Нашите кухни - 56

• 100 392
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • Отвъд алеята зад шкафа
Като качество на материала е ок, само че аз го предпочитам без принта, т.нар лакобел. Съфорумка има бяла мдф гланц кухня, с черен лакобел, стои страхотно.

В момента, в който се намесят макове, орхидеи, лимони, палми  - не е за мен  Naughty

# 676
  • Под Сините камъни
Да, да, Пепински, аз пък съм с твоите размери и затова следя с интерес ти как ще си позиционираш шкафове и уреди. То не е един проблем... че размера на помещението ли, че размера на домакинята ли Crazy.
Сегашните ми горни шкафове са непревземаеми! И плота ми е висок! ММ ги е правил по негови размери, а той е висок и най-упорито твърди, че това било стандарт!!! Добре, че в другата интериорна тема публикуваха различни стандарти при размери на зони и мебели в кухнята за да го оборвам, че варират с 10-15 см. Laughing
Ще се събереш в това пространство. Прозореца срещу вратата ли е? В нета има много идеи за малки кухни. Пусни търсачката.
Прозорчето е почти срещу вратата.Оф и у нас е така.Горните шкафове вирнати до тавана.За да стигна тяхният горен ред се разкарвам със стола из стаята.И при нас мъжо все ми вири шкафовете нагоре.Викам му ако ти ще готвиш няма проблем,ама с моя ръст 1,58 къде ме виждаш.Сега стълбичка щял да ми купува  Mr. Green

# 677
  • Пловдив
Тази вафла със стълбичката и аз съм я яла.Ама не става.Само я обикалях и така и не я ползвах ,защото със стола беше по-практично.Не се връзвай на стълбичка ,ако можеш да си позволиш по-ниски и по-малко на брой шкафове.Все пак всичко зависи от квадратурата.Преди бях със шкафове до тавана-ми на 3 метра височина как да ги стигна?Зор се беше.

# 678
Нашата фурна ще е в колона, пак с цел да не се навеждам като я ползвам. Все си търся лесното Laughing
А котлоните наблизо ли ще са?Нашите се очертават да са на 1,5м разстояние едно от друго

Не, няма да са наблизо. Фурната ще е в шкаф колона отляво, а фронтално по линията ще е аспиратора и котлоните. Но, като се замисля фурната и котлоните не са взаимозависими при работа. Няма значение, че са далече.

# 679
В момента, в който се намесят макове, орхидеи, лимони, палми  - не е за мен  Naughty

Подписвам се и аз под това мнение  Sunglasses

Раличка, разбрах за вратичките, че се чудиш между ПДЧ и Модекс, но каква ще е останалата част. ПДЧ?
Корпусът ще е ПДЧ в цвета на плота.
Сега тотално се ошашках - не знам какво да правя - искам нещо максимално изчистено, а ММ хареса много седефеното мръсно бяло на Модекс.  Вие за кой вариант сте?
Скрит текст:

или това:

Скрит текст:

newsm78

Пепи, а ако фурната е в колона, под котлоните какво би сложила?

# 680
  • Пловдив

Rallichka на мене ми харесва вариант 2. Първият ми жълтее нещо

# 681
  • Под Сините камъни

Пепи, а ако фурната е в колона, под котлоните какво би сложила?
Рали най вероятно чекмеджета,че иначе няма да имам
+1 за вторият вариант и от мен

# 682
При този вариант с фурната вградена в колона се изисква според мен по-голяма кухня, защото колоната някак си затваря пространството и си губи работен плот така, което за мен е много важно. Който може да си позволи нека си прави колони, но за по-малки размери кухни според мен не е много удачно.

# 683
Аха, ясно - това си мислех - че си заслужава гимнастиките само ако ще може да се вмести нещо, което в другия случай няма как да имаш. Относно отдалечеността на фурната от котлоните, аз не съм убедена, че е много ОК разстоянието да е чак метър - метър и половина. Изхождам от това, че все пак се налага аспирация и на миризмите от фурната, освен от котлона, ако са едно до друго - става, и на 50-60 см. сигурно става, ама на толкова много  newsm78 Ние примерно често готвим риба на фурна, сега нямаме абсорбер (което е ужасно  Confused)  и горе-долу  миризмата е същата като да пържиш нещо такова на котлона. При положение, че ще се разполага с абсорбатор, не мисля, че е удачно той да се ползва само от котлоните  Rolling Eyes

# 684
Рали не се чуди слагай си фурвата над нея отлоните и абсорбатора ичиста работа, това с вграждането в колона си е излишно главоболие,защо да си го причиняваш. И аз не я разбирам ная мода с вградените фурни на нивото на плота.

# 685
  • Под Сините камъни
Аха, ясно - това си мислех - че си заслужава гимнастиките само ако ще може да се вмести нещо, което в другия случай няма как да имаш. Относно отдалечеността на фурната от котлоните, аз не съм убедена, че е много ОК разстоянието да е чак метър - метър и половина. Изхождам от това, че все пак се налага аспирация и на миризмите от фурната, освен от котлона, ако са едно до друго - става, и на 50-60 см. сигурно става, ама на толкова много  newsm78 Ние примерно често готвим риба на фурна, сега нямаме абсорбер (което е ужасно  Confused)  и горе-долу  миризмата е същата като да пържиш нещо такова на котлона. При положение, че ще се разполага с абсорбатор, не мисля, че е удачно той да се ползва само от котлоните  Rolling Eyes
Рали ей това е притеснението на мъжо.При нас котлон и фурна,ако фурната е в колона ще са на Г .Фурната ще е от ляво в края на работният плот,а котлона на централният плот.Не мога да чертая за да пусна проект  #Cussing outТака или иначе даже и да не вградим фурната в колона,колоната ще я има.За да си направя поне две чекмеджета,защото няма друг вариант.А без чекмедже накъде

# 686
  • Под Сините камъни
Рали не се чуди слагай си фурвата над нея отлоните и абсорбатора ичиста работа, това с вграждането в колона си е излишно главоболие,защо да си го причиняваш. И аз не я разбирам ная мода с вградените фурни на нивото на плота.
При мен не е толкова за модата,а да си направя повече шкафчета.За това и съм в чуденка.Дали няма да съжалявам после.Сега като се замисля фурната ще се вирне най много на 90см  от земята,аз съм ниска и дали няма да ми идва високо и да ми е неудобно.Макар,че и сега със свободно стоящата печка не ми е свръх удобно за фурната.

# 687
Раличка, аз бих се спряла на вар. 2., но с условието че печката не е по-светъл цвят (както е на снимката).
А аз да питам за  фризовете пак. Харесах си цветовата  гама на този фриз:

http://absolut-plus.org.ua/index.php?route=product/product&product_id=1188

, но все си мисля, че ще седи някак незавършено точно с този модел. Със сигурност седи много хубаво, ако се съчетае с големите плочки от тази серия, обаче само този фриз на гърба на кухнята  +  бели плочки  newsm78

# 688
Петя, на красивите бели плочки, които си харесала, това ми се струва, че ще стои не много добре  Confused Аз бих потърсила или някакви ориенталски мотиви, или геометрични някакви  Rolling Eyes

Пепи, не ти е лесно  Hug Нямам никаква идея как можеш да спечелиш повече пространство  newsm78 Сигурно не е възможно, но все пак- няма ли друга възможност за пералнята, а да не е в кухнята  newsm78

Дами, благодаря за мненията за цветовете ми   bouquet

# 689
  • Под Сините камъни
Рали за съжаление няма  Confused

Общи условия

Активация на акаунт