Чудна Коледа се очертава с АПРИЛЧЕ в корем на мама - тема 8

• 26 131
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
Така да се прабвам да пиша от телефона. Разбрах че и тиквичка е със серклаж,успокоявам се че има и други като мен,ако има нещо ако ни притеснява да си споделяме. Много пишете и не мога да се включа често в разговорите ,но и за мен очакването на бебчо е голямо вълнение. Чакаме си МОМЧЕНЦЕ,така че моля може да се отбележе в табличката от пред и 30 год мисля че не беше писано.
Относно контракциите и аз ги имам особено последните 2 дена ходих. на преглед увеличиха ми дозата на магнерич и но шпа ,надявам се да се успокой матката.
Някой ще даде ли повече инфо за Фейсбук страничката или групата ,искам и аз да се включа.
Ами за сега това е от мен.

# 151
Pokita защо не отидеш да те погледнат.Не искам да те плаша,нито някоя от вас,но ще кажа при мен как беше,а вие си извадете извод.По принцип пия ношпа и магнезий,но през нощта се появиха болки ниско долу(остри).Като си легна се успокояват,но се пробуждах до сутринта.Като станах звъннах на доки и тя каза,че ако до след обяд не спрат да и звънна.Е както вече написах сега съм в болница,защото ту спират ,ту се появяват.Сега съм със система и е по -добре.В четвъртък ще се разбере дали ще ме изписват.Като заключение да кажа,че вчера казах на лекарката,че не ме боли и тя ми пипна корема и ми вика "Е,пак си имаш контракции,твърд ти е" и тогава ми включиха гинаприл.Като цяло не са опасни контракциите,стига да не са болезнени и редовни,но имайте едно наум и се обадете на доки ако ви боли.

# 152
cvety83, дано се успокои бързо матката, стискам ти палци. Гинепрала много помага и всичко ще е наред.

# 153
Момичета, някой ползвал ли е Канестен Гин? Мен ми го изписаха за борба с гъбите за  6 вечери. Снощи отворих опаковката и бързичко прочетох, но чак лед това видях, че по време на бременност не се слага с приложения апликатор. Дано минават бързо  Praynig

Иначе за едрите бебета- синът ми го родих 3850 кг, нормално и имах най- лекото
раждане на света, дъщеря ми 3200 секцио, сега ще видим  Heart Eyes

# 154
pokita, не бях аз, но ето го приложението Wink

Миринда, благодаря, но не е това. Беше съвсем в началните теми.  Tired
Pokita защо не отидеш да те погледнат. (...)
Другата седмица съм на преглед при моя лекар, надявам се да не е късно дотогава. При него не можеш да отидеш ей така. И с час пак се чака 100 часа. Мисля, че не ме боли от контракции. По-скоро нещо от отделителната система се притиска или от разтягането на матката, знам ли. Все едно с тежестта си бебето се опира някъде ниско долу. Ти как би описала болката от контракции?

# 155
cvety83, дано се успокои бързо матката, стискам ти палци. Гинепрала много помага и всичко ще е наред.

Стискам палци Цветя, мен също когато имах контракции в 4 месец и ме вкараха през нощта само система с гинипрал ги успокои. Преди това ми вливаха магнезий но нямаше никакъв ефект, сега поддържам терапия с хапчета магнерот и гинипрал за да нямам.

Покита аз имам една такова приложение  на телефона- Androidбебе, виж в маркета където има безплатни приложения, на иконката има и знака на Мтел.

# 156

Стискам палци Цветя, мен също когато имах контракции в 4 месец и ме вкараха през нощта само система с гинипрал ги успокои. Преди това ми вливаха магнезий но нямаше никакъв ефект, сега поддържам терапия с хапчета магнерот и гинипрал за да нямам.

Didolino, от къде си намираш гинипрал на таблетки?

# 157
Тифани, аз съм ползвала Канестен мехлем за външно приложение през първата бременност, но това което описваш май е друго ...  newsm78

# 158
Писах на pokita преди да чета тук, точно това търси тя, Didolino  Heart Eyes и мислех да го пускам тук - а ти си го пуснала   bouquet Усмихнат ден на всички!

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 11:35 от Смехорани

# 159
Аз бях с канестен против гъбите,пак с апликатора,но само една дозичка си имаше в кутията и ми помогна.
Покита,болката при контракции не знам каква е ,защото аз не мислех,че са контракции.Болеше ме ниско долу ,дълго време,без да ми помогне но шпа и магнезий.Това е,което мога да споделя ,болката беше гадничка.

# 160
Благодаря ви, точно това е приложението! Успешен ден   bouquet

# 161
Добро утро момичета  Hug
Досега четох каквото сте изписали, а и да видя как я карате  Simple Smile
Цвети, стискам палци да отминат контракциите. Усещането е доста неприятно. При мен системите с магнезий имаха вълшебен ефект. Направо ми идваше да си закисна на системка до 9тия месец  hahaha Ама не се съгласиха.
Някой пак спомена коластрата - имам си от края на трети месец  Tired И линеа негра си имам от четвърти месец, доста видима при това (не намирам нищо привлекателно в тази линийка).
За имената да се включа и аз - за мен ако има съвпадение само на първата буква не е кръстено на никой. Трябва имената да са еднакви или сходни, с общ корен, поне така аз го разбирам. Ние сме избрали хубави имена за нашите бебчета (след като ММ отхвърли голяма част от предложенията ми). Получи се така, че името на момиченцето ни ще започва с буквата на баща ми, но иначе освен първата буква имената нямат нищо общо. Затова не смятам, че ще бъде кръстена на дядо си. Момченцето пък съвсем ще е кръстено на себи си  Laughing
Не че баби и дядовци не го заслужават, страхотни са и моите родители и тези на ММ. Но ние бяхме решили бебетата да не ги кръщаваме на никой, да носят техни си имена. Иначе бабите и дядовците са много толерантни, никой не ни е притискал да кръщаваме децата по какъвто и да е начин. Казаха "Дечицата са ваши, изберете им красиви имена, каквито вие решите. Важно е да са живи и здрави!"
За размерите на бебето малко се шашнах докато четох някой постове. Преди седмица и половина, т.е. когато съм била в края на 20-та г.с. бебетата ги измериха по 460 грама. Казаха, че са добре, но сега като чета не е ли множко  newsm78
Започвам и аз да се притеснявам за ГД. И на мен ми казаха, че околоплодните води са към горна граница, но в норма. Кръвната захар също ми е в норма и никой не ме прати на обременяване с глюкоза  newsm78

# 162
  • София
PoisonDaisy не се тревожи, щом док не е изявил притеснение значи няма такова, това че бебета напредват и имат повечко води не означава веднага ГД. Аз защо казвам че сме като овце, една изпищи и всички пищим след нея  hahaha #Shocked

Аз днес купих от Карфура 4 бодита за 29,99 1 месец тип прегърни ме. Ако станат станат ако не здраве. Поне за 1-я месец да станат. Няма да купувам повече бодита за 1 месец, всичко останало ще е 3 месеца и нагоре.

Я кажете стана ли време дас отворим темата за прането на бебешките дрехи? Нали в пералнята си ги прахте? С какъв прах? А омекотител слага ли се? Аз даже мисля в сушилнята да ги пускам ако е гадно времето  Whistling

# 163
Момичета, аз май предизвиках някаква масова психоза за ГД, за което се извинявам. Не е лошо всеки, който има съмнения да се изследва, но наистина запазете спокойствие. Ако има проблем, ще вземете мерки, но не се вкарвайте във филми преди да е излязъл резултата. Хубав ден от мен!

# 164
Цитат на: didito_mam link=topic=813673.msg29673614#msg29673614 date=1418152795

[b
Didolino, от къде си намираш гинипрал на таблетки?

Скрит текст:
Ами когато разбрах че имам някаква непоносимост към магнезиевите препарата и не ми действат силно, първо системите, след това пих диаспорал, от него получавах р-во и лекарката ми каза търси гинипрал навън, в България няма от миналата година.Моя приятелка ми даде налични две опаковки и от там насетне започна великото издирване - в Гърция, Турция, Румъния и Македония също го няма. От аптечен шеф разбрахме, че вече не се произвежда и има останали количества в Русия Shocked, като трябва някой да ти го донесе , в пратка не може. Тъкмо започнахме да кроим схеми и наши познати намериха обява за продажба на останал гинипрал от човек от Смолян, на който са го донесли от Русия и има останали опаковки. Бяха последните 9 бр. на 8 лв., толкова излизат ако си ги вземеш от Русия. с това количество ще изкарам живот и здраве до края на бременността.
Т.Е. ако ти трябва гинипрал ще ти пиша на ЛС за руски сайтове където го има  и може да се достави само в Русия, към България не се изпращат пратки с лекарства. И ако имаш познат той да го донесе.

Общи условия

Активация на акаунт