БИГ Brother All Stars 2014г. - 4

• 41 106
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 60
Тази вечер ще се сбогуваме с Пламена или джуджето Безхарактерко...Сърди се, че за това ѝ име, Петя ѝ била виновна... ooooh! Горката Петя, на всички там, за всичко тя им е виновна...Сякаш повечето зрители не мислим като нея?!...Само Пламенчето прие вулгарната атака и унизителна гавра, която допусна със себе си за...шегичка!!!...Доста извратено чувство за шегувки и забавление!...Ще я запомня като едно безлично, безгръбначно, простовато и глуповато моме, без грам чувство за лично достойнство...А жалко, можеше да пее...Не харесвам такива женки, които позволяват всичко на всеки, а после, този, който с основание се е възмутил и го каже на глас, излиза виновен...че и се оплакваше за това ѝ житие точно пък на...Емил... ooooh!Нали, ако той не я беше унизил така, и Петя, и зрителите, нямаше да чуем и видим цялата помия, с която я заля...А ББ пък нямаше да я провъзгласи точно за джуджето...Безхарактерко?!...И аз щях да реагирам като Петя и Христо, отврати ме поведението ѝ...на жена...Хилеше се като тиква...Заблудих се, че изпитва страх...И вместо да си даде сметка за евтиното си поведението , за по-лесно, нарочи Петя да ѝ е виновна... ooooh!...Иначе знае кого да хапе, следвайки стадото, чувства се силна само там ...

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 17:12 от Karinche

# 61
  • Испания
Буюклиева сигурно е бясна. Накараха я да работи. Миеше в кухнята, сега сменя чаршафите, накараха я до сложи мрежичка на косата.

Какво ще кажат феновете й?

Joy Joy Joy

# 62
А много ме кефят с Петя Бу,  Peace То мрънкане за мрежата, то чудо, как се прави пиле, а как се сменят чаршафи с токчета.  hahaha

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 16:01 от Билян@

# 63
  • Стара Загора
Плановете на Пламена-споделени с Емо-
https://www.facebook.com/video.php?v=813512102039690&set=vb. … ype=2&theater

# 64
  • Пловдив
Здравейте,
в анкетата подкрепих Калина. Не я познавам в живота, не мога да кажа дали е естествена, или играе, но ми харесва, че не се страхува да изложи мнението си, директна и пряма.
Петя ми е толкова изкуствена и префърцунена. Наистина има страхотен глас, но си спомням само една нейна песен, която беше нещо като хит за времето си, така че какво й е толкова звездно?! Много лошо впечатление ми направи това, че оплюва колегите си наред. newsm11 В едно от предаванията я дадоха в близък план как мие едни лъжици - ужас, no не бих се докоснала до тях.... Да си на 55 години и да не можеш елементарни домакински неща да свършиш.
Китаеца /абе, тва момче прилича на терорист с тая брада, ква е тая мода?/ е в шоуто за да изчисти имиджа си и да доказва, че е мъж. Явяването на жена му при Венета доказа това. Даже ми стана смешна тая жена като каза, че Калина се опитвала да чисти имидж. Присмял се хърбел на щърбел. Виолета сама разказа пред Венета, че са се опитвали чрез Минчев да възстановят имиджа на Китаеца. Явно шоуто служи за това, но на някои им изиграва лоша шега и вместо с положителна оценка си гръгват поругани, обидени и умаскарени.
Тошко ми е много забавен, но не бих подкрепила някой, който има проблем с алкохола, а той явно има.
Останалите са ми безлични, скучни - особено Пламена.
Ми това е, за сегал

# 65
  • somewhere near the sea
Някаква мисия ли имат? Thinking

# 66
Някаква мисия ли имат? Thinking

Доколкото успях да гледам живото включване по Диема фемили- да. Катето беше Снежанка, китаеца - Дядо Коледа,  а останалите - джуджета. Петя беше Мързеливко и може би за това шеташе и обслужваше всички, а Пламена беше обидена, че е Безхарактерко или нещо такова.

# 67
  • Испания
Ако се справят с мисията, ББ ще им изпълни едно желание. Калина се чудеше дали ще й разрешат да влезе за пет минути във ФБ. Катето й каза, че ще бъде невъзможно.

Пламена беше джуджето Безхарактерко заради определение, дадено й от Буюклиева.

# 68
Отново удар по Петя от ББ!...Тя– джудже, а Катето– Снежанка...Разменени роли...При условие, че Петя си има косата за Снежанка, че и капризите също... Joy..
 #2gunfire...по ББ... Simple Smile

# 69
# 70
  • Испания
Снежанка капризна?  Joy

С характера си Буюклиева би трябвало да е злата и завистлива мащеха.  Wink

# 71
  • somewhere near the sea
Отново удар по Петя от ББ!...Тя– джудже, а Катето– Снежанка...Разменени роли...При условие, че Петя си има косата за Снежанка, че и капризите също... Joy..
 #2gunfire...по ББ... Simple Smile
Чак пък удар....Тя изтърпя такова унижение от Емо и прие, че е шега, защо сега да е удар newsm78
Снежанка от приказката не е капризна, освен това е с "коси черни като абанос"

# 72
Оф, талибана се бил сдобил е огромна слава, която не знаел какво да прави. Да му има и "славата" човек!  #2gunfire

# 73
  • София
Оффф, аман от тия глупости, няма ли какво толкова да излъчат от къщата Crossing Arms

# 74
  • Испания
Сега видях, че Христо е Сухарко.  Joy

Три седмици едни и същи кадри.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт