Намаления зима 2014/2015

• 130 667
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Колко е намалението в момента в Мarks and Spencer и знаете ли дали става по-голямо  bouquet

# 466
Benneton  е на 50 % вече. Сменят етикетите днес

# 467
Знаете ли кога започват зимните намаления в София Ринг Мол?

# 468
  • София
Наскоро някой тук се беше оплакал от обслужването в сайта на Комсед. Е, от днес и аз съм в списъка с недоволни  #Cussing out Вчера рано сутринта си направих поръчката от сайта. Вчера следобед се обадих да видя дали е приета и дали всичко е наред, защото никъде по нищо не се разбира. Казаха ми, че е приета и до сряда ще е при мен. Днес, преди час ми звънят да ми кажат, че нямали наличен продукта Shocked Тези хора не са добре, като не могат да се оправят и поддържат сайт, какво се напъват ooooh! Направо съм им бясна ... 

# 469
Знаете ли кога започват зимните намаления в София Ринг Мол?
Цяла тема, прочетете малко непрекъснато има постове с инф. за различни магазини.

# 470
  • Berlin
За Ринг мол - последно в Некст ходих и имаше намалени разни неща, но няма много разнообразие.

# 471
Здравейте   bouquet

Имате ли представа как стои въпросът с намаленията на  HМ, попрегледах назад в темата, но коментари не видях за някакви конкретни, заслужаващи си вниманието намаления  newsm78

# 472
Здравейте   bouquet

Имате ли представа как стои въпросът с намаленията на  HМ, попрегледах назад в темата, но коментари не видях за някакви конкретни, заслужаващи си вниманието намаления  newsm78

днес минах през Мол ъф София, има по няколко стелажа с намалени неща до 70 %, според мен предимно изостанали стари неща

# 473
В НМ ходих преди НГ. Нищо не харесах. Уж намалените детски дрехи ми се сториха доста скъпи - момчешка блуза 19-20 лв. ...при това с намалението. За по-малки деца имаше по-голям избор на един шендер с единични бройки по около 5 лв/бр., но не съм ги оглеждала подробно.

# 474
  • София
Да питам аз - можете ли да ми кажете в кои Теранова има бельо? Този на Пиротска дали има??
Между празниците ходих в този в София Ринг и си взех много сладка пижамка, като долнище-горнище се продават отделно и вариантите да комбинираш са безброй (по 14.99 с намалението бяха). Та искам да си взема още една поне, ама чак до там да ходя... В Дъ Мол със сигурност няма Sad

# 475
  • софия
Да питам аз - можете ли да ми кажете в кои Теранова има бельо? Този на Пиротска дали има??
Между празниците ходих в този в София Ринг и си взех много сладка пижамка, като долнище-горнище се продават отделно и вариантите да комбинираш са безброй (по 14.99 с намалението бяха). Та искам да си взема още една поне, ама чак до там да ходя... В Дъ Мол със сигурност няма Sad
На Пиротска има.

# 476
  • София

на сайта на МОЛ България е записано, че от вчера намаленията в Бенетон са  до-50%

# 477

на сайта на МОЛ България е записано, че от вчера намаленията в Бенетон са  до-50%

ами аз бях в Мол ъф София
почти всичко беше на 50

# 478
По повод намалението в Комсед да питам - продават ли книжки и активни карти на Клевърбук и ако да -. в кои магазини на Комсед? В люлинския няма...
Виж в сайта им.
Може и по тел да провериш и/или да поръчаш.

# 479
  • София

По повод намалението в Комсед да питам - продават ли книжки и активни карти на Клевърбук и ако да -. в кои магазини на Комсед? В люлинския няма...

В Парадайз има  bowuu Всички книги, канцеларски материали плюс играчките са на -30%

В Calzedonia има -50% на някои клинове-дамски и детски, чорапи и чорапогащници. Фигурални чорапогащници по 9.98, клинове детски по 14.99, дамски по 25лв. Детски чорапи по 1.95 и по 4,50лв.
Пак в Парадайз.

Общи условия

Активация на акаунт