"Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол и "Мерхамет" Тема 34

• 95 120
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Привет от мен на всички вас момичета!

Едва сега смогнах да ви дочета и независимо от среднощния час ще се отчета да понапиша туй- онуй във вашата хубава темичка.........(че като знам колко съм редовна, може би ще е за последно тази година..... Laughing Peace  нямам никакво време да пиша, обаче редовно ви догонвам и благодаря, че поддържате темата интересна  bouquet)
За сериала "Милост"-изгледах го, хареса ми .......най-малкото си заслужава да се изгледа заради образите на Сермет, Дениз, че дори и Али- ВЕЛИКОЛЕПНИ СА!..........Йозгю Намал я гледам за първи път тук и ми хареса -добре играе и направи ролята си силно, макар понякога да ми идваха в повече емоционалните и изблици и жестикулации, придружени с крясъци........като гледам снимките на актрисата, които сте постнали тук  я виждам много лъчезарна и усмихната личност, жалко че във филма моментите в които я виждаме усмихната са рядкост....
Другата актриса , която за първи път гледам е Ясемин Ален- красива актриса, но явно и  талантлива, защото изгради отрицателният образ на Ърмак доста умело ......много ми хареса, както навремето Дениз Чакър ми стана любимка в ролята на Ферхунде, а пък Ибрахим- в ролята на Джемил.... като споменах последния, въпреки , че го харесвам, не мога да не отбележа, че в ролята на Фърат за мен Ибрахим се е справил не особено добре. Както споменах в началото като започнах "Милост" на Фърат ,за мен нещо не му достигаше- в някои моменти от меланхолия го избиваше на апатия- все едно са му дали да изпие шепа от успокоителните на Ърмак Laughing Laughing и той аджеба не стопля напълно къде  се намира.....и едни стойки и пози с погледи дето на мен ми се сториха в повечко......тези пози ги видяхме и в Иффет, ама там като че ли на таксиджията Джемил по му прилягаха, отколкото на банкера Фърат.Лично аз харесвам много Ибрахим Челиккол-струва ми ,че има потенциал  да стане добър актъор, стига обаче да не остане на нивото на Къванч- много филми- все същите стойки и чалъми.....и въобще никакъв прогрес.
Понеже изгледах и "Само ти" съм на мнение, че когато е в кондиция Ибрахим може да играе наистина добре(доколкото знам игралният филм е сниман след "Милост" и в ролята на боксьора Али Ибрахим прави много и наистина реалистичен образ). На мен лично ми се щеше да го видя как се е справил в "Реакция", обаче желанието ми ще си остане май само пожелание..... newsm78 newsm78......освен това  Ибрахим и Йозгю като двойка ми допаднаха ,но не толкова колкото Дениз и Ибрахим в Иффет.....толкоз за героите на филма.

Сега да драсна някой ред и за заглавието.....Милост......Милостта на живота- един кръговрат;- милостта за едни е  в същото време немилост за други; всеки се нуждае от милост в живота си- да я получава и да я дава.....всеки изпитва в живота си и от неговата милост и немилост......факта, че живеем живота си и приемаме или не не съдбата си ни кара да изпитваме любов, болка, тъга, радост,вяра,отчаяние, надежда;да скърбим, но и да сме щастливи; да ликуваме , но и да плачем; да помагаме,но и да ни се помага; да даваме , но и да ни се дава......това е милостта- днес е милост, а утре?????.....ох, отплеснах се съвсем, няма да ви тормозя повече  bouquet  bouquet

Толкова от мен за сега.......в момента нищо не гледам, само догонвам КПА, че имах негледани серии, но съм набелязала "Денят, в който........"- определено е номер 1 в списъка ми за догодина- харесвам Йозджан Дениз, а и Бегюм съм я гледала в "Огнено сърце"; гледах трейлъри и съм заинтригувана..... Хайде спокойна нощ и от мен! Heart Eyes Heart Eyes

На всички вас момичета искам да пожелая весело посрещане на Новата година и нека тя ви донесе много здраве, любов, топлина и късмет на вас и вашите близки и приятели!

# 151
Здравейте!
Приятен ден и днес! Heart Eyes

Клю,  Hug
Разминали сме се с теб вчера, но в тези дни е така...
предпразник, празник, следпразник... Joy
Такива са май всички баби и дядовци...винаги и много грижовни. Казват, че внуците били по-мили и от децата...сигурно е вярно! Grinning

lia-martin,  Hug
Споделям, и за мен също в един момент красотата- визуалната, остава на заден план само като фон и акцента на вниманието ми пада у някого повече на тази в поведението му. И понеже мама ме навива да го харесам и гледам в Ифет доста сериозно и упорито в началото...сега ми казва доволна...слушай майка си и няма да сбъркаш. Явно важи и за сериалите... newsm78 Joy

desislava34,  Hug
Благодаря, че си споделила за сериала, както и за пожеланията ти.   bouquet
Успешна Нова година и за теб-
изпълнена със здраве и запомнящи се събития, случки и хора!  santa2

Историята в "Милост" ме завладя, провокира и докосна една идея повече от тази в "Ифет", но харесвам и двойката Джемил-Ифет. И при двете двойки...силна любов, трудна любов...тъжна любов, фатална любов... Rolling Eyes

Спорен и спокоен ден! Hug

Последна редакция: вт, 30 дек 2014, 16:16 от margita9

# 152
# 153

diadini, привет! Hug
Благодаря за еп.  bouquet
Скрит текст:
Марги съм аз, приятно ми е!   friendship

# 154
Eхо, момичета, привет Hug Hug Hug

На новодошлите, добре дошли!  bouquet
Деси Hug, интересен пост, а теб към новодошлите ли да те броя? newsm78 Толкова рядко пишеш, че.... Heart Eyes

Днес на мен нещо не ми се пише..., дано след една година /през 2015 г. Joy Joy Joy/ пак да има какво да споделяме newsm78

Музикално поздравче за всички в темата Simple Smile

Morandi feat. Inna - Summer In December

# 155
  • Варна
Eхо, момичета, привет Hug Hug Hug

На новодошлите, добре дошли!  bouquet
Деси Hug, интересен пост, а теб към новодошлите ли да те броя? newsm78 Толкова рядко пишеш, че.... Heart Eyes

Днес на мен нещо не ми се пише..., дано след една година /през 2015 г. Joy Joy Joy/ пак да има какво да споделяме newsm78

Музикално поздравче за всички в темата Simple Smile

Morandi feat. Inna - Summer In December

Лиа, аз рядко пиша, щото като почна и трудно стигам до края- все нещо ми иде на ум да кажа......представи си ако пишех всеки ден- щеше да ви е писнало вече от мен и да се налага да слагате парола на темата,, Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 156
Деси Hug, е, чак всеки ден Stop...можеш поне 2 х в седмицата rotfImbo rotfImbo rotfImbo Но и повече да е, който иска, ще чете, нали така! Peace

А аз да споделя една лоша новина newsm78:

Сериалчето с Мустафа и Джейда, което някои от нас се канеха да гледат, ще бъде снето от екран следващата седмица...с финален 10-ти епизод...не било оправдало очакванията Mr. Green

http://gecce.com/magazin/haber/bir-kotu-haber-de-askin-kanunundan

# 157
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Лиа HugМарги HugДеси HugЕли HugКлю Hug diadini Hug лелеее какви хубави снимки и интересни коментари сте постнали в темичката ни самооо  smile3521
Аз за сега ще се включа само с няколко колажчета ,че не съм гледала доста серрии на  Милост  smile3521обаче ще си наваксам обещавам  smile3521

http://youtu.be/RU6mGN0Gk34

# 158
Бурчин от новия си сериал ,който още не е почнал   smile3521

и с новия си партнъор  smile3521

# 159
# 160
Eни Hug, много сладка Бурчин! Peace Някаква подсказка за дизито?
За музикалното поздравче - благодарности  bouquet

# 161
Здравейте!

Приятен последен ден на 2014 г. и весело посрещане на Новата 2015 г.!
И както се казва...живи, здрави...догодина! hug

Поздрави за всички в темата! Hug

# 162
Добър да е последният ден на старата година Hug Hug Hug

Марги Hug, весело посрещане на новата година и на теб! Peace Много рано си станала, да не си се разшетала наново из кухнята? Joy Heart Eyes

Да сложа и последното кафенце за тази година, че догодина пак.... hahaha

Скрит текст:

# 163
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Лиа Hug мерси за кафенцето  smile3521.Ибрахимчо нещо много се е разгорещил  smile3521
Марги Hug
Лиа новия серизл на Бурчин доколкото разбрах ще започва на 7 януари
http://www.dizifilm.com/haberdetay.asp?newsid=223272
Главният герой ще бъде полицай под прикритие май ,а героинятас на Бурчин ще бъде лекар и дъщера на мафиот при който ще работи май главния герой  smile3521
Ето няколко фрагманчерта ако на някой му е интересно да види за какви става въпрос

http://youtu.be/By0iy1DrSBs
 http://youtu.be/KgRWt-IWZhA
 http://youtu.be/K0hyggAoJZU
 http://youtu.be/JVDt6hu5urM
 http://youtu.be/9RN0vxr_zco

# 164
Момичета весело посрещане на Нова Година  Hug Hug Hug
Нека всичко лошо да остане в старата ,а в новата година да ни се случват само хубави неща  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт