От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 101 883
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Габиели също ги събират, като са в един курс. Например бях поръчала очила за плуване, 2 шапки и 2 чифта шорти. Петте неща от Ибей в 4 малки пакета от различни продавачи. Пристигнаха в един курс и ми взеха само 2 лв., тъй като нямаха и килограм.

# 541
Вече втора седмица чакам пратка с доставка-англия. Статусът не се променя от "пристигнала в лондон".Отговор на email- нямам честта да получа. Нормална практика ли е за тях? За пръв път ги ползвам и май няма да има втори

# 542
Има ли някоя група във ФБ, където да се правят общи поръчки и да има раздаване във Варна - второто условие ми е много важно в случая? Моля, пишете ми на лични. Hug

# 543
Поръчах си едни чайове от Twinings, но на сайта им формата за адрес не приемаше цифри в името. Съответно не можах да си въведа ID номера на Габко. Въведох го в полето отдолу като бизнес име и мислех, че всичко е точно, защото получих мейл с инвойса, който ще ми изпратят.  Днес проверих пак в акаунта си за всеки случай и видях, че бизнес името не фигурира в адреса. Промених го отново, писах и на къстъм сървиса, но малко след това поръчката ми беше изпратена. И от къстъма получих мейл, че не могат да проверят вече.
Въпросът ми е ако няма ай ди, какво ще се случи?

# 544
  • Sofia
   Не е фатално. В сайта на GabCo има секция "Опис на пратки". Впиши всички детайли относно твоята и така, когато тя пристигне в София, ще могат да я разпознаят и ще се свържат с теб. Peace

# 545
Много ти благодаря! Нямах представа за тази опция и почти бях отписала пратката.

# 546
  • Sofia
   О, не, не, как ще я отпишеш. Laughing В случая, твоите имена присъстват на пратката и от GabCo лесно ще се ориентират, че е твоя, след като пристигне в София и започнат с обработката на курса. Но дори и имената ти да липсваха, служителите просто отварят пратката, виждат какво има вътре, снимат артикула и го качват в секция "Пратки без име и ID" – там всеки може да разпознае поръчаните от него неща и да си ги получи в последствие. Peace

# 547
  • Бургас
Момичета, някоя от вас поръчвала ли е от сайта на Лего до немски адрес?
Пуснах поръчка снощи до адреса на КД в Германия, но днес ми изпратиха мейл, че е отказана, тъй като трябва да използвам residential адрес.

# 548
  • Sofia
   Извинете за малко off-topic въпроса, но кой е най-бюджетният и сигурен начин да изпратя малка пратка до адрес в UK, освен "Български пощи"? "Интерлогистика" ли? Те предлагат ли тракинг информация?

# 549
  • София
   Извинете за малко off-topic въпроса, но кой е най-бюджетният и сигурен начин да изпратя малка пратка до адрес в UK, освен "Български пощи"? "Интерлогистика" ли? Те предлагат ли тракинг информация?

Пращала съм с тях и съм доволна. Разбира се, че има тракинг. Те са куриерска фирма и винаги има. Партньор за извън България им е GLS. Като получиш тракинг номера 1-2 дни след това вече се проследява на сайта на GLS https://gls-group.eu/EU/en/parcel-tracking
Друга куриерска фирма с по-ниски тарифи за чужбина не съм намерила досега.

# 550
  • Sofia
   Супер, ще ги ползвам тях, тогава. Hug Дано остана доволна. Flutter

# 551
Момичета, след като от години ползвам Бритс, а тях вече ги няма ,,,моля насочете ме към друга сигурна фирма за град Варна да имат офис
 bouquet

# 552
  • София
   Супер, ще ги ползвам тях, тогава. Hug Дано остана доволна. Flutter
Надявам се да си доволна. Най-прясно миналия месец пращах с тях парфюм до Италия, защото БГ пощи ми отказаха. Не може течности по самолет. Интерлогистика ми взеха точно колкото пишеше в тарифата (около 32 лв), доставиха го за седмица и не го счупиха, нито разляха Grinning
Викаш ги на адрес, идват, взимат пратката и ти дават веднага тракинг. Преди това ще ти се обадят по телефона да им дадеш имейл, на който ще ти пратят да попълниш бланка, в която се пише какво е и за къде. Като дойде куриера пише товарителницата и ти дава номера. Попълнената бланка я връщаш на техния имейл.

# 553
  • Sofia
   Благодаря, Ros@linda! Изчерпателна, какво винаги! Hug

# 554
  • София
   Благодаря, Ros@linda! Изчерпателна, какво винаги! Hug
Hug

Общи условия

Активация на акаунт