Искам да кажа ... (14)_08.12-14.12

• 47 003
  • 936
  •   1
Отговори
# 720
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Сори, обаче е избрал лош момент да си връща, според мен. Точно пък на Коледа...
Ще ми интересно как ще се развият нещата. Ако тая мацка му прости, значи много го обича.

# 721
Лелеееей, ако мъжът ми ми подари готварски курс, не знам какво ще го направя, него ще го сготвя сигурно.
Аз пък предпочитам електронните книги, едно че четецът ми е по-удобен от хартиена книга, второ - самите книги са по-удобни за съхранение, не се трупат по рафтовете и не събират прах. Дори ми се върти идея да се освободя от хартиените си книги, които съм чела, защото книги по 2 пъти чета много рядко.

# 722
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На този мъж явно не му се живее Joy

# 723

Аха...и на мен така ми се струва Joy

# 724
Или му се живее, но сам  Simple Smile

# 725
  • ту тук, ту там
Сетих се нещо: синът ми гледа с баба си 24Kitchen, дават реклама за безплатен готварски курс на Джейми Оливър (май, аз не съм гледала). Детето възкликва: А, бабо, хайде да пратим мама! Rolling Eyes На 3г8м е!  Crossing Arms

# 726
Или му се живее, но сам  Simple Smile

Ако оживее, ще е сам... Joy

# 727
  • Euskal Herria

Ха, знае ли се... може след курса да го "почерпят" с някой специалитет   Joy

# 728
  • HH
 Joy

Ами вие се смеете, но аз наистина познавам приятелката му и знам, че ще побеснее. Тя си е малко опърничава. Беше му казала, че ако не я заведе на Тайланд няма да се нанесе при него. И ходиха преди 2 месеца на Тайланд. Той се върна бесен и сега май наистина се чуди как да я накара да се изнесе  bowuu bowuu

# 729
А, има си жени, дето не са за търпене и ако тази е от тях, разбирам го човека  Simple Smile

# 730
  • Sofia
Аз на готварски курс бих отишла с кеф  Hug Те да ме научат, аз -тях  Mr. Green Обичам да готвя/приготвям, разтоварвам се  Peace
Ама тя и мацката не е ясно какво ще му подари  на колегата, Whistling та кой ще  да е по-прецакан  Mr. Green

Последна редакция: пт, 12 дек 2014, 23:24 от GeNa

# 731
  • София
Освен да му подари Sex for Dummies Grinning

# 732
Акаше, пардон, друга била с петела. ooooh!

# 733
  • Варна
Алечка, за колко часа се свари петела?
Сетих се, че имам половин петел във фризера. Свекърът го даде, заедно с една зелка. То зелката отдавна я изядохме на салата де.
Нямам тенджера под налягане.

# 734
Стейси, алечка не се включва, сигурно вари още, включвай твоя, та до Коледа да стане  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт