Нашите кухни - 56

• 100 397
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Пепи,  Hug, мен точно това ми  е резервата относно вградена по този начин кухня, но пък за по-ограничени пространства, както и за хора, които предпочитат да не се навеждат, е идеален вариант  Grinning Лейди Април така си я направи - фурна в колона и до нея (даже не знам дали непосредствено донея бяха  newsm78) котлони - беше споделила, че проблем с аспирацията няма  Peace, дано да се включи и сподели.
Визуално аз лично предпочитам тривиалния начин за вграждане, при положение, че обстоятелствата не притискат да се търсят варианти за по-компактно наместване на уредите  Thinking
d_koleva, обезателно ще я покажа, аз търпение нямам  Laughing Днес получих окончателната оферта за двата варианта - пдч вратички/вратички Модекс и утре ще кажа на майстора какво решаваме, както и цвета. Отивам да разглеждам за последен път  Crazy Разликата м/у единият и другият вариант е 540 лв и мисля да заложа на Модекс  Sunglasses
Твоята кухня, щом ще я прави Шадоу, няма съмнение, че ще бъде прекрасна, ще чакаме снимки  Hug

# 661
Нашата фурна ще е в колона, пак с цел да не се навеждам като я ползвам. Все си търся лесното Laughing

# 662
  • Пловдив
Моята е в колона и няма проблем поне за сега.Не виждам особен смисъл да е вградена ,а да е ниско долу/освен опцията че изглежда по-добре/.Ама и това не е без значение.

# 663
  • Под Сините камъни
Рали ако я вградя в колона ще е далеч от котлона и аспиратора.И мъжо се притеснява ако излиза доста пара при печене дали няма да се лепи на шкафчетата и тавана  newsm78 При сегашната ни свободно стояща печка доста пара излиза при печене и това му е притеснението.Иначе мухата и на него е пусната,даде ми карт бланш ако искам взима уреди за вграждане.

# 664
  • София
Комарчеее,  Hug

де да можех,но до съдомиялната,която е 60 см, идва веднага мивката и шкафа отдолу и после глупавата двойна колона, която разделя цялата кухня на две.....
Ами тогава не можеш ли да смениш местата на съдомиялната и мивката? Няма да е най-удобната чупеща се вратичка, защото сифонът ще се пречка, но ще бъде според мен по-добре от глух шкаф. Аз съм имала такъв и е някакъв ужас. Глухата част беше 60 см и на практика нещата, които държах там, просто ги забравях и не ги ползвах изобщо.

# 665
  • Под Сините камъни
Нашата фурна ще е в колона, пак с цел да не се навеждам като я ползвам. Все си търся лесното Laughing
А котлоните наблизо ли ще са?Нашите се очертават да са на 1,5м разстояние едно от друго

# 666
  • Пловдив
http://renydent.snimka.bg/architecture/stai.831058.34591772
За мен беше важно да са близо.Не си представям да се разкарвам с нещо горещо от котлона до фурната.Това беше едно от моите изисквания.Но незнам за какво разстояние говориш ти.

# 667
  • Под Сините камъни
http://renydent.snimka.bg/architecture/stai.831058.34591772
За мен беше важно да са близо.Не си представям да се разкарвам с нещо горещо от котлона до фурната.Това беше едно от моите изисквания.Но незнам за какво разстояние говориш ти.
около 1,50-1,70.Все пак цялото помещение ще е около 1,70 х 2,40

# 668
  • На брега
Плота трябва да ти е наблизо до фурната, за не държиш горещия съд дълго в ръка. Намирам, че не проблем котлона да на 1,50. Кое от котлона влиза направо във фурната? Thinking Аз поне имам междинна обработка на ястието и прехвърлянето му е тава, а тази манипулация я правя на плота.
И при мен ще се наложи фурната да е в колона. Свалих си снимка от тук, от кухнята на една дама, не запомних коя (с бели шкафчета, удобен шкаф тип гардероб и прекрасно зелено дърво пред прозореца), чиято фурна беше по средата на линията на плота. Много удобно ми се стори! Дори искам някак си да се затваря с вратичка от шкафа, когато не я ползвам.

# 669
  • Пловдив
Ако са на една линия май не е много или пък на ъгъл.Просто си премери движенията .Все едно вадиш тава от фурната или пък готвиш нещо на котлона и трябва да го преместиш във фурната.Застани в тези позиции и ще го усетиш.Поне аз така си го представях.Но все пак в това помещение имаше друга кухня и малко или много й знаех недостатъците

# 670
  • Под Сините камъни
 NovaTema  всичко от дясната страна на котлона ще е работен плот.Уф голяма чуденка значи  ooooh!.Дали няма и да ми дойде висока като я вградим в колона  newsm78.Все пак това трябва да стане върху пералнята.Мале мале ще има да го умувам още една неделя  Mr. Green

# 671
  • Под Сините камъни
Ако са на една линия май не е много или пък на ъгъл.Просто си премери движенията .Все едно вадиш тава от фурната или пък готвиш нещо на котлона и трябва да го преместиш във фурната.Застани в тези позиции и ще го усетиш.Поне аз така си го представях.Но все пак в това помещение имаше друга кухня и малко или много й знаех недостатъците
А при теб е добре,а при мен бъдещата ми кухня е сегашната ми баня  Mr. Green Нямам си и на идея кое къде ще е.За да си направя повече шкафчета какво ли не измислям

# 672
  • На брега
Да, да, Пепински, аз пък съм с твоите размери и затова следя с интерес ти как ще си позиционираш шкафове и уреди. То не е един проблем... че размера на помещението ли, че размера на домакинята ли Crazy.
Сегашните ми горни шкафове са непревземаеми! И плота ми е висок! ММ ги е правил по негови размери, а той е висок и най-упорито твърди, че това било стандарт!!! Добре, че в другата интериорна тема публикуваха различни стандарти при размери на зони и мебели в кухнята за да го оборвам, че варират с 10-15 см. Laughing
Ще се събереш в това пространство. Прозореца срещу вратата ли е? В нета има много идеи за малки кухни. Пусни търсачката.

# 673
  • Сф
Раличка, разбрах за вратичките, че се чудиш между ПДЧ и Модекс, но каква ще е останалата част. ПДЧ?

# 674
Правили ли сте принт стъкло ивпечатления?
http://glass-studio.bg/produkt/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%82-%D … 1%85%D0%BD%D1%8F/

Общи условия

Активация на акаунт