • София
Това не е ли адреса на Габиели?
и на мен ми се струва същия.
но те по принцип си ползват габиели за транспорт.

# 326
Да, това е адреса на Габиели/ UKtoBG и КД ползват тях за транспорт.

# 327
  • Бургас
Само че Габиели щели да отварят офис в Бургас и да превозват на цени като до София, а на КД са доста по-високи и не знам как ще се разбират.

# 328
Клиентите просто ще се прехвърлят.

# 329
  • Варна
Имам мейл от KDSHOPPINUK  за нов адрес на офиса им в Англия.

Скъпи клиенти,фирма KDSHOPPINUK иска да Ви информира ,че предстои смяна на адреса на офис Англия.Старият адрес е активен до 20.09.2015година,след това пратките ще се връщат и няма да бъдат приети.Новият адрес е вече активен и очаква вашите пратки.
Нов адрес офис Англия :

Full name Вашите имена/KD/   

Company  Access self storage ,Hornsey   

Address 15 Tottenham lane , Cranford way   

City London   

State London   

Postal Code (Zip) N89DJ   

Country

United Kingdom

Secondary phone # (020) 82455445

Общи условия

Активация на акаунт