, ти отзад напред ли четеш темите?На Йозгю пожелавам да роди здраво и красиво бебче, което много да я радва...и бебчето да си има татко

по аналогия от Мерхамет

, ти отзад напред ли четеш темите?

Доста мрачно като обяснение, но за мен в този филм е така. 

Четох какво е казала сценаристката за последния еп. , но не ми звучи убедително. Не й повярвах, че го мисли това което казва, ама хич. 

, изчетох клюката за женитбата на Йозгю Намал и ...много ме развесели
Особено как тя склонила да се омъжи за два пъти разведен мъж с няколко дечица
Вълкът нрава си мени, но козината?
Но решението си е нейно в крайна сметка, току виж се получило, макар и много малко вероятно 
Ако всичко се казваше в прав текст, ако хората не живееха в лъжа помежду си, животът им щеше да се развива по друг начин...но не вслушвайки се в собствените мечти...щадейки ненужно и безмислено други хора, лъжейки ги, често заплитаме освен собствената си съдба и тази на хората около нас
Нарин и Дениз имаха силна връзка, защото спонтанно споделяха помежду си своите мисли, чувства, възприятия....всичко останало беше едно кълбо от лъжи, ненавременна намеса в чуждите работи, мълчание там, където трябваше да се каже истината и пораждащите се от това конфликти 
Нарин и Фърат изгубиха твърде много време в неизказани неща, недомлъвки, неизяснени обиди, ревност и прочие...същото касае и другите герои 

Времето ще покаже какво и до колко е вярно. 

-mas: