Класическа хомеопатия - споделяне на опит и знания - 35-та тема

• 70 621
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Има голяма вероятност да е свързано с цикъла, поне при мен беше така всеки път когато ми дойде, детето се държеше по този начин. Четох по форумите, че кърмата променя вкуса си и количеството си при цикъл и става по-солена. Пий повече вода,подкрепям съвета за орехи, жито и лъжица мед, лактогонен чай също от българския. Имах период в който след заменянето на едно хранене започнах 90 дневната диета и на плодовия ден усетих, че ми намалява кърмата, включих повече ядки и течности и нещата се оправиха. Омагьосания кръг с дохранването ще намали още повече кърмата и най-много скоро да минете на АМ изцяло.

# 496
  • Пловдив
аз преди няколко дни изведнъж ме заболя гърлото-за минути без да ми е имало нищо преди това.Пих ХЛ  ,сигурна бях че е от излагане на течение в момент  в който бях изпотена.Размина ми се.
Детето 2 нощи  се върти много.Миналата нощ не можах да спя защото не спря до сутринта да се върти,и снощи в 1 ч не издържах и си сложих памук в ушите да не чувам Simple Smile,и заспах ................

# 497
  • на плажа
 Joy буди, много хомеопатично си подходила. Развесели ме.

# 498
  • Пловдив
Pani kak e детето след новото ХЛ,има ли някакви промени?
Ами аз като не спят спокойно и аз не мога да спя,и все на тръни.Но като си сложих памуците и си викам-да прави каквото ще,аз искам да спя Simple Smile

# 499
  • на плажа
Не знам, Буди, надявам се всичко да е ОК.

# 500
  • на брега на морето
Здравейте, момичета Grinning, насочиха ме към вашата тема за моите въпроси.
Лекуваме декоративното ни плъхче с хомеопатия, препоръчана от ветеринарен лекар. Ползваме HEPAR SULFURIS CALCAREUM 30 CH. Дъщеря ми разтваря 3 перлички в около 300 мл вода и казва, че този разтвор е траен 2 дни.
Понеже много ми се дърпа, когато я питам:
- какво е точното количество вода
- колко капки се дават
- всекидневно ли се прави нов разтвор
питам вас. Жива мъка ми е да се разправям за нещо, което трябва да се знае точно.
Благодаря  Peace

# 501
Точното количество вода е според това какво е необходимо. Ако ветеринарят е наистина запознат с хомеопатията, то той е преценил 300 мл. Същото е за капките, които да се дават на плъхчето. На мен като голям човек от така разтворено лекарство дозата ми е една чаена лъжичка. Така че сигурно 1-2 капки са достатъчни за него. Такъв разтвор може да се съхранява в хладилник и малко повече от 2 дни - до седмица най-много. Но не пречи да се прави и на всеки два дни нов. Всеки път преди да се дадат капки, трябва разтвора леко да се динамизира т.е. разклати бутилката. Колко - по преценка на хомеопата. В случая - ветеринаря. 

# 502
  • на брега на морето
Мерси, Дара

# 503
  • Русе
Точното количество вода е според това какво е необходимо. Ако ветеринарят е наистина запознат с хомеопатията, то той е преценил 300 мл. Същото е за капките, които да се дават на плъхчето. На мен като голям човек от така разтворено лекарство дозата ми е една чаена лъжичка. Така че сигурно 1-2 капки са достатъчни за него. Такъв разтвор може да се съхранява в хладилник и малко повече от 2 дни - до седмица най-много. Но не пречи да се прави и на всеки два дни нов. Всеки път преди да се дадат капки, трябва разтвора леко да се динамизира т.е. разклати бутилката. Колко - по преценка на хомеопата. В случая - ветеринаря. 
Ама, как в хладилник ShockedНали лекарството трябва да е далеч от електромагнитно поле newsm78

# 504
Аз също бях изненадана. Но последния хомеопат така ми каза, така разтварях, така държах и лекарството си работи .....

# 505
И аз винаги съм се чудела за хладилника. Иначе не пречи да се увие чашата във фолио и така да се сложи вътре.

# 506
Аз държа в стъклено шише с капачка на винт, просто така ... факт - работи лекарството. Другия вариант е да работи толкова силно, че само първата лъжичка от разтвора да е действала. Ама чак пък толкова силно действие ме съмнява.

# 507
  • Русе
И аз в стъклени шишенца от сокчета ги държа лекарствата, но лятото ми е трудно да намеря хладно място, далеч от електроуред.
Значи, мога да пробвам в хладнилника, следващия път, когато трябва да разтварям лекарство.
А идеята с фолиото, също е добра Peace

# 508
Здравейте, момичета . Бебето ми е на осем месеца. От март насам е с трети бронхиолит. Проблемът е, че много бързо образува огромно количество гъст секрет, който тече назад, слиза надолу и започва свирене, хриптене и всички екстри. Кашлицата е покъртителна. Не може да спи, нито да се храни. Последните два пъти инхалираме с вентолин и пулмикорт.    Ще съм Ви много благодарна, ако ме насочите към класически хомеопат, който приема нови пациенти.
Бъдете здрави!

# 509
Хом.лекарства не се съхраняват в хладилник! Трябва да са далеч от електроуреди, а и не е нужно да са на студено, а на стайна температура.

Общи условия

Активация на акаунт