Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са новините за бебето, което изостава в развитието си?
Какви са препоръките за хранене на деца?
Какви са препоръките за предотвратяване на анемия при деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са новините за бебето, което изостава в развитието си?
-
Какви са препоръките за хранене на деца?
Участниците споделят различни идеи за детско хранене, включително любими храни и рецепти. Препоръчват се здравословни и питателни комбинации, като избягване на захар, бяло брашно и други подсладители. Съветва се използването на кафяв ориз, плодове, извара, риба, яйца, спанак и други храни с високо съдържание на желязо и витамини.
-
Какви са препоръките за предотвратяване на анемия при деца?
-
Какви са препоръките за хранене на деца с алергии?
-
Какви са последните новини за бебето, което е било болно?
)
, наистира звучи стресиращо 
, но в общи линии е добре, издържа дълго и не иска много, много да го нося. Като се има предвид, че проходи доста късно, за мен си е постижение
Обаче вчера се затича (да ми избяга) и падна в една кална локва, плитка, но с много кал и изглеждаше неуписуемо

, не е добре - не ходи. Вчера трябваше да е на училище, че нали беше болен една седмица, и пак се почнаха старите истории... Последния ден, в който беше на училище Марти много се разтрои, защото неговия "приятел" в класа го натопил за нещо си пред класната, а пък Марти не бил виновен. Милия се почувствал много наранен и предаден
За съжаление моето дете очевидно е много, много чувствително и лесно ранимо (няма да ви казвам на кого се е метнал). За жалост в момента имам и голям проблем с мъжа ми и се опитвам (май доста неуспешно) да го прикривам. Не знам как би реагирал Марти ако му кажа, че искам да напусна баща му....май не е точно сега момента
се с две думи да се изпълнят всичките ви желания