Нашите кухни - 56

• 100 640
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • София
може да е слонова кост например или много близък цвят до бялото.

# 376
  • Добрич
Аз пък си мисля, че тъмния корпус е добре , когато формата на вратичките е изчистена.Както е показаната от теб снимка.
Но с тази извивка на вратичката/кобилицата/ ще има разминаване визуално, според мен, между правите черти на корпуса и извивки на вратичката. Ако има възможност наложи ги някъде реално, за да добиеш представа.

# 377
  • Русе
Съгласна съм с mpetkova. Ако е два цвята - без кобилица. Има предвид и за кобилиците, че на плитките чемеджета трудно ще се направят. Само на дълбоките се получава.

# 378
  • Раковски
Rallichka, аз бих добавил още два цвята към чуденето.

http://salex.bg/%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D0%B … -natur-H3331-ST10

http://www.salex.bg/sastaren-dab-meden-EiV971

Миналата година направих няколко бели кухни с тези два плота, снимката на медния дъб е много калпава и на живо е различен .

# 379
Шадоу, ама точно този дъб меден ни е втората опция след сонома-та, втората снимка трябва да ми е на него, освен ако не съм оплескала линковете  Rolling Eyes Супер, и ние май вече към него клоним, наистина е много красив наживо  Heart Eyes А с този плот корпусът бял ли го направи, или в подобен  на дъба цвят? Благодаря ти предварително   bouquet

# 380
  • София
Rallichka, пускам ти снимки от моята кухня, за да видиш как стои тъмен корпус със светли вратички http://p4eli4ka.snimka.bg/family/kuhnia.850265.34715800. Още не всички детайли са завършени, хладилникът и фурната ще се сменят, но все пак ще добиеш представа.

Корпусът и плотът са тъмен дъб Касъл (вносител е фирма Хосе). Вратичките са на Модекс, цвят мръсно бяло, май се водеше някакъв седеф. Имай предвид, че различните профили стоят различно на вратички и на чекмеджета. Моят профил го харесах на снимка на голяма вратичка, на чекмеджета не го видях предварително и после бях разочарована, защото не ми хареса как стои на по-тясно чело. Иначе на дългите вратички е супер. Но както и да е, вече свикнах.

Подът е с гранитогрес на Керос, имитация да дърво. Като го купихме имахме мостра от плота и видяхме, че са в една тоналност, но в различен нюанс. Обаче вкъщи се оказа, че всъщност всяка плочка е с различен фладер. Бях изпаднала в ужас да не се насложат прекалено много дървесни декори с корпуса и плота, но резултатът много ми допадна.

И още нещо, вляво от хладилника, където имам няколко полици, стената е латекс, който вече на нищо не прилича, а ползваме активно кухнята едва от 2 месеца. Така че и там ще се правят промени. Сега се чудя дали няма да се поддържа по-лесно, ако сложа миещ се тапет някъде на височина до втория рафт  newsm78 или пък да пребоядисаме с качествен миещ се латекс.

# 381
  • Раковски
На втората снимка е сандък-а. Кухнята е чисто бяла, корпус и бяло гланц за врати. Тя е на една наша съфорумка.

Ето и от малко по-близо.

# 382
  • Blondeville
shadowman, много ми харесва кухнята, особено големите прозорци при мивката, страхотно  Heart Eyes

Комарче, много уютна и кокетна кухня.

# 383
Ralichkaa, този меден дъб е страхотен! Ако моят не държеше толкова много на техническия камък, това щях да искам и аз! Като цяло съм се спряла на същия цвят вратички и подобно на мъжа ти, не искам чисто бяло.  Много ми е интересно как ще изглежда гърбът! Дано скоро покажеш плочките, доста екзотично и интересно ми звучи Simple Smile Simple Smile
А днес минах последните две фирми. Пет фирми ми стигат! Едната вече автоматично отпадна - тази,за която ви писах за огромната ценова оферта,а девойката даже не можа да ми каже какъв МДФ е сметнала. Тъй като се оказа тотално идейно безсилна,  накрая с последни сили опита да прояви креативност, като ми предложи да се откажа от миялната,за да направят още шкафове....
За щастие в следващите 3 фирми откриха места за шкафове Simple Smile))
renydent, много познато ми звучи всичко това за банята. Ние лятото правихме две. След като един път казах на консултантката, какво искаме и след като два пъти праща един и същи проект,а уж го е коригирала, накрая отидох и изобщо не приех нацупените им физиономии, докато не направиха това,което им казах, не мръднах.

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 23:23 от escarlata

# 384
Комарче, не мога да не спомена, че мноого ме впечатли (положително, разбира се!) лампата в кухнята ви  bouquet
Шадоу, хубава е кухнята, и тази гледка на дъветата през прозореца е още по-яка Grinning

# 385
  • София
d_koleva, и на мен лампата ми е слабост, но досега явно не съм намерила подходящата крушка за нея, защото свети в очите много неприятно Sad. Само купуваме крушки, вече можем да отворим магазин  Mr. Green
Покрай ремонта се убедих, че е много трудно да се намери поносимо като цена, красиво и в същото време практично решение.
Проблем с осветителните тела имам и за коридора. Бяхме купили едни фенери, тип градински, които просто заспиват на вратите и гранитогреса  Heart Eyes... обаче правят едни такива светлосенки по стените, а за смяна на крушка трябва почти изцяло да се разглобят ooooh!. Съответно имаме само един монтиран фенер, а мъжът ми не иска да сложи останалите, защото не му харесва светлината и си стоим със старите и грозни пендели Twisted Evil. Дал ми е картбланш да купя нови осветителни тела, но не мога да харесам нищо, а и ми трябват 5 бр..., т.е. гоня и някаква поносима цена...

# 386
Леле, Комарче, кухнята ти ме залепи за монитора  Heart Eyes Чу-дес-на е!!! Мнооог ми хареса, само, че тончо този отблясък седефеният не харесах аз на мострата, при теб като че ли този ефект не личи на снимката, а мръсно белият цвят по-ми е на сърце от снежно бялото, дали го има без лъщене? Май не, не го видях при мострите им  Rolling Eyes Та благодаря ти за снимките, страхотна ти е кухнята  Hug А за формата не зъжалявай - съвсем си е добре - коя е тя точно, можеш ли да дадеш линк към Модекс?

Шадоу, и показаната от теб куня е много красива! Абе имах все още известни колебания за светлото - бяло или мръсно бяло, но сега след тези снимки, всички те отпаднаха  Laughing А плотът ми е струва не точно същият като онзи меден на Геталит, който гледах аз  Thinking Защо така  Rolling Eyes? пак е прекрасен, но различен.... На Геталит ли е този?

...Тъй като се оказа тотално идейно безсилна,  накрая с последни сили опита да прояви креативност, като ми предложи да се откажа от миялната,за да направят още шкафове....

Ужас  Shocked Ей това е идиотско  ooooh! Добре, че имаш варианти други...

Много ми е интересно как ще изглежда гърбът! Дано скоро покажеш плочките, доста екзотично и интересно ми звучи Simple Smile Simple Smile
Отказах се от шарените, оставям ги само за банята, ето така ще е горе-долу:
Скрит текст:

А за кухнята харесах тези сивичките и ако тотално не се побъркам от избиране до довечера, те ще са:

Скрит текст:

Как ви се струват?

# 387
  • Раковски
Същия е плота, просто разликата е в цветовете на монитора и от апарата с който е снимана кухнята.

# 388
Много са интересни! Но тези за кухнята нещо не мога да ги видя, не ми се отваря файла Sad

# 389
  • София
Чудесни са сивичките плочки.

Общи условия

Активация на акаунт