От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 101 910
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Момичета аз от години пазарувам и сега ползвам КД.
Обаче имам проблем.Пускам поръчка, от сайт който не доставя до новия адрес на КД.Сега виждам ,че адреса на Габиели в Лондон е същия.Така ,че и тях няма как да ползвам.
Има ли друга фирма с офис в Пловдив ,която да е сигурна.Пратката не е лека и ако ползвам и куриер се обезмисля.
Та моля за помощ.

# 511
Ще трябва да си платиш за доставката май. Попитай ги, но не виждам какво могат да направят.
Ако не са обемни нещата, задържи първата пратка и ги вземе заедно си мисля, че ще плати една доставка. Съобразно теглото разбира се.
Еми ще трябва да си платя,те Габко нямат вина.
Ама ме е яд,нямам и такава поръчка в профила в Амазон,пък са ми пратили нещо(което предполагам е книжката).

# 512
Здравейте!
Знаете ли какво се случва с Бритс Бг? Трябваше днес да раздават един от последните си курсове, но няма никой, махнали са телефоните си от сайта, не намирам и фейсбук-профила им... Не ми харесва нещо тази история!

# 513
Здравейте!
Знаете ли какво се случва с Бритс Бг? Трябваше днес да раздават един от последните си курсове, но няма никой, махнали са телефоните си от сайта, не намирам и фейсбук-профила им... Не ми харесва нещо тази история!
И аз се чудя, че не мога да намеря страницата им във фейсбук. Много внезапно прекратиха доставките си на стария адрес. Да не се крият от някого  Rolling Eyes Но чак пък да изчезнат с поръчките, едва ли. Има инфо на сайта, че курса от 8 януари ще се раздава на 20-21.

Последна редакция: пн, 18 яну 2016, 18:29 от ice_sparky

# 514
Мда, до следобяд на страницата им стоеше съобщение, че ще раздават днес и утре, сега чета, че са сменили датите! Дано всичко свърши добре!

# 515
  • Варна
Мда, до следобяд на страницата им стоеше съобщение, че ще раздават днес и утре, сега чета, че са сменили датите! Дано всичко свърши добре!
Бяха писали, че ще обявят новият си адрес в Лондон...
и това не е направено. Направо избеснявам...

# 516
  • Sofia
   На сайта на GGBG пише, че камионите им пристигат в сряда. Същия ден ли раздават курса? Към колко часа най-рано мога да отида до офиса им в "Младост" и трябва ли да им се обадя предварително?

# 517
  • София
Можеш да отидеш същия ден, да, аз съм ходила след получаване на мейл. В колко най-рано можеш да отидеш нямам представа, аз съм ходила следобяд. Позвъни им за всеки случай, но май зависи кога ще разтоварят камиона...

# 518
  • Sofia
   Благодаря ти! Hug

# 519
  • гр. София
   На сайта на GGBG пише, че камионите им пристигат в сряда. Същия ден ли раздават курса? Към колко часа най-рано мога да отида до офиса им в "Младост" и трябва ли да им се обадя предварително?

О, може да идеш и веднага. Аз в петък ходих, още сортираха камиона /немския курс им закъсня/, но ми изнамериха поръчките и ми ги дадоха. И не само на мен.  Peace

# 520
  • Sofia
   Мерси! Peace А какво точно визираш под "веднага"? 'Щото аз със сигурност мисля утре да отида, но се чудя по кое време. Thinking Вероятно ще звънна предварително.

# 521
  • гр. София
   Мерси! Peace А какво точно визираш под "веднага"? 'Щото аз със сигурност мисля утре да отида, но се чудя по кое време. Thinking Вероятно ще звънна предварително.

Визирам, че камиона им е дошъл днес и аз днес отивам да си взема поръчката.

В понеделник им пристигат камионите от Германия, в сряда от Англия, ако няма закъснение. Единия немски курс имаше закъснение, но го бяха обявили на сайта. Според мен по-скоро беше тръгнал по-късно от Германия, но както и да е.... В БГ беше в петък и аз в петък ходих да си взема нещата, след 17ч.  Peace

# 522
  • Sofia
   Благодаря, и аз вече ходих и свърших работа. bouquet Знам, че раздават курсовете си в деня на пристигане на камиона от UK (сряда), но просто се чудих към колко часа́ да отида. Peace

# 523
  • София
И все пак, кога отиде? Simple Smile Може да е полезно и за други, затова питам.

# 524
  • Sofia
   В 13.30 ч. днес получих потвърдителен мейл, че пратката ми е обработена, така че предполагам, че когато и да бях минала след този час, все щеше да е ок. Simple Smile Аз се позабавих, де, чак към 17 ч. отидох.

Общи условия

Активация на акаунт