Искам да кажа ... (14)_08.12-14.12

• 45 184
  • 936
  •   1
Отговори
# 825
Ванини, дано всичко е наред и се прибереш у дома още в понеделник.  Hug
Жаки , Лекарства с парацетамол с минимум 4 часа разлика.  Не смесвай.  Peace

# 826
Нурофена съдържа Ибупрофен, а не Парацетамол.

# 827
JACKLIN*,
Не пий двете лекарства едновременно. Няма да помогне. Има ограничени до колко таблетки/прахчета могат да се приемат за ден.
Преди години и при мен действаше ударна доза нурофен стоп колд.
Последния път обаче ефект имах от изопринозин.

Това с пълния гардероб, важи за мен на 200%.
Не бих могла да кажа колко ботуши имам. И пак си търся нови.
А за парцалите...Направо е ужас! Все си казвам, че трябва да спра да купувам и не мога. Поддавам се лесно на изкушения  Embarassed

Добре, че реших да не ходя на банкет. Иначе не знам какво щях да облека. Няма какво!

# 828
В такъв случай, би трябвало да може да се съчетае с прахчета. Жаки, не пий по-вече от 6 хапчета за 24 часа. Сега вечерта си вземи две и после на сутринта ги почни на 4 часа.

# 829
Мър,така и не успях да разбера какво лошо ти се е случило... Rolling Eyes или...не е лошо.

И къв е тоя майстор дето по нощите печка ще ремонтира,а Laughing

Много е дълго за обяснение и не е за форум, но ме извади от равновесие - от яд най-вече, за 2 дена съм точно на 2 фреша и едно кафе, дали не ми работят батериите  Mr. Green Хубавото е, че ми отпуснаха дънките, още 2 дена така и съм в топ форма  ooooh!

Ииии майстора дойде по нощите, защото преди това беше в свекърва ми  Crossing Arms Но вече фурната работи на всичките си градуси ляляляляя... ама аз правих десертчета без фурна  Whistling

# 830
Цял ден ви мисля, особено на Алечка петела и това си е.

Иначе - пека.

Утре сме на детски РД, не съм купила подарък. Типично в мой стил, но поне имам идея.

Лека, другарки.

# 831
Дари, наистина ставаш смешна. Това е тема като чат, понякога се завързва дискусия, понякога не. Половината от моите постове са пропускани, но не ми е хрумнало, че е с умисъл. Просто пиша, когато повечето хора спят. По тази причина и аз пропускам доста постове.
Може би ако се включваш по темата без непременно да търсиш внимание нещата ще се случат по-естествено.
Мисля, че хората не са забравили историята с хапчетата и вече си имат "едно на ум". Ти тогава вместо да се извиниш се покри, докато в темата се притесняваха за теб.
Казвам го не с лоши чувства, а като съвет.

# 832
Леле, че то повечето мои постове се подминават, но последното което съм си помислила, е че защото някой го прави напук  Rolling Eyes Че то си имам постове, в които просто си изливам насъбрани емоции, нито може нещо да се дискутира, нито нищо. Но дори да не се пише съм сигурна, че който го е прочел си е казал "Дано всичко й се нареди", но не го е написал, точно както и аз... понякога просто твои пост не се вижда и това е. Понякога пък няма какво да ти напишат, понякога пък и не те разбират, за да ти напишат нещо и какви ли не причини. Освен да си въведем правило - пише някой и трябва да има минимум 10 поста във връзка с неговия, за да има някой право да пише по друга тема и после пак 10 и те така, за да няма сърдити  Laughing

Пия кафе, мисля си всеки много трябва да внимава какво сее, че после трябва да го жъне  Wink И ще си чета презентацията, че след 2 часа трябва да презентирам. И още нямам апетит, егаси, трябва да мина през кантара, може да ме зарадва  bowuu

# 833
Естествено, че повечето ти постове ще се подминават, не спираш да ни засипваш с разни проблемчета и купища нерви, гарнирани с честа употреба на "егаси", просто няма как да си приятна за четене, мен поне твоите постове ме товарят и като ти видя ника, скролвам.

# 834
Ха ха, Янечек, за коя от трите кифли се отнася (аз съм една от тях де).
Това е Клюкарник - място за развлечение. Не е нужно да се приемат толкова сериозно отношенията.
Не искам да скачам много срещу Дари, защото явно е в депресия. Не и е лесно положението, макар че и по-тежко може да бъде. Дано си даде сметка, че все пак има подкрепата на бащата на детето си и на бившите си свекъри.
Трудно е да си без работа, а и сигурно и е самотно, но не това е начина да се измъкне от гадната ситуация.

# 835
Е нищо де, то пък няма как да си приятен на всички, не е беда  Wink

Скролвай си и си свиркай, то всъщност ако си свиркаше и си толкова ларж, нямаше да пуснеш поредния коментар.

Но понякога човек живеещ само с битовизма си и най-големият му дерт е прането на чорапи на ръка няма как да има различни възгледи. В момента имам доста проблеми и не е нужно да ровиш където не се рови, но то толкова ти е и акълът, и възпитанието. Проблемчетата всъщност са истински проблеми, включително и здравословни. Продължавай да скролваш, аз ще направя същото, поради ред причини. Дано поне си приятна сама на себе си с подобни изказвания.

# 836
Аз разбирам, че всеки си има дертове, но конкретно за Дари след случая с хапчетата се почувствах употребена. Аз треперех цял ден след нейния пост и четях тук дали всичко е наред и как се чувства. Тя се появи, не помня даже дали се извини, защото от онзи момент аз започнах да й чета постовете през ред. Не ми харесва начина по който комуникира тук - сочи с пръст, обвинява непознати хора, които в повечето случай се държат любезно с нея, държи сметка и налага мнение. Ами не е приятно, поне не и на мен. И подобно поведение е необяснимо. Ако тя си задоволява някакви потребности и се чувства добре от това да бълва жлъчни коментари по хората, мерси, ще се дистанцирам напълно от нея. Безмислено е да й се обяснява пост след пост, че всеки пише и всеки отговаря, когато има какво да каже по въпроса, не задължително и на 100 %. Грубо е подобно отношение, Дари! Искаш уважение, а не уважаваш...

# 837
  • Пловдив
Тук дали са трити мнения? Изглежда ми да са трити. Нещо не навързвам нещата.

# 838
Янтра, какво имаш впредвид - аз последния ден само чета, не забелязвам да са трити, но може и да бъркам

# 839
Добро утро, дами и Куркума!

Вчера си свърших коледните задачи и днес мисля да се отдам на мързел.

Нино, за петела ще доложа довечера, снощи му се размина, че се хранихме навън.

За драмата на Дари - както някой писа, не напразно си спечели номинацията. Не можеш да очакваш, че виртуалното пространство се върти около теб и като те изплюе шайбата да тропаш с краче... Детинско ми е. Още повече след историята с хапчетата...

Общи условия

Активация на акаунт