"Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол и "Мерхамет" Тема 34

• 95 038
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
Честит празник !!!!    bg bg bg
С пожелание за повече поводи за гордост!

# 721
  • Мюнхен
Hug

Дениз Чакър събра набързо журналистите с облеклото си при обиколка на магазините Heart Eyes Особено провокативно беше деколтето Heart Eyes

и още: http://gecce.com/magazin/foto-galeri/deniz-cakir-gazetecileri-surundurdu

Здравейте момичета!

Май доста е опустяла темата. Съжалявам че и мен ме няма!   bouquet

Лиа аз пък първо видях зелената коса, дори щях да подмина деколтето.

Да ви честитя празниците на патерици!   bouquet

Аз в момента си пускам за фон Дила. Мудно и леко скучно ми е, мисля че има много пропуски в сценария. Да не говоря и за дървената игра на главната героиня. Но тъй като предимно слушам, не ми е проблем. Сега преди малко прехвърлих старта на " Като 2 капки вода". Повечето са ми безинтересни или дори непознати. Четох в темата на форума малко, че повечето обиждат Азис, а пък аз предимно заради него ще гледам. Чакам с нетърпение да го чуя как пее и друга музика. Може да ме замерят с камъни, но аз го харесвам. Гледала съм го на живо и мога да кажа, че успя да ме разплаче, бях цялата настръхнала. Дори и майка ми, която не слушаше такава музика се просълзи. Има фенове в много страни и дори да ме дразнят много от песните му, не мога да не призная таланта му и затова искам да го чуя как пее друг стил и на друг език. Дано не ме разочарова. Иначе Нона, Джуджи и т.н. ... Ужас! Дано има изненади както миналата година. Обичам Рачков и Зуека и заради тях си заслжава да се гледа.

Видях че все пак бавно, но славно сте стигнали края на темата. Няма да ви забравя!

На моите момичета много  Hug Hug Hug Hug

# 722
bggirl  Hug Hug Hug
Значи няма да правиш друга тема след като изпишем тази?  Cry

# 723
  • София
Дениз се наслаждава на музиката на Зухал Олджай. Харесам я, но ето изненадах се, не знаех че е и певица. Че и бивша съпруга на двама актьори, които много харесвам - Селчук Йонтем и Халук Билгинер.  Sunglasses

# 724
  • Мюнхен
bggirl  Hug Hug Hug
Значи няма да правиш друга тема след като изпишем тази?  Cry

Напротив! Не ме разбра правилно или аз се изразих зле. Няма да забравя, че темата е към края и ще ви пусна нова, ако успея още днес.
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 725
Здравейте момичета! Hug

Зарани Hug, благодаря за инфото за Дениз Чакър. Изненадана съм, че е имала два брака, аз все съм си мислела, че с Халук е имала връзка newsm78, но брак?
Някъде бях чувала Дениз да пее, да си кажа честно, не съм впечатлена от певческите и дарби Stop

Криси Hug, тя Бг-гърл Hug ще ни пусне нова тема, но с какво ще я пълним? newsm78 Напоследък никой от нашите любимци няма излъчващо се дизи newsm78 Все пак дано нещата се променят Praynig

В днешния снежен ден да загреем с нещо топло и калорично Laughing

И една Бурчин, която в последно време много се разхубави Peace Сещам се, че трябва да почна някога Пойраз Караел, но нещо времето не достига за нищо newsm78

Бг-гърл, Клю, Дани Hug Hug Hug

# 726
И къде съм тръгнала без Ибрахимчо...една сладурска снимка от пикник през март Heart Eyes

Отива му това бонбонче Heart Eyes

# 727
Лиа, Зухал Олджай е имала два брака, а не Дениз  Peace

# 728
Здравейте Hug Hug  Hug
Радвам се,че ще има нова тема.
lia-martin Hug
Дано възможно най-скоро започнеш да гледаш Пойраз Карайел.Сериала е страхотен.

# 729
  • София
Да, да, точно Зухал Олджай имах предвид, но така съм го написала, че може да се разбере и Дениз.  Crazy

# 730
Някой гледа ли Съла?Аз се мъча да я гледам,но нещо...оф безумно бавно се развива действието.Снощи след серията с удивение установих,че нищо важно,та даже и маловажно не се случи.В началото по имаше интрига,но сега е голяма скука.

# 731
Аз гледах Съла Joy Joy Joy Joy до 5-6 епизод Stop На последния от гледаните от мен епизоди подскачах пред телевизора и се молех да пускат по-често реклами....обикновени само пищя, че непрекъснато пускат реклами rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Интересна интрига, но до там...нито артистите ме впечатлиха с играта си, нито това протяжно развитие може да ме вдъхнови да го изгледам докрай Mr. Green Как са могли да направят толкова много серии Thinking Това ако беше игрален филм от 2 часа, с добри артисти, можеше да стане нещо прекрасно Thinking Някои хора просто трябва да си останат манекени, според мен Wink

И тук да се посмеете с едни организатори и една заклета преводачка, които онагледяват, че от всяко дърво свирка не става Laughing

http://gospodari.com/как-не-трябва-да-се-организира-теглене-на-жребий-video56714.html

# 732
  • ... да усещаш мириса на море ...
Дениз се наслаждава на музиката на Зухал Олджай. Харесам я, но ето изненадах се, не знаех че е и певица. Че и бивша съпруга на двама актьори, които много харесвам - Селчук Йонтем и Халук Билгинер.  Sunglasses

Браво на жената! И аз не знаех...

Дениз е с новия албум на Зухaл, който ще има промоция на 09.03. Аз не харесвах героините на Зухал, но я харесвам като певица. Ето един клип от новия и албум ... Zuhal Olcay - Pencereler Önünde

# 733
  • Мюнхен
Честит празник мили дами и весело изкарване на тези, които ще празнуват! Други като мен ще си гледат децата!

# 734
Здравейте!

“Жените са създадени, за да бъдат обичани, не за да бъдат разбрани.” Оскар Уайлд

Честит празник и от мен!
 Hug

Аз ви пожелавам да бъдете...
и обичани и разбирани от любимите хора до вас!
Heart Eyes

bggirl22, благодаря за пожеланията, честит празник и за теб! Hug
Няма как, жените сме призвани да бъдем и майки...още една роля която ни прави незаменими!  yes
Весел празник с твоите мъници! Heart Eyes

Бройте ме и мен към темата, макар последно време повече да чета и почти да не пиша.  Praynig   bouquet
Но Милост остави у всички един тъжен послевкус...и трудно се "повдига" тема за него. Crossing Arms
А по другите теми на темата...хич ме няма...мога само да чета внимателно.  book Wink
Няма да ви казвам и колко нови сериала гледам, #Crazy че ще си помислите, че съм айляк чиляк... hahaha Joy

Имам обаче, сантимент към всички вас и темата за приятното отношение при включването ми,
а и след това.   bouquet Heart Eyes  Надявам се, да намерим нови и приятни теми за дискусии покрай любимците ни и проектите им. Hug

Приятна празнична вечер и до скоро! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт