Искам да кажа ... (14)_08.12-14.12

• 45 158
  • 936
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Стига с тая кулинарна тематика. (Първо че не готвя, второ, че само точа лиги и се мъча.)
Петък е, дами, дайте нещо по-така.  Mr. Green

# 556
  • София
Имам малко прегорял АКК:)). Онна- благодаря- ще го издирвам това магазинче!

http://baharatbg.com/

# 557
# 558
Аз "джвъчки" имам предвид неща, които ползвам и после не ми трябват - фолио, разни купи еднократни, сега бурканчета. Иначе и аз съм изхвърлящ тип.

Тони, ще ти споделя нещо извън кулинарна тематика - оня ден майка ми ми напомни, че ставам на 37 другия месец, което си беше супер приятна изненада за мен, аз си мислех, че ставам на 38  Mr. Green
Много съм зле. И сега ми е едно младежко, така да се каже  Flutter

# 559
Мамче тази година на няколко девойки от класа на голямата (10-11г) за подарък взимах чантички. Нещо подобно. Голям хит се оказаха. При нас ги има в детските магазини и цената е около 10лв в зависимост от големината и финтифлюшките  Laughing  

Скрит текст:

пп: Не намерих подходяща снимка, но на живо са по-хубави - кожени, обикновенно с някоя китка и много, много цветове.

# 560
  • София
Joy  Hug
Първоначално получих шок от разчепатения по слипове Бекъм, както и от пудрата Роналдо, но като скролнах надолу стигнах до Рафа Надал и облекчено въздъхнах.   Heart Eyes

Нино, хаха...
Ще видите вие след 2 години как ще ви орева тук. Само някой да е посмял да ми честити 40-ия рожден ден. Утрепвам го!  Stop
(Една дама в мола ме анкетира по някакви си там въпроси. И накрай ме попита на колко година съм. Като казах, че съм на 38, се ококори и каза: "Не може да бъде, изглеждате много по-млада." Та засега лежа на това успокоение.)

# 561
Тонка, нали 40-ия рожден ден не се празнувал и съответно не се честитял. Wink Суеверие, ама някой го спазват.

# 562
Ще видите вие след 2 години как ще ви орева тук. Само някой да е посмял да ми честити 40-ия рожден ден. Утрепвам го!  Stop

Честит бъдещ рожден ден   Hug

Отсега, че искам да спася кожата  Mr. Green

hahaha  Joy  Joy  Joy

Аз трябва да съм в депресия тогава. Мен винаги ме прескачате, ама и аз съм упорита. Пиша ли, пиша  Crossing Arms

# 563
  • Euskal Herria
Ще видите вие след 2 години как ще ви орева тук. Само някой да е посмял да ми честити 40-ия рожден ден. Утрепвам го!  Stop
Ха, що така? 40-ият рожден ден го празнувах точно три дни.  Grinning Доста щур купон се получи.

Досега само ви четох, ама трябва да се приготвям и да търча по задачи. А като се върна - кой знае колко страници ще сте изписали. Да ви е приятен петъка!

# 564
  • Пловдив
Тонка,не казвай,че и ти си Козирог... Grinning Ако си споделила не съм запомнила.

п.п. Споменавам зодията,щот по подразбиране сме младолики ний  Flutter Laughing  Нино,нали? Wink

# 565
Сутринта започна добре, после докато бяхме в задръстването получихме кофти новина в лично отношение - изненадваща, нелогична, направо ме изкара от равновесие. Вие ми се от яд, а не знам какво да направя. Чакам да разберем нещата официално, но все още няма нищо, неадекватна съм, зарязала съм цялата си работа и една буква не мога да напиша. Знам, че щом не е нещо със здраве всичко се оправя, но не знам на къде сме тръгнали в тази държава, ще се предам и аз, не мога повече.

# 566
Руми, чудесна идея за чантичката.
Бях забравила, че съм купувала такава за рожден ден преди време .. Друго си е да ти се опресни паметта. Благодаря ти!   bouquet

p.s. Аз не те прескочих. Wink

# 567
  • София
Ха, що така? 40-ият рожден ден го празнувах точно три дни.  Grinning Доста щур купон се получи.
Не искай разумно обяснение от човек, който рева като магаре навремето, когато навърши преклонната възраст от 20 години.  Mr. Green 30-ия юбилей ми се губи, но четворката отпред силно ме притеснява!

Мистик, лъв съм. Което ще рече, че са по-малко от две години. Айде още един повод за рев.

# 568
Радвам се да помогна.

p.s. Аз не те прескочих. Wink

То вярно било много мило като ти се случи  Heart Eyes

пп: Шегичка, но и не съвсем  Blush

# 569
  • Пловдив
 Peace  аааа,айди сега...няма да ревем Wink И на мен ми си не вярва,че удъртявам,ма на...времето лети Whistling

Нещо не ми е съвсем петъчно...щот нали утре пак се бачка Tired

Общи условия

Активация на акаунт