Чудна Коледа се очертава с АПРИЛЧЕ в корем на мама - тема 8

• 26 148
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
Ейми - остави ги тея, важното е , че на ввас  ви няма нищо и сте добре. А и мен много ме ядосва и ме изкарва извън нерви думите " ти си жена" е да жена съм, но има много жени които карат много по-добре от някой мъже.

Vaseto29 - благодаря за инфото.  Wink ние поне асансьори нямаме , та към триколките клоним, но зависи каква ще намерим да пробваме  Whistling

Didolino - аз също мин. месец на рождения ми ден имах случка едвам стигнах до тоалетната с премрежен поглед и залитайки и удряйки се в колоните  Whistling  Blush , но като се напръсках със студена вода ми олекна, точно за секунди. Затова, най-добре в теб да имаш вода пръскаш си лицето и вратлето. И си 6 +   Crazy
 за килограмите съм +5, но има накъде  Whistling

за хемоглобина и моя беше паднал към 100 последния път. Докито каза,че Януари пак ще ми пуска изследвания та да видим ...  newsm78

# 451
Метличина явно така ще си я караме...За да ти прилошее е възможно и да е от нисък хемоглобин, но трябва да е доста под границите. А твоят е добър.... Simple Smile Моят последно беше 116, и сега януари пак ще го проверим. Говорих с джипито и тя рече, че така ще си я карам и в чантата задължително вода, кола или бонбон, или черен шоколад.  Както и Ейми е посъветвала в предният пост при рязка смяна от топло- студено, чист - спарен въздух е възможно да падне за секунди. И затова при смяна разкопчаване за да свикне тялото с новата температура и активно дишане.

И аз така се пръсках с вода Ники та чак се олях Joy Joy

# 452
  • Пловдив
Ох да ви питам и да се оплача... малките човеци правят ли ви вече проблеми с WC? Днес реших мъгла-немъгла да излизам на разходка.. Всичко беше наред докато не реших да ходя на м....а си (не знам кой ме би по главата да обикалям до другия край на града  Joy ) и се качих в автобус.. Редовно си пътувам и до сега не е имало проблем, но след 5 мин направо щях да се напикая (с извинение) и припадна едновременно - от стискане. Слязох на следващата (след моята) спирка, защото спирка-търговски център-WC. И от големия зор .. 2 капки и половина  Shocked Тръгнах да си вървя аз.. след 5мин вървене пак зор.. пак същия номер с капките.. и тнт, та довлачих се до нас, поседях си около 20мин със същото "забавляние", а по едно време младежа се разшава и всичко мина.....

# 453
Шльоки, от 3 дни и аз съм така, много мъчително. Голям корем, голямо бебе...

Метличина, хемоглобинът ти е просто чудесен! Моя беше 104, 111 - казаха, че е много добре...

Аз съм много ядосана и възмутена от моите колеги, които си прехвърлят работата на мен, при положение, че ще работя още 4 дни и излизам в болничен. Как всеки си гледа изгодата, и никой не му пука за другия!

#Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 454
  • Sofia
Метличина и според мен хемоглобинът ти е супер. Моят беше 117 и докторът каза, че нищо ми няма  Laughing А това с линейките  ooooh! Без коментар.....
Шльоки_Пльоки и аз съм същата. Търча до тоалетната и накрая 5 капки  Joy И така през 20 минути. И това взе да ми се случва все по-често и като излизаме някъде постоянно се търси тоалетна  Mr. Green
Giada еее това е много гадно....Аз сигурно щях хубавичко да ги наредя  #2gunfire
Didolino и аз по принцип съм с ниско кръвно, но не чак толкова. Засега не ми е ставало толкова зле. Момичетата добре са те посъветвали  Hug

# 455
офффф, днес прекалих със сладкото ... вече лепенка на устата трябва да слагам. То не беше кит-кат, после половин шоколад, сега и сникерс ......  #Crazy аз преди година -две със чанти сладко изяждах за ден. В магазина знаеха,че като се прибера от работа или лекции и минавам да напълня една чанта. Откакто се преместих при ММ нещо сладко рядко ядяхме и като забременях също, но от началото на тоя месец съм се побъркала за сладко и мандарини вече 7-ма поред за днес  #Crazy

# 456
Giada, сигурно ги е яд, че след 4 дни вече няма да си на работа. Ако колегите ти са жени все пак си е странно. Всяка една от тях или е минала или предстои да мине по този път. Би трябвало да се отнасят с разбиране и да могат да се поставят на твое място.
Никол, и аз съм много зле със сладкото и за това в последния месец съм качила повече килца от колкото трябва. не мога обаче да се огранича. Започвам да се опитвам, но не знам дали ще успея. Казват, че който чака момиче налита на кисело, а с момче- на сладко. Е, аз си нося момченце така че това е положението. Ще се дебелее, лошото е, че и организма си увреждаме с толкова много сладко.

# 457
E,то от сладкото си увреждаш организма,от виното си увреждаш организма,от разни излишни мисли също се уврежда организма...То какво остана...полезно  newsm78
Аз съм родила момче и само на кисело и солено съм карала през цялата бременност,без грам сладко да ми се е дояждало,така че...

# 458
Много малко полезни храни има в наше време  Mr. Green Е, аз ако не бях бременна нямаше да смятам например, че с виното си увреждам организма, защото това вино, което аз пия най-вече е домашно, не съдържа никакъв консервант и е с доказало се качество сред приятели и познати   Grinning При бременност обаче положението е друго. Аз основно бих искала през бременността си да ям плодове, зеленчуци, чисто месо, сьомга и орехи, но ям и други куп безполезни и вредни неща.  А от сьомгата направо ми се гади и я ям всяка седмица насила.

# 459

Synni__ аз знам, че е обратно като си с момиче ти се чде сладко, а с момче кисело и солено. До началото на месеца всичко си излизаше, но се вече не излиза . А за килограмите и аз така, до мин. месец почти не бях мръднала 1-2 килограма само , а сега като се тегля съм вече + 5-6 кил. значи около 3-4 за месец  Mr. Green

# 460
И аз знам, че е обратното. Момче - кисело, а момиче - сладко. Не, че вече има значение де Simple Smile нали всички си знаем какво чакаме.
А всъщност остана ли някой, който не знае??

# 461
Привет и от мен дами!

Да се включа и аз по въпроса с храненето по време на бременноста - много е относително. От една страна никога не бихме могли да сме сигурни каква е храната , която купуваме в магазина.. то всичко стана вредно в днешно време, но е добре, колкото можем да се стараем да се храним що годе правилно. Но пък е трудно всеки ден да ядеш само неща, които си сигурен, че са полезни при положение, че ти се прияждат какви ли не вредни работи. На мен например ми се хапват доста банички и почти всяка сутрин закусвам баничка , а преди да забременея не исках да ги погледна. Най-важното обаче е да сме позитивно настроени и да не си вкарваме толкова филми в главата.

П.П. Да ви се похваля , че днес бях на преглед и всичко с бебка е наред, но пък съм настинала и усещането е много неприятно - пазете се!!!

# 462
Шльоки, и при мен го има същият проблем на моменти..Ходи ми се и не мога...разхождам се малко и като се премести бебока се случват нещата.

# 463
  • София
Аз понеже много се притеснявам от гестационен диабет бих ви дала на всички съвет да НЕ прекалявате със сладкото понеже е много често срещано състояние. Думите после ще сваляме не ме успокояват, не искам да изпадам в депересия от кг след като родя, не казвам че трябва да сме на диета но да се ограничаваме.АЗ не ям сладко от година и не съм умряла, търся си заместеители. Днес омаях един шоколад с малитол, вкъщи имам бисквити с шоколад от брашно от лимец и стевия така че като залитате за сладко отивайте към щанда за здравословно хранене и там по принцип има такива нещица, има даже много добри попадения Simple Smile  Днес също вместо солетки си взех оризови сухари ( верно имат вкус на стиропор   Mr. Green) ама поне ми залъгват следобедния глад.

Док ми се обади хемоглобина си е останал 115 така че няма да пия желязо, да хапвам повечко храна богата на желязо, кр. захар е супер  Laughing Sunglasses

# 464
И аз знам, че е обратното. Момче - кисело, а момиче - сладко. Не, че вече има значение де Simple Smile нали всички си знаем какво чакаме.
А всъщност остана ли някой, който не знае??
Аз още не знам на 100% близнаците са двуяйчни и само единият си показа мъжките атрибути...другото е срамежливо,но утре съм на втора ФМ,та вече се надявам да разбера  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт