Искам да кажа ... (14)_08.12-14.12

• 47 054
  • 936
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Това не съм го виждала, но май намерих каквото търсих.
Това трябва да е такова, нали?
http://2styrkela.com/ured-za-riazane-na-zelenchuci-i-plodove-10219.html
Добре де, за едни картофи и моркови да купуваш това нещо... Че не се сещам за какво друго може да се използва. А и на картинка е едно, а на практика изобщо не се знае какви ядове ще имаш при рязането с туй чудо.

# 271
Лятото ядем много таратор. А всички вкъщи го харесваме с краставици нарязани на кубчета.
Мисля си, че с нещо такова ще ми е по-удобно. Но си права и за другото - за това и толкова време не съм си купила нищо  Laughing

Но пък като гледам снимката май доста големи ще станат кубчетата за таратора  Mr. Green

# 272
Аз бих инвестирала в робота. Скъп е, но върши много работа, ако имаш място на плота, защото ако го прибираш , няма да се наканиш да го ползваш. Тук не мога да намеря такъв, който и на кубчета да реже. Ако видя, моментално ще си купя. С моя режа лук, моркови, стържа, правя лютеница, тесто за мъфини и какво ли още не. Измивам всичко за 30 секунди.

Суджуци и пастърма съм сушила само в хладилник, допреди няколко месеца. Стават страхотни. Ние ги закачахме да висят, но имам втори хладилник. Не съм пробвала на решетка. Последния път суших пастърма в сушилня за зеленчуци. Стана за 4 дена и беше много добра.

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 11:52 от Down Under

# 273
Привет днес. С наченки на мигрена съм и ми се вие свят. От главоболие ли е от какво ли, но нездрави коледни мисли ми нахлуват в главата. Чудя се да вземем ли на сина Плейстейшън (не е искало детето, той Лего си събира и по принцип се надява да получи именно Лего, ама то за всеки празник Лего, на мен ми писна вече, няма елемент на изненада). Компютър си има личен негов, в момента го ползва под ограничение. С него проблеми нямам (като изключим складирането на сандвичите преди време) - послушно дете е, даже влезе в ритъм и като се прибере, обядва и сяда да си подготвя уроците. Оценките му са отлични. На практика не му е нужен май, но пък си представям как ще се изненада. Има ПСП и много си играе с него когато пътуваме или когато е паднала батерията на таблета. Дайте съвети, препоръки, ползват ли вашите деца някакви игрови конзоли и какви са, въобще мнение някакво ми е нужно, че решението ми е направо импулсивно...

# 274
Имам една любима леля, дето гледа на кафе, преди време погледна в чашата ми и каза, че ще срещна стар познат. Снощи ходих на концерт (фук-фук) и през едно място на моето седеше един Петър, колега от университета, съседна специалност, не му се обадих обаче, че беше с жена и кой знае дали не е от ревнивите. Ако беше без, щях да го поздравя.
Мисля, че тази леля е трябвало да ми е майка, ама нещо се е объркало и съм й се паднала племенница.

# 275
При положение че има компютър и ПСП, не бих купила отделно и плейстейшън.
По вероятно ще се насоча към някаква интересна енциклопедия,  сега има уникални 3измерни с динозаври и какво ли не...в които ми остават очите. Ако детето има интерес към подобни.  И Лего разбира се. 

# 276
Привет!
Намерих снощи аз "ключа от палатката" - оказа се, че понеже миналата седмица мъжът ми беше отпуск много му дотежало извеждането на кучето през тези два дни. И разбира се, аз съм виновна. Както и за небето, звездите и всичко случило се някъде по света.  Crossing Arms

Ултра ми е НЕколедно...  Confused

Мисля, че тази леля е трябвало да ми е майка, ама нещо се е объркало и съм й се паднала племенница.

Янечек , това не го разбрах.  Rolling Eyes

blackcat6 , за мен е излишна инвестиция Плейстейшъна. Вкъщи имаме - по прищявка на мъжа ми и голямата дъщеря. В началото го ползваха малко и вече поредна година събира прах.
При наличие на компютър и таблет е напълно излишно.

За рендето - преди години си купихме. Ползвахме го веднъж или два пъти. Оказа се, че изобщо не е като на рекламата работата. Почти нищо не се получаваше и направо се беше по-трудно с него отколкото без.  Naughty

# 277

Ултра ми е НЕколедно...  Confused

Няма и нужда да е така. Ако се насилва човек, още по-зле ще стане. Не е задължително изобщо да се настройва човек на някаква вълна, това трябва да се случи от само себе си.  Hug

# 278
Дайте да се преброим на кои не ни е празнично и да го отпразнуваме, викам.

Аз съм на път да остана сама. В смисъл, само със семейството ми - аз, мъжа и детето. Поредните хора, който ''даваха мило и драго'' за нас и детето най-вече, онзи ден свалиха маските и се озъбиха. Приключих на момента. Не мога, просто не мога другояче. Някои биха продължили в името на ''семейството'', дори заради някой и друг дивидент. Проста ли съм, наивна ли съм или всичко накуп, но ще си умра в самота, отколкото да живея подобен, непривичен живот. Rolling Eyes

# 279
Утро, малко на шега го казвам, защото като дете много исках леля ми да ми е майка и се чудех защо, когато бог е нареждал кое дете на коя майка да се падне, мен не ме е сложил при леля ми.

# 280
Sesylle, utro77 , и мъжът ми така казва - щом си има компютър, защо му е плейстейшън, а и то детето не е искало до момента. Той си събира Лего с голям кеф и страст, а от тази есен иска да отидем до Леголенд, явно това му е интереса в момента. Благодаря ви, че ме отрезвявате  Laughing У дома ние със съпруга ми също не играем игри.

# 281
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Рендетата тип Вьорнер са направо опасни, дръжте ги под ключ, ако ги имате. Аз моето го изхвърлих, защото в мое отсъствие синът ми и приятели решили да си пържат картофи и едното момче за малко не загуби пръст след срещата с рендето. Вдигнах го после нависоко, но след като подобно нещо се случи с  12-годишната дъщеря на една приятелка, която решила да изненада майка си и да прави нещо с него, директно го изхвърлих. А и не ми беше удобно - предпазната "шапка" пада, а ако не падне половината зеленчук остава в нея и е остава ненарязан.

Джули, каква самота, като имаш мъж и дете newsm78

Аз пък напоследък умирам да си останем вкъщи на Нова година. Преди страшно обичах гости, а не обичах да ходя някъде, защото мразех прибирането. Ако не се заформеше новогодишен купон, направо нещастна се чувствах. Сега предпочитам да сме си сами, да не се съобразявам с никого, да подвия крака на дивана и да си мързелувам на воля. (Е, след като съм изкарала преди това цялата надлежна шетня и суетня по приготвянето на дома и вечерята).
Приготовленията аз ги обичам - и готвенето, и месенето, и украсяването - дет се вика, работя и пея. До момента, в който приключа с яденето и вече съм сита. Е в тоз момент ми се приисква някой да поеме нещата - да отсервира, да измие, да почисти и т.н. Аз повече не искам да мърдам.

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 13:45 от svetal4o27

# 282
  • Пловдив
Момичета,аз довечера след работа съм на козметик...при която не съм ходила.Лицето ще почиствам + вежди + мустак  Mr. Green т.е. няма да го бръсна Whistling
Та...се чудя дали утре ще мога да се явя на работа  Embarassed Дали ще ми мине зачервяването от процедурите?Уф...и аз ...

# 283
Споко, и по-тежко има. Аз останах сама, без мъж, а детето е голямо и много, много не се занимава с мен. Нямам приятели и роднини на които да разчитам, но все си мисля, че не е късно. А и да останеш сам със себе си понякога е доста полезно Simple Smile.

# 284
Даун, оскотявам бе, от едната крайност стигам до другата - пълен саможивец Rolling Eyes Не знаех, че си без съпружеско рамо, а то е важно, винаги, а си и в чужбина, на другия край на света - поздравления за куража и смелостта.

Общи условия

Активация на акаунт