Новите ни козметични похождения 63

• 84 458
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
# 706
  • Пловдив
Мен ми свърши преди време, много си го харесвам, и днес доста време се чудих дали да си взема пак него или черният крем. Взимах ту единият, ту другият и в крайна сметка реших, че за този сезон и моментното състояние на кожата ми май той си е по-подходящ. Пък другият ще остане за по-натам...
Очаква се нов крем на Филорга,Денис е писала в темата за Фармашоп Peace

# 707
  • София
А дали някоя добра душа, която е купила това червило на Живанши може да го снима на ръчичка? Много ми е интересно този черен цвят как излиза. Мерси!  bouquet

http://www.escentual.com/blog/2014/11/03/givenchy-folie-de-noirs … christmas-makeup/

Червилото не е черно, като тъмен балсам за устни е. Аз имам балсам с касис, който е подобен тъмен, почти сливов нюанс. В описанието в линка е описано доста добре. Peace

# 708
  • София
- Щастлива, взех последното от Прити Шоп  Heart Eyes За първи път посещавам този магазин, очарована съм от обслужването , класи над Дъглас за кажем  bowuu Може би просто имах късмет да попадна на консултант  Simple Smile
- Любим крем, бях го забравила , добре че минах покрай магазина им на Витошка  Heart Eyes

# 709
Илли, много благодаря за отговора. Жалко, че е изкупено. Sad

# 710
Третото и четвъртото от ляво. Май ще взема и някои от другите, че ми харесаха тези.

# 711
SHU UEMURA ART OF HAIR MOISTURE VELVET SHAMPOO

SHU UEMURA ART OF HAIR SILK BLOOM SHAMPOO

# 712
  • София
Heart Eyes
+

Един страхотен шампоан за 6лв. Hug
ОЛ НЕЙЧЪР ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ШАМПОАН С ЕКСТРАКТ ОТ АНДЖЕЛИКА И АРГАНОВО МАСЛО 255 мл.

- за втори път купувам шампоан на марката и все доволна оставам и аз и семейството.
Формула без SLES, силикони, парабени, парафини и етоксилати (ЕО).

+

И от магазина на ЗР:
*NYX Butter Gloss - цвят Eclair Heart Eyes

*NYX Xtreme Lip Cream - цвят 01 Dolly Girl  Heart Eyes

# 713
# 714
предпоследния

# 715
Снощи разглеждах един блог, който ми напомни за ето тези невероятни сенки:
Скрит текст:
Взех си бургундито (страхотен цвят) и светлото розово, което използвам за под основните сенки. Реших, че ванилията е много жълта за мен и се надявам това розово да ми върши работа.

# 716
  • при моите деца .....
Подарък за имения ден от приятелка - дълготрайно червило на GOSH - 86

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 21:08 от * Боби *

# 717
- маска 30+
- околоочен крем 30+

# 718
Здравейте! Айде и аз при вас  Blush
Последно си взех
Като за нисък клас професионален шампоан и балсам не са никак лоши.
Не знам дали сте попадали на strawberry, ама аз се зарибих по цените им и взех, че си поръчах няколко неща, ще ги видя колко са автентични като дойдат
В момента съм си поръчала от там това червило на Корас:

Спирала на Корас:

И фон дьо тен на Клайн:

# 719

намалени  в spaceNk uk, отдавна ги заглеждам и не издържах  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт