Нашите кухни - 56

• 100 716
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, за първи път се включвам и съм малко несигурна. Поздравявам ви за разкошните кухни. Започвам ремонт, отдавна чакан, информацията тук е огромна. Някъде попаднах на схема и снимки на $не се сърди човече$ /нямам кавички/, после ги загубих и не мога да ги намеря отново. Имам задачка да направя обща кухня с трапезария / хол. Стаята 540 х 320. Светли / бели шкафове, тъмно син плот и гръб, под - тъмен дъб ламинат. Ъглова 210 + 140 за мивка, фурна, миялна и шкафове. 140 е под прозорец. трудно ми е да събера всичко.

# 241
  • Пловдив
merita много ти е хубава кухнята!От Съливер ли е поръчана?
Да Съливер

# 242
  • Пловдив
Аз съм доволна също от Съливер.Кухнята,детската и 2 спални за гости са ми поръчвани от там

# 243
  • Раковски
Ако знаехте какво точно се изисква при рязането на детайлите съм сигурен, че нямаше да сте много доволни, виждал съм много изнервени хора в Съливера, аз също съм си патил преди време от тях.

# 244
Искам да попитам - има ли начин смесителят за кухн. мивка да не бъде монтиран така:
Скрит текст:
,

а централно -
Скрит текст:

Искам мивка с отцедник, не метална, но всички, които видях, имаха предвидено място за смесител само на ъгъл, а горният им борд изглежда твърде тесен за пробиване на дупка  newsm78 Някаква по-специална мивка ли трябва да търся?

# 245
  • густо майна Филибето
Едно бързо въпросче - Какво да е разстоянието странично на хладилника от стената, за да мога спокойно да вадя отвътре плотовете за да ги почистя? Имах преди години такъв проблем, отварянето на вратата на 90 градуса не беше достатъчно, а сега ми предстои пренареждане и ми е нужно да знам.  И с какво според вас да я запълня тази ниша?

Rallichka , трябва ти мивка с отвор в средата. Или  сложи батерия на стената.

# 246
Любознателна, благодаря. На стената май не е вариант, но ще помисля, май ще е най-удобно, ако успеем да го направим.
А за хладилника - имам същият проблем в момента, голямо приключение ми е изваждането на рафтовете -въртя хладилникнапред и настрани, за да успея  Confused Затова съм решила в новата кухня той да е накрая на редицата, след всичко друго, и без директен контакт с нищо до себе си. Най-добре е да пробваш градуса на отваряне, при който ти е възможно изкарването на рафтовете конкретно за твоя хладилник, и така да прецениш нужното разстояние, защото не вярвам за всички хладилници да е еднакво  Thinking

# 247
  • Раковски
Ако хладилника е с плоски врати и дръжката не настърча му стигат 650 мм, но ако е със заоблена врата и настърчаща дръжка трябва да се направи тест за нужното разстояние. Доближете хладилника до толкова към стената, че да може да се отваря без проблем и да могат да се вадят контейнерите лесно.
Rallichka , няма проблем да се направи така както искаш.

# 248
  • В сърцето на любимия човек
За хладилника - виждала съм в интернет едни тесни и високи изтеглящи се шкафове, подобни на тези за подправките, които често се монтират до съдомиялни или фурни, но с височината на хладилник. В тях бяха наредени разни буркани със сладка, туршии и др. Мисля, че подобен шкаф ще реши проблема  Peace

Нещо подобно:
Скрит текст:
Ето го и до хладилник:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 13 яну 2015, 11:47 от пънче-мънче

# 249

Т.е. да се пробие дупката там, в центъра ли?

# 250
  • Раковски

Т.е. да се пробие дупката там, в центъра ли?

Трябва да си избереш мивка която не пробита фабрично и може в центъра, може в края да е смесителя.

# 251
Благодаря ти, полезен както винаги   bouquet

# 252
  • Пловдив
Ако знаехте какво точно се изисква при рязането на детайлите съм сигурен, че нямаше да сте много доволни, виждал съм много изнервени хора в Съливера, аз също съм си патил преди време от тях.
Идея нямам.
Старата ми кухня изтърпя 13 години експлоатация.Демонтирана е и монтирана при приятели.Нямам един кант отлепен при все че машините не бяха толкова добри тогава.Две детски стаи също издържаха толкова-сега са на вилата на други приятели-тоест още се ползват.На съпруга ми офиса също е поръчван при тях.Кабинетите в клиниката също са поръчвани при тях.9 години тези плоскости се заливат със силни дезинфектанти-нищо не е мръднало.Ако качеството на плоскостите е паднало това е друг въпрос.А и си мисля, че е така защото онези въпреки че бяха кроношпан издържаха зверска експлоатация.Сега за егер нищо не мога да кажа още.Както и при всяка фирма има доволни и недоволни.Просто при мен проблем не се е случвал.

# 253
  • Пловдив
Идея нямам.
Старата ми кухня изтърпя 13 години експлоатация.Демонтирана е и монтирана при приятели.Нямам един кант отлепен при все че машините не бяха толкова добри тогава.Две детски стаи също издържаха толкова-сега са на вилата на други приятели-тоест още се ползват.На съпруга ми офиса също е поръчван при тях.Кабинетите в клиниката също са поръчвани при тях.9 години тези плоскости се заливат със силни дезинфектанти-нищо не е мръднало.Ако качеството на плоскостите е паднало това е друг въпрос.А и си мисля, че е така защото онези въпреки че бяха кроношпан издържаха зверска експлоатация.Сега за егер нищо не мога да кажа още.Както и при всяка фирма има доволни и недоволни.Просто при мен проблем не се е случвал.

И аз съм доволна всичко ни е от там. И са бързи на единия ден поръчваме на другия са при нас. Въпреки че сега се пренесохме да живеем в Пазарджик пак избрах Съливера въпреки транспорта.

# 254
  • Раковски
Аз не говоря за материала който сте си избрали, а за самото рязане примерно. Аз съм поръчвал детайли за гардероб с размер 2000/600 и са ми идвали в горния край 600 а в долния 605 което е проблем за хората правещи мебелите, преди 7-8 години имаше опашки пред офиса им, обаче заради такива неща хората режат другаде. Също така веднъж ми кантираха поръчката с друг кант.

Общи условия

Активация на акаунт