Север-Юг и проектите на актьорите след него-31

• 34 405
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря ви дружки    love001  е нема да ви зарезвам, не ша мога Grinning
ама днес нещо не ми се пишеше за бобчето Joy Joy Joy

Фенчеее Heart Eyesтенкю Heart Eyes Hug

# 406
Айричка  Heart Eyes за теб, винаги! И още една доза  Laughing

цалувка за теб специално

Ама сега така ли изглежда Мелтемка  newsm78

Не знам за Башак, но тя е станала жива лелка  ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: чт, 18 дек 2014, 21:10 от queen_fenka

# 407
 Kissing Heart
ан тъй, зимам си Бейлюлчо Heart Eyes и ще лягам Wink

# 408
Kissing Heart
ан тъй, зимам си Бейлюлчо Heart Eyes и ще лягам Wink

Лека и синеока, мило!  smile3524 lovekiss

# 409
Фенче Simple Smileмерси за прекрасните пожелания, да ти се връщат.
В началото като бях боса по асфалта Mr. Green всички ми бяха на кантар и еднакви ноооооо понавлезнах в Кивовия свят и, ще ме прощавате но по излъчване кака Мелтем, и грахчето са хвани едната, удари другата, че да падне третата. doh
http://instagram.com/p/wvl_b7l45G/?modal=true
http://instagram.com/p/vYWZ11l437/?modal=true
Е, Мелтемката е била някоя и преди връзката си с Киво.
Харесва ми само Идил, Азра и Фло са ми на кантар.
Да му имам вкуса на бобчето.......... ooooh! ноооооо той си знае най-добре, Laughing резонната ни реплика в такива случаи. Mr. Green

Я вижте Седефчето на другия Къванч каква е нежна, женствена и естествена сладурана, ми не мога да си изкривя душата, и да казвам черно на бялото.

# 410
Наденце  Heart Eyes благодаря, мила! Дано да сме живи и здрави и щастливи всички!  Praynig
Ами, какво да ти кажа ... убедих се, че Киво е бил искрен, когато каза в едно интервю, че не държи толкова на външния вид на жената до него, по-важно е друго. Пък и той е красив за десетина  Joy Joy Joy Негова си работа, да  Mr. Green Само се надявам , децата му да приличат на него с този негов вкус  Laughing Мелтем не беше никак лоша едно време да ти кажа ... има някои убийствени снимки, ама сега е леле мале ... На мен пък Идил не ми харесваше ... красива, ама една студена и надменна физиономия имаше ... зарадвах се, че не се ожени за нея. Азра много ми харесваше, ама ...не било писано. А бе да е щастлив, пък много важно коя ще е, аз така мисля. Peace

# 411
Мани Фенче, не ми се говори за изборите му. Confused
Да, не е важна само външната красота, човещината в човека е от значение но за мен двете неща са съпоставими, неразделни и не взаимоизключващи се, едното не би трябвало да кампенсирва другото. Той не е кой да е, не случайно го наричат турския Брад Пит и не може, и няма право да се показва с грозотии, които не му подхождат ни по визия, ни по поведение, ни по години(по принцип говоря, не конкретизирам никоя в случая) както и неговото поведение е от значение. Ако беше обикновен човек никому неизвестен съм съгласна да прави каквото си иска ноооооо всяка негова крачка се следи под лупа и колкото, и да не живее за хората е важна обществената нагласа към него.
Такива са моите разбирания пък дори и да са грешни.
Филма започва излъчване и в Египет.
Скрит текст:
فيلم حلم الفراشه سيعرض على قناة mbc 1 ابتداءا من يوم الثلاثاء القادم
الفيلم سيعرض على جزئين
الجزء الأول الثلاثاء القادم 23 ديسمبر
والجزء الثانى الثلاثاء 30 ديسمبر
الساعة 9:30 بتوقيت السعودية
8:30 بتوقيت مصر
https://www.youtube.com/watch?v=bWgGMU38CWE&feature=youtu.be

Последна редакция: чт, 18 дек 2014, 22:18 от Neidjal

# 412
Наде  Heart Eyes ами аз поне не бих нарекла нито една от всичките му изгори грозотия. Всяка една си има нещо хубаво - дали в лице или фигура, но никоя не бих могла да кажа, че е грозна, поне според моя вкус . Ами такива си ги харесва, какво да се прави ... и имам чувството, че той си избира все един и същ тип  жени, по нещо всички си приличат - високи, слаби, с дълги крака и тъмнокоси, не мислиш ли ? И защо да няма право да ходи с някоя не чак такава красавица ? Какво като не е кой да е и го наричат турския Брат Пит ? Колко холивудски звезди красавци са женени за невзрачни жени, пък си живеят добре с тях и не им пречи на кариерата ... Той нека си играе все така, пък с коя живее си е лично негова работа и никой няма право да го критикува за изборът му.Какво като е звезда ? Дай сега да се хване с някоя млада хубавица,ама тъпа или лигава, та да са доволни хората ... Ами не мисля, че трябва да се влияе от хорското мнение, важно е да слуша сърцето си. Не смятам, че феновете му ще го обичат по-малко заради това ... е, ще се разочароват, ако се  ожени, за много фенки това ще е удар  Laughing ама ... И Бон Джови е голяма звезда, готин и много харесван мъж, жена му не е нищо особено,но той си е с нея вече толкова години, и никой не го критикува, че си я е избрал ...И аз не зная дали съм права, но така мисля . Споделям най- искрено мнението си по този въпрос, не опонирам никого.  Peace
 И аз ще ви пожелая лека и синеока!  smile3524  До утре!   love001

Последна редакция: чт, 18 дек 2014, 23:14 от queen_fenka

# 413
За мен нещата са различни когато говорим за известните.
Да, права си Фенче, по някакъв начин си приличат.......то и японките не може да ги различи човек, че все са еднакви. Mr. Green
Нали ни е извънземно и затова до него трябва да е извънземна красавица.  Laughing
Шегувам се, да е с която си иска, не го критикувам, само му се чудя за някои неща но това си е в кръга на нещата отстрани погледнато от моя гледна точка.
Що се отнася до фенската любов то тя е много подвеждащ фактор с две остриета. Peace
Феновете могат да те издигнат на върха и да те сразят със земята. Къде бяха феновете му по време на излъчване на КСШ, newsm78 има ли фенове изобщо, newsm78 ако има защо не подкрепиха проекта му, newsm78 защо не го гледаха като Сеит заради самия него, newsm78 ей такива въпроси ми се въртят в главата?!
Това е да не си ничий фен като мен. smile3524

# 414
Добро утро, дружки!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Наде  Heart Eyes ами според мен, феновете на Киво го подкрепиха. Всеки, който го обича е гледал последния му проект, само, че не те определят рейтинга за съжаление ... КСШ го оцениха дори повече от ЗП , един много обичан негов проект, а в една анкета / от многото  Laughing/ дори беше класиран на 1 място. Киво има милиони фенове по света, но не са така фанатизирани като някои други  hahaha
Колкото до извънземната  Laughing  красавица до него ... аз поне не съм виждала такава  Joy Joy Joy Joy Иначе, много бих се радвала да си намери достойна за неговата красота  Peace Него го нарекохме извънземно, щото не успяхме да открием нищо, за което да се хванем и да кажем- това не му е хубаво ... търсили сме под лупа  hahaha

Ами всички останали ми бледнеят до него, какво да направя  Joy Joy Joy
 И все пак смятам, че това са подробности, важното е жената до него да го обича много и да го прави щастлив. Е, и да не е грозотия все пак  Mr. Green

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 09:23 от queen_fenka

# 415
Скрит текст:
Добро утро, дружки!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Наде  Heart Eyes ами според мен, феновете на Киво го подкрепиха. Всеки, който го обича е гледал последния му проект, само, че не те определят рейтинга за съжаление ... КСШ го оцениха дори повече от ЗП , един много обичан негов проект, а в една анкета / от многото  Laughing/ дори беше класиран на 1 място. Киво има милиони фенове по света, но не са така фанатизирани като някои други  hahaha
Колкото до извънземната  Laughing  красавица до него ... аз поне не съм виждала такава  Joy Joy Joy Joy Иначе, много бих се радвала да си намери достойна за неговата красота  Peace Него го нарекохме извънземно, щото не успяхме да открием нищо, за което да се хванем и да кажем- това не му е хубаво ... търсили сме под лупа  hahaha

Ами всички останали ми бледнеят до него, какво да направя  Joy Joy Joy
 И все, пак смятам, че това са подробности, важното е жената до него да го обича много и да го прави щастлив.
Е, и да не е грозотия все пак  Mr. Green
А, дойдохме си на думата. smile3521
Привет Ви. wavey wavey wavey

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

П.П. И все пак според мен ако имаше достатъчно фенове нямаше да се стигне до дук с проекта му. Peace

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 09:55 от Neidjal

# 416
Наде  Heart Eyes привет!  wavey
Ама аз продължавам да твърдя, че Башак не е грозотия , та не знам дали сме си дошли на думата  newsm47
много ми е сладък на тази снимка ... небрежен, ама красив, красив ...

Ами те и други актьори и актриси имат достатъчно фенове, ама им спират проекти, че и по няколко дори, не само един  Laughing

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 10:02 от queen_fenka

# 417
добрутроо Hug Hug
Фенче Heart Eyes,Наде Hug
и аз не мисля, че за Башак най-подходящата дума е грозотия Mr. Green
за феновете на Киво-имам чувството, че повече го обичат в чужбина, не знам newsm78
но и божеството и Туба имат страшно много фенове,а сериалът им пропада Peace
така, че турската аудитория и публика е непредсказуема Peace

новичък Grinning

# 418
Фенче а ти видя ли някъде пък аз да съм написала, че е, или която и да е някоя от бившите му, защото нямам такъв спомен?! newsm78
Хубаво, говорим на различни езици, не сме си дошли на думата, имам различно мнение от твоето и не само, защото смея да твърдя за себе си, че съм напълно безпристрастна. Peace
Айрке хубав е колажа и да те попитам нещо, ти Перлите харесваш ли ги, че гледам това е Мехмет(ако не греша)!?!
Ми защо не спират на Кенан например, на Халит, защо никъде досега не прочетох такива анти слова за Кеню пък и той е ерген и се весели с жени?
Продължавам да смятам, че фенската обич е измамна и двуяка, Peace днес я има а утре може би не.

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 10:18 от Neidjal

# 419
Наде, да Мехмет е и го харесвам много  Peace, Сончето не особено, Перла ми е 50-50 от към харесване  Peace
а на колажа са Ойкю и Киво, а не Джема и Кузи, трябваше ми снимка на Киво с по-одухотворено лице Grinning
На Кенан сериала го харесват и има добър рейтинг Peace
 Халит в момента не снима, но ВВ си беше нещо невиждано досега Peace
не съм убедена, че феновете на Киво, които наистина го обичат и харесват са спрели заради КСШ и Башак, поне такива са ми усещанията newsm78
Друго, което си мисля е, че в Турция му завиждат Peace

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 10:26 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт