е нема да ви зарезвам, не ша мога 
ама днес нещо не ми се пишеше за бобчето

Фенчеее
тенкю
мерси за прекрасните пожелания, да ти се връщат.
ноооооо той си знае най-добре,
благодаря, мила! Дано да сме живи и здрави и щастливи всички! 
Негова си работа, да
ами аз поне не бих нарекла нито една от всичките му изгори грозотия. Всяка една си има нещо хубаво - дали в лице или фигура, но никоя не бих могла да кажа, че е грозна, поне според моя вкус . Ами такива си ги харесва, какво да се прави ... и имам чувството, че той си избира все един и същ тип жени, по нещо всички си приличат - високи, слаби, с дълги крака и тъмнокоси, не мислиш ли ? И защо да няма право да ходи с някоя не чак такава красавица ? Какво като не е кой да е и го наричат турския Брат Пит ? Колко холивудски звезди красавци са женени за невзрачни жени, пък си живеят добре с тях и не им пречи на кариерата ... Той нека си играе все така, пък с коя живее си е лично негова работа и никой няма право да го критикува за изборът му.Какво като е звезда ? Дай сега да се хване с някоя млада хубавица,ама тъпа или лигава, та да са доволни хората ... Ами не мисля, че трябва да се влияе от хорското мнение, важно е да слуша сърцето си. Не смятам, че феновете му ще го обичат по-малко заради това ... е, ще се разочароват, ако се ожени, за много фенки това ще е удар 
До утре!

има ли фенове изобщо,
ако има защо не подкрепиха проекта му,
защо не го гледаха като Сеит заради самия него,
ей такива въпроси ми се въртят в главата?!

ами според мен, феновете на Киво го подкрепиха. Всеки, който го обича е гледал последния му проект, само, че не те определят рейтинга за съжаление ... КСШ го оцениха дори повече от ЗП , един много обичан негов проект, а в една анкета / от многото 
Иначе, много бих се радвала да си намери достойна за неговата красота
Него го нарекохме извънземно, щото не успяхме да открием нищо, за което да се хванем и да кажем- това не му е хубаво ... търсили сме под лупа 

ами според мен, феновете на Киво го подкрепиха. Всеки, който го обича е гледал последния му проект, само, че не те определят рейтинга за съжаление ... КСШ го оцениха дори повече от ЗП , един много обичан негов проект, а в една анкета / от многото 
Иначе, много бих се радвала да си намери достойна за неговата красота
Него го нарекохме извънземно, щото не успяхме да открием нищо, за което да се хванем и да кажем- това не му е хубаво ... търсили сме под лупа 

привет! 

,Наде 

днес я има а утре може би не.
, Сончето не особено, Перла ми е 50-50 от към харесване 

Препоръчани теми