От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 101 863
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, знаете ли дали някоя от фирмите ползва стария адрес на кдшопинг
125 Cherry Orchard Road
Croydon
Surrey
CR0 6BE
United Kingdom, че по грешка съм пратила там
Пуснах адреса в гугъл и ми излезе, че се ползва от доставка-англия; http://www.dostavka-anglia.com/%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D0%BE%D0%BD-2/ , но само за пращане на личен багаж. Но ако им обясниш проблема, би трябвало да ти доставят пратката.

# 571
Някой получил ли е нещо за тази година от Доставки—Англия. Мин.седмица ми каза момичето в Бургас, че пътуват за Бургас. Мина цяла седмица и нищо. Звъня в София не ми вдигат, звъня в Бургас също никой не вдига. Писах емайл нямам отговор. Много трудна комуникация.

имат ли сайт или страница, кои са?

# 572
  • БУРГАС
Здравейте, знаете ли дали някоя от фирмите ползва стария адрес на кдшопинг
125 Cherry Orchard Road
Croydon
Surrey
CR0 6BE
United Kingdom, че по грешка съм пратила там
Пуснах адреса в гугъл и ми излезе, че се ползва от доставка-англия; http://www.dostavka-anglia.com/%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D0%BE%D0%BD-2/ , но само за пращане на личен багаж. Но ако им обясниш проблема, би трябвало да ти доставят пратката.
Кода е друг!!!

# 573
Кодът е същия за това не се загледах, но в останата част има разминавания :
125 Cherry Orchard Road
Croydon
Oxagon
London
CR0 6BE
United Kingdom

# 574
  • Бургас
Защо не се обадиш на КД шопинг и да им обясниш ситуацията? Те може да знаят кой е на техния адрес и да помогнат. Успех!

# 575
  • Бургас
Благодаря Ви! Говорих с кд - нямат нищо общо с адреса и не могат да съдействат. Сега ще се свържа с доставки - англия.

# 576
Някой получил ли е нещо за тази година от Доставки—Англия. Мин.седмица ми каза момичето в Бургас, че пътуват за Бургас. Мина цяла седмица и нищо. Звъня в София не ми вдигат, звъня в Бургас също никой не вдига. Писах емайл нямам отговор. Много трудна комуникация.
Извинявайте, какво стана с вашите поръчки? Аз за първи път ползвах техните услуги и то вземане от адрес и засега не съм доволен. Два дена нямаше никаква промяна в статуса на заявката, звъннах на софийския номер и я промениха на приета, но от тогава- ни вест, ни кост. Мина вече повече от седмица, а няма промяна. Като гледам последните постове как изчезват фирмите, да не би и тази да е пътник!?

Вече нямам проблем- продавача прекрати сделката и ми върна парите! Явно това бе първия и последен път когато ги ползвам.

Последна редакция: пт, 05 фев 2016, 11:53 от Сем. Кулишеви

# 577
  • Пловдив
И аз със проблем с Доставки Англия.По принцип ползвам КД,но окадо не приема новият им адрес.Пуснах до Доставки Англия.Трудна комуникация-с дни никой не вдигна,на мейл не отговориха.Днес успях да се свържа с тях-изобщо не знаят къде ми е пратката,но обещаха съдействие.Ще видим....

# 578
  • Sofia
Moжете ли да ми препоръчате превозвач, различен от Гъбко? От ggbg доволни ли сте ? Имат офис, който ми е удобен, но приемам и други предложения.

# 579
  • гр. София
Moжете ли да ми препоръчате превозвач, различен от Гъбко? От ggbg доволни ли сте ? Имат офис, който ми е удобен, но приемам и други предложения.

Да, доволна съм. Мисля, че по-назад писах за тях. Но може да е било и в друга тема..... newsm78

# 580
  • Sofia

Аз точно с GGBG смених GabCo от началото на тази година. Ще споделя съвсем скоро каква е причината за това, разочаровах се от GabCo, и то доста. Confused

А, иначе, GGBG съм ги ползвала и преди, всичко е 6. Peace

# 581
  • София
И аз смених Gabco с GGBG. Gabco са много бавни и малко по-скъпо взимат от GGBG.

# 582
  • Sofia
Благодаря , момичета!
Сериозно обмислям варианта да се обидя на гъбите и аз и затова се оглеждам за алтернативни варианти.

# 583
  • на Мелмак
Аз също съм от доволни те от ГГБГ.
Винаги са били много коректни.

# 584
  • Sofia
Тези ГГБГ доставят ли храни и взимат ли сума за преопаковане? Искам да направя поръчка от Waitrose.

Общи условия

Активация на акаунт