Искам да кажа ... (14)_08.12-14.12

• 47 028
  • 936
  •   1
Отговори
# 690
  • HH
 Mr. Green Свят голям, хора всякакви. Аз не бих си го причинила.

# 691
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лицемерната любензост осигурява лицемерни приятелства и някакво спокойствие. Тук също- колкото повече се мазниш, толкова повече виртуални точки във виртуалната скала на популярността трупаш Laughing.
(и аз не мога да си го причинявам, или поне не задълго- напира ми отдътре да си кажа истината и това е Joy)

# 692
Значи на рождения си ден ще разбера на кого съм приятна и колко съм популярна.  Crossing Arms Whistling

# 693
  • HH
Само, ако кажеш че имаш рожден ден. Ако пък имаш по-приятни неща за вършене им се наслади, форума ще оцелее и след твоя рожден ден  Sunglasses

# 694
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Значи на рождения си ден ще разбера на кого съм приятна и колко съм популярна.  Crossing Arms Whistling
Ами... не е много сигурно...щом ще има и лицемерни поздравления...как ще ги отсееш?

# 695
Ами... не е много сигурно...щом ще има и лицемерни поздравления...как ще ги отсееш?
А, де?  Thinking Джой вече каза, че не е лицемерна. Сега освен една анкета да направя?  newsm78 Wink

# 696
Виж Светалчо как добре се ориентира. Само пропусна и другата възможност- блеещи като мен фенове, които хич и няма да разберат, че имаш рожден ден Laughing.

# 697
  • HH
Или такива като мен, които като видят че се честити на някой пропускат следващите 20 поста.

Да ви покажа коледната си "украса". Дядо Коледа е целофан от шоколадче омотан върху лак за нокти.
Скрит текст:

# 698
Значи на рождения си ден ще разбера на кого съм приятна и колко съм популярна.  Crossing Arms Whistling
Виж Светалчо как добре се ориентира. Само пропусна и другата възможност- блеещи като мен фенове, които хич и няма да разберат, че имаш рожден ден Laughing.
Джой, теб специално на лични ще те информирам.  Mr. Green Да видим тогава дали ще ме пропуснеш.  Crossing Arms Hug

# 699
Хаха, Джой, и можеш да минеш в графата на "любезно замълчалите си".

А бе явно не трябва много да се втелясва човек на рождените си дни тук.

# 700
  • София
Малкият минава покрай мен, едвам-едвам пристъпвайки, приведен до земята и влачи един буркан с мед Shocked Викам, к'во става бе, маме, къде го мъкнеш този мед и защо в тази странна поза?! А той - амиии, бурканът е тежък, а аз често изпускам разни неща, следователно, като го нося близо до земята, е по-малко вероятно, ако го изпусна, да се счупи. Затова!

Crazy Crazy Crazy Кефи ли ви, а? Мушна 2-3 лъжици мед и после по същия начин, държейки го на 10 см. от пода, замъкна буркана обратно на мястото му Laughing

# 701
Лично мен много ме изкефи. Съобразително дете. И предпазливо. А имаше ли угрижен вид?

# 702
Много смешно  Laughing
А аз отказвам да украсявам коледно , докато не се подредят всички играчки, пръснати по пода. Не може кочина и насред нея елха. Първо легото и костите по кутиите, после украса. Днес ме зарадваха от сервиза, че идната седмица ще пратят техник за пералнята ми, дано да я оправи качествено, че ми писна да пера като прабаба ми  Close Вчера съм изпрала над 30 чорапа на ръка  Close
пп: искам да кажа, че си натоварих "Ловецът на хвърчила" преди месеци и чак днес го наченах в тролея, много интересно ми стана, дано и нататък е така.

# 703
Значи на рождения си ден ще разбера на кого съм приятна и колко съм популярна.  Crossing Arms Whistling
Джой, теб специално на лични ще те информирам.  Mr. Green Да видим тогава дали ще ме пропуснеш.  Crossing Arms Hug
Wink Hug

# 704
  • София
А имаше ли угрижен вид?
Не Laughing Имаше вид на човек, на който много му се яде мед.

Общи условия

Активация на акаунт