БИГ Brother All Stars 2014г. - 4

• 41 097
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 90
Е отвратителна е Евро! Тя щото млъква.

# 91
Не му дава нишани....??? Та тя не се спря Joy  Кикотене,погледи,ДУПЕНЕ и "Не му е мястото тук пред камерите,навън ще си поговорим" ....и това е нищо.После,ама ти си женен и аз не мога newsm78 и това означава,че тя нищо не прави #Crazy Абе хора,това си е чист флирт Laughing

# 92
Ами как може някой да уважава Петя, която не веднъж каза че поставя на пиадестал Тодор Славков и семейството, от което произхожда.  Sick  Тя толкова глупости издрънка, че е тъжно направо.

(май са ги подплашили, че ще им пуснат Захажаева)  Laughing

# 93
  • Испания
Ами как може някой да уважава Петя, която не веднъж каза че поставя на пиадестал Тодор Славков и семейството, от което произхожда.  Sick  Тя толкова глупости издрънка, че е тъжно направо.

(май са ги подлпашили, че ще пуснат Захажаева)  Laughing

Това да й е само кусурът на Буюклиева.

Калина е чела писанията /преди влизането си в къщата/, че ще участва Захажаева.

# 94
Най-смислени коментари прави този другия мъж ( не Евгени).

# 95
По- склонна съм да вярвам, че Емо има тръпка към Пламена, отколкото Китаецът да е влюбен в Калина / абсолютна роля при него/. А при дамите мнението ми е обратното: мисля, че Калина харесва да бъде ухажвана от Китаеца и се навира при него, именно защото и е добре да е в центъра на формата и мъжкото внимание / не че го харесва като мъж , сексуален обект, партньор/, докато Пламена определено не харесва Емо. По- скоро разговаря с него, защото няма с кой друг, повечето я игнорират.

# 96
Петя навярно им досажда говорейки много и за себе си, но аз пък като зрител не намирам нищо дразнещо в това, дори бих искала да покажат някой от нейните чак толкова досадни разкази, защото до сега не си спомням да е излъчван такъв. Искала това, онова, ама го иска от ББ, не от съквартирантите, ами , може- иска.

# 97
  • Испания
Майко мила, лудницата е пълна: Буюклиева - в къщата, Захажаева - в студиото.  ooooh!

Сетих се на кого ми прилича Пламена, като говори. На Гугутка Заспалова /на Виктор Калев/. Точно като нея говори.  Joy

# 98
  • София
Захажаева кой защитава? newsm78

# 99
Това на Емо ми е трудно да го приема като закачка.Направо си е обидно държание към една жена.

# 100
  • Испания

Буюклиева, разбира се.  hahaha

# 101

Петя Буюклиева

# 102
Майката на Пламена не е в час. Вместо да осъди Емил си имали приказка. Гаси малоумната жена

# 103
  • София

Буюклиева, разбира се.  hahaha

Не е истина! rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 104
  • София
Боже, доживяхме Христо да защитава женското достойнство, а самата майка на Пламена, да счита отношението на Животното към дъщеря ѝ и нейното раболепие за нормално  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 21:41 от arhbarzashka

Общи условия

Активация на акаунт