Искам да кажа ... (14)_08.12-14.12

• 47 047
  • 936
  •   1
Отговори
# 600
  • В Космоса
utro77, честито!  bouquet Много любов, семен уют и уважение!
Няма температура снощи и днес. Peace Не знам и аз какво да правя вече... Утре нали е работен ден? Ако нещо се влоши да идем. Щото сега си е 6 точки, играе тука, сега ще ѝ пускам детски песни да слуша и да танцува.

# 601
Чета, че били изключили братята Хасан от училище. Коментарите на техни учители плашат.
Ами сега, къде четеш тия неща?
http://shumen.topnovini.bg/node/559533 и по разни други канали.
Янечек, съгласна съм със сина ти. Голям доказан писател е той.
В групата ни на 5-6 от децата майките сме на прилична зряла възраст.
Дари, ако ти е толкова важно някакви случайни непознати да ти честитят празника, който ти не чувстваш празнично, имаш и моите поздравления. На мен не ми е важно хората да ми знаят рождения ден и не ми е важно да си споменавам рождената дата. И съм пословична с това, че честитя на патерица. Просто пиша това, което в момента ме вълнува и другото остава за един друг път.
Утро, дано днес да ти е празнично в този ред на мисли, но още не съм стигнала до твоите днешни вълнения.  Sunglasses

# 602
На мен от три години насам не са ми искали лична карта Sad.
Но от тази година започвам да си броя годините назад  smile3534 .
Нямам никакво празнично настроение. Искам само да не ходя на работа за няколко седмици и ще ми се получи. В отпуска съм от 22 до 5 Simple Smile.
Дари, не се фръцкай така, защото съвсем ще започнат да те отбягват хората. Всеки влиза във форума в свободното си време, а то на повечето хора е ограничено. Мои постове редовно са подминавани, заради часовата разлика. Аз така и не успях да благодаря на всички, оказали ми подкрепа, но видях постовете им след 10 часа и поне 3 навъртяни страници. Все пак темата не е чат, а място за споделяне.
Аз, когато имам нужда да споделя не винаги очаквам реакция.
Диалог се получава най-вече когато има конкретен въпрос или проблем. Много са отзивчиви и готови да помогнат. А пропускът на рождения ден е бял кахър - аз сама съм си забравяла моя.

# 603
  • София
Чета, че били изключили братята Хасан от училище. Коментарите на техни учители плашат.
Ами сега, къде четеш тия неща?
http://shumen.topnovini.bg/node/559533 и по разни други канали.
Изключени са сестрите им за агресивно поведение, а не Хасан и Ибрахим.  Peace

# 604
Утро, честита годишнина! Бъдете най-вече здрави и нека обичта и разбирателството ви бъдат верни спътници дълги години!

Утре нали е работен ден?
Да, работен ден е.

Благодаря и за твоята идея, Акаша! Hug

# 605
  • В Космоса
Момичета, някой дали се сеща... Баща ми едно време ми правеше една сурвакница  като дялкаше дърво и ставаше една такава къдрава. Дали си има специално наименование? Не намирам инфо.

# 606
  • София
Акаша, суровакница какво ще рече - сурвака ли?  Crazy Никога не съм виждала къдрава, ако иде реч за същото де.

# 607
  • ту тук, ту там
Акаша, дрянова суровакница! Украсява се с пуканки, сушени плодове и вълнени конци! Simple Smile

# 608
  • В Космоса
Сурвакница, сурвакница. Laughing

Не, не дрянова. От друго дърво и става като къдрав скалп забучен на едно колче. Mr. Green

# 609
  • София
Стига де, за пръв път чувам думата "сурвакница"!  Blush

# 610
  • София
Стига де, за пръв път чувам думата "сурвакница"!  Blush
И аз така Blush Само за дрянови сурвачки знам.

Утро, честита годишнина!  Heart Eyes И по-малко да те ядосва твоя мъж, а ти да не му се връзваш.

# 611
Аз пък я знам също и като сурвачка или коледница. Simple Smile
Скрит текст:

# 612
Имам чувството, че ще се пръсна от напрежение, няколко пъти даже ходих до тоалетната да си пусна на воля сълзите от яд и разочарование... направо не мога да си намеря място, от една страна си казвам, че нещата са ясни, от друга пък са толкова нелогични, че не мога да ги повярвам.

# 613
  • София
Мър, аз ли съм пропуснала... Нещо лошо ли се е случило?

# 614
  • Пловдив
Изключени са сестрите им за агресивно поведение, а не Хасан и Ибрахим.  Peace
То това са половината от децата в семейството. Не е точно "нищо".

Общи условия

Активация на акаунт