. Съгласна. Има голяяяяма разлика между двете. А за ИЗОСТАВАНЕТО с една седмица.... мисля, че не е никакъв проблем, но както са ти казали докторът ти най- добре ще ти каже.
Докторката обясни, че до 1 седмица е ОК разлика в големината. Ако почне да става по-голяма, например вече над седмица и тн, може да се наложи цезарово и да се вадят. Според мен не си го слагай много като притеснение. На мен докторката ми каза, че не зависи от мен това изобщо и, че един вид каквото е писано ще стане. Съвета беше да си почивам, да съм спокойна, да ям хубава храна и да си вземам витамините. Макар, че тя ми обясни, че това не се знае дали влияе на това как се захранват бебетата в теб и с каква скорост нарастват. Честно казано има 100 неща, за които може да се притесняваме. Аз даже се отказах да чета за близнаци, защото 85% са гадни истории. А пък стрес няма как да ти помогне в положителна насока. Според мен си мисли, че всичко ще е наред и това е. Защото моята докторка също каза, че е нормално при близнаци едното да се роди по-малко. За това и като пазаруваш дрешки си приготви 2 размера - за всеки случай. Както и 2 размера памперси
Всичко, ще е наред, не се тревожи- поздрави от мен. Препоръчани теми