Север-Юг и проектите на актьорите след него-31

• 34 405
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
Айричка  Heart Eyes благодаря ти !   love001 Ше се научиш да правиш и такива, спокойно. thumbsup А твоите са си супер, на мен лично, много ми харесват!

# 436
  • София
Милинки  4470 4470 4470
Добре съм ви заварила!

# 437
  • Варна
Здравейте моми4ета! Heart Eyes Hug
Запо4наха усилено празненствата Two Hearts На моята принцеса беше в4ера, изненада вси4ки с артисти4ните си умения и се 4увствам много горда Heart Eyes
Фен4е Heart Eyes Hug, аз изобщо не се съмнявам в теб, и аз съм сигурна, 4е те оби4ат децата!  love001
Светлето ме е питала нещо...
Скрит текст:
Аз бях в Кипър, а там мразят да ги сравняваш с гърците, така, 4е кипърския и гръцкия са разли4ни, а в Кипър говорят  на английски, кипърския е противен ooooh!, да не говориме, 4е са много ограни4ени.Аз се разхождах с фанелка, на която имам снимка на Киво  и никакви реакции от никой, дори са ме питали кой е той ooooh!
За красотата искам да кажа нещо...Много е относително това понятие, о4ите са прозореца към душата.На Киво о4ите са толкова красиви, а същевременно ми изглеждат толкова тъжни Heart Eyes
Последната му изгора, не е грозна, в никакъв слу4ай, но о4ите и не ми харесват, погледа и, "хищни4еското" и излъ4ване...
4ара и топлото излъ4ване, хубави обноски и приятна въшност-ето такава жена искам да видя до Киво Heart Eyes

А ето ние как се забавляваме с малката Кузейка  Heart Eyes Mr. Green

Скрит текст:

# 438
# 439
Оооо , Ками  Heart Eyes Hug wavey добре дошла! Много работиш ... никаква те няма ...
Дидок  Heart Eyes благодаря ти!   bouquet малката Кузейка е сладурка голяма! Да я цункаш от мен, специално!   love001

# 440
# 441
# 442
Диди Hug страхотни сте!! ха много сладурски колаж Grinning
И малката Кузейка съм я гледала, абе личи си , че е дете на артисти!
За Башак съм склонна да се съглася, че има малко студен поглед, в никакъв случай не е идеална Peace
Ками wavey

# 443
# 444
Диди, прекрасна е твоята принцеска, голяма кукла е.
Аз по-добре да не започвам за Башак. smile3505
За мен вътрешната и външната красота, и поведението на човек вървят ръка за ръка, и са неразделни дружки. Peace Особено последното е много значимо за мен, а липсва, а чао.

# 445
  • Варна
Диди, прекрасна е твоята принцеска, голяма кукла е.
Аз по-добре да не започвам за Башак. smile3505
За мен вътрешната и външната красота, и поведението на човек вървят ръка за ръка, и са неразделни дружки. Peace Особено последното е много значимо за мен, а липсва, а чао.

Наде Hug, така си е Peace И аз не искам да пиша за нея, 4е нервата ме хваща Twisted Evil Mr. Green
Фен4е Hug,Айра Hug, Ками Hug Two Hearts

# 446

Лека и синеока!  smile3524

# 447
  • Варна
Лека и от мен!  sleepuu

Скрит текст:

# 448
Добро утрооо!  Hug Hug Hug
Скрит текст:

Честит празник! Честит имен ден на Светленцето! Да си жива, здрава и все така добронамерена и весела!  love001 newsm51

# 449
Добрутроо Hug
Кузейско кафенце Wink

Фенче Heart Eyes wavey
не знаех, че на игнажден празнуват Светлета Grinning
Светленце Heart Eyes да си жива и здрава и все така прекрасна   bouquet

Народни поверия за днешният Игнажден

Скрит текст:
Игнажден е ден, в който се почита паметта на свети Игнатий Богоносец, чествана на 20 декември. Обикновено с Игнажден започват коледните празници. В Източна България на този ден е първата коледна вечеря. Трапезата е изцяло постна.

Празникът се свързва със зимното слънцестоене и се смята за началото на новата година. Нарича се още Млада година, Нов ден, Млад месец, Полаз или Полазовден.

*Ако на Игнажден времето е ясно, през април ще има суша.
*Ако вали дъжд, през април ще има дъждове и плодородие.
*Добре е, ако на Игнажден, а също и по Коледа вали сняг.
*Ако на Игнажден времето е облачно, реколтата ще е добра и в кошерите ще има изобилие.
*Времето през следващите 12 дни на месеца — от 20 до 31 декември — показва времето през 12-те месеца на идващата година. 20 декември определя какво ще е времето през януари]
*Не бива да се изнася нищо от къщата — най-вече огън, жар или сол — за да не излезе берекетът.
*Не се иска и не се дава нищо назаем.
*Не се става от трапезата по време на ядене, защото кокошките няма да мътят. Не се излиза на двора, за да мътят кокошките повече.
*Не се шие и плете, за да не се заплитат червата на кокошките и да снасят.
*Не се вари боб, за да не бие градушка.
*Не се пере, за да не налети болест.
*Не е добре, ако се зачене дете на Игнажден, защото ще се роди с недъг.
*Бременните и нераждалите не трябва да работят, за да родят лесно.
*Не се местят кошери, иначе пчелите ще бягат.
*Мъжете не впрягат добитъка, за да е здрав и пъргав през цялата година.

Последна редакция: сб, 20 дек 2014, 09:18 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт