"Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол и "Мерхамет" Тема 34

• 95 034
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
Честит 8-ми март !

Пожелавам ви да сте живи и здрави,много желани и обичани!

# 736
Добро утро в понеделник,макар и снежно при нас в реала

Честит рожден ден на Бурчин!

# 737
Здравейте!
Приятна нова седмица!

Ели,   Hug

Имаме си рожденичка...да е жива и здрава! newsm67
Красива и талантлива е...нека е и много щастлива!  Hands Thumbsup Flowers Four Leaf Clover

Освен в Милост и сега в Пойраз не съм я гледала другаде, но определено съм впечатлена от нея като актриса. Пожелавам й нови професионални успехи и занапред! yes thumbsup

Приятна вечер! Heart Eyes

# 738
Здравейте момичета  Simple Smile  Hug
Днес за първи път от 10.11.2014 г. влизам в бг мамата и в темата  Peace
 Сигурно много неща съм забравила, но не намерих новата тема  ooooh!
Полека-лека ще се връщам на зад да ви чета, за сега гледам само Съла по бтв Thinking
След патиланското ми царство се надявам вече да съм добре  Naughty newsm78 Wink
Сега ще разгледам темите да видя къде какво става на романтичния фронт  Party Heart Eyes

# 739
Мел, много се радвам, че си тук  Hug Hug още мъничко и Сашето ще пусне новата тема  Wink
Как си със здравето? Много сняг има покрай теб и е много студено, пази се  Hug Hug

# 740
Привет на всите момичета тук! Hug    bouquet
Eто ме и мен отново, повече от седмица бях в разход Laughing
Първото нещо, което днес седнах да свърша е, да вляза в темата ни Grinning Вярно, няма голямо писане, но все интересни постове....първо,  преди да замина, бях изпаднала в шок, че Денизка имала два брака, а аз да не знам hahaha /не ми е искала разрешение за нито един Joy Joy Joy Joy/. Добре, че Клю Hug е разяснила.
Честитили сте си 8 март, аз този празник не го зачитам много, много, не може с една китка, един път в годината, да ти се показва, че те обичат и уважават като жена и майка Crossing Arms Аз искам целогодишно такова отношение! Heart Eyes
Марги Hug, писала си: "Няма да ви казвам и колко нови сериала гледам, #Crazy че ще си помислите, че съм айляк чиляк... hahaha 35" Е как искаш да обсъждаме, като не споделяш какво гледаш? Ох и тая дума "айляк" ми я обясни моля, това на български ли е или си е чисто турска дума? И що значи? Какво и да гледаш, сподели, нищо че друг може и да не го харесва newsm78
За пример мога да ти дам АПК с Туба и Енгин, който аз не гледам отдавна, дори не знам дали се излъчва още, но днес получих клипче от моя голяма дружка, ами два пъти го изгледах и трети ще го погледна, просто е много красиво...точно за Туба и Енгин Peace Така че винаги има хубави изненади.

Ето го: https://www.youtube.com/watch?v=Na_UsuoTsJ0&feature=youtu.be

Каква радост ме обзе като видях лилавия шрифт на Мел Hug, мисля си, че Съла е точно за теб, действието тече бавничко, ако възприемаш главните герои ти пожелавам от сърце приятно гледане Peace Пусни моля едно от твоите кафенца някога, че да знам, че си ти Heart Как си иначе със здравето? На работа ходиш ли?

Криси Hug, Пойраз ще го почна следващата седмица, колко преведени серии има вече? newsm78

Изслушах и песента на Зухал, но да си призная не ме грабна много, въпреки, че тя има красив глас и визия, но песента нещо.... Wink Текстът на песента може и да е хубав, но ... newsm78

Последна редакция: сб, 14 мар 2015, 20:00 от lia-martin

# 741
Здравейте момичета  Simple Smile  Hug
Днес за първи път от 10.11.2014 г. влизам в бг мамата и в темата  Peace

Мел  Hug Hug Hugдобре се завърнала в темата!
Дано всичко около патилата ти  е останало в миналото.

ЛиаHugайляк май е турска дума,използва се у нас в смисъл свободна ,без никаква работа.Аз го разбирам време без ангажимент,какъвто да е било.

Клю Hug

# 742
Здравейте!
Приятен уикенд!
Поздрави за всички! Hug

Мел, добре си се завърнала!  Heart Eyes
Ели, Клю,  Heart Eyes

Лиа,  Heart Eyes
Бях започнала да те мисля...повече от седмица те нямаше... newsm78
Радвам се, че си на линия! Hug
Айляк...не си ли я чувала, наистина ли?
С турски произход е...означава безделник.
Употребява се за човек който не е зает с работа, незаангажиран с нищо, свободен.
Синоними: незает, безделен, вакантен, безработен
инфо: от нета

Какво гледам ли?
Какво не гледам ще ми бъде по-лесно да напиша...щото списъка ще е кратък. newsm78 Joy
КПА го гледам, Туба ми е любимка, харесвам и Енгин А. Peace
Най-новото и най-впечатлилото ме към момента са Отново любов и Марал.
Но и Пойраз следя, както и Съдбата и Парампарча. На Карагюл имам неизгледани еп. и още няколко сериала започнати с по два еп., ама нещо не ми върви гледането.
Или по-скоро...много ми идва...май е второто...  #Crazy Joy
Днес приключих и едно италианско, БТВ го бяха пуснали после му видяха "сметката"... Mr. Green
от местене и прекъсване. Crossing Arms
Но в нета има всичко, та си го изгледах на спокойствие и без БТВ. Mr. Green
Ако не е Мастър шеф...ще ги бойкотирам и няма да ги гледам, много ме дразнят. Mr. Green

Няма те и няма кой да ни каже какви ги върши тоз красавец? newsm78 Joy

Hug

Последна редакция: сб, 14 мар 2015, 20:41 от margita9

# 743
Ели Hug, Марги Hug , благодаря ви за разяснението на айляк Joy, Марги Hug, много думи наистина не ги знам, особено чуждици от турския, то и разни български често не ги знам, мъжът ми все още ме застрелва с някакви думи от селския бит, дето ги чувам за пръв път Joy Joy Joy Joy /може и да не е за първи път, но не ги помня hahaha/
Всичко, което гледаш, е невероятно като брой newsm78 Кой е италианският сериал по бтв, който си гледала в тубата, казвай, че италианото са ми много любими /е, и те не винаги/...Аз бях почнала да гледам "Червеният Св.Валентин", но изчезна от програмата и с моето отсъствие съвсем го загубих от поглед newsm78 Имам още един въпрос...от всичкото турско, което следиш, кое ти е любимо?
Ибрахим вярно го изгубих от поглед, след ден-два ще влезна в час, да видим този безделник /айляк hahaha/ какви ги твори Laughing
От Карагюл съм пропуснала цели 2 серии Sad, сигурно вече има и излязла нова серия на оригиналното "Отмъщение"... има и други сериали, които са ми в списъка, но не са турски, като White collar newsm78
Щом като още има Кара пара ашк и го гледаш, хареса ли ти клипчето от предния ми пост?
Ели Hug, значи и на теб трябва да се пише отсъствие, щом те е нямало толкова време hahaha

Последна редакция: нд, 15 мар 2015, 05:17 от lia-martin

# 744
Лиа  bouquet  bouquet  bouquet
Пойраза са го превели до 8 еп.
Много се радвам да ви видя тук!
Аз сега гледам един сериал "Булките бегълки."
Пожелавам ви приятен ден!

# 745
Здравейте!
Приятна неделя и от мен!

Лиа, Криси,  Hug

Лиа,  Heart Eyes
Сериалчето е същото- Rosso San Valentino.
Много ми хареса, ама тез калпазани от БТВ ме озориха да го търся из нета. newsm78 Joy

Лиа, специално за теб, всички епизоди. И за останалите разбира се, ако има желаещи, препоръчвам го! Hug
А за думите, ами аз работя с тях, може би и затова ги поназнайвам... Joy Joy Joy
За сериалите...имам доста любими, не мога да определя кой от всички ми е най. newsm78

Милост например ми е сред любимите, независимо от финала му. yes
За мен е важна и водеща историята.  Heart Eyes

Да не ни изтрият пак, че нали се пише само до 50-та стр. newsm78 Joy

Лек ден, пак ще намина! Hug

# 746
  • Мюнхен
Момичета няма да ни трият! Ето ме, сега слагам новата тема!!

Лиа айляк е абсолютната противоположност на мен. Тоест човек без никакво свободно време, заринат до гуша с работа.

Аз почти нищо не гледам, а така ми се иска да имам малко временце и за филми.  Twisted Evil Какво стана с Хулиганът по БГ телевизия?? Аз нали гледах до момента когато имаше някакъв проблем с превода и после спрях. Ако го има с бг аудио  ще си го догледам с голямо удоволствие. Толкова много го харесвах, въпреки че после ставал боза.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Мел радвам се, че си пак тук.  Hug Hug Hug

Поздрави от мен за вас всички  Hug Hug

# 747
  • Мюнхен
Ето линк към новата тема и да я изпишете бързо и с кеф!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=833275.new#new

# 748
Ау Марги Hug, благодаря за подаръка, много сладко сериалче  bouquet  love001
Веднага след Карагюл, засядам на него Heart Eyes Защо обаче си мисля, че е повече серии newsm78

Криси Hug, мерси за инфото за П.К. ....значи и там вече 8 епизода newsm78

Ей, антиайляк Grinning, сиреч Бг-гърл Hug, да те отписвам ли вече? Като гледам, мисля, че поне още 15-20 години няма да имаш време да пишеш тук Laughing Но това си зависи и от организацията де hahaha Благодаря ти за новата тема Peace То че бързо няма да я напълним, е ясно като бял ден, но да я има Thinking

# 749
Марги Hug, изгледах "Червеният Св.Валентин" благодарение на теб. Била съм стигнала до 6 еп. Мисля, че 11 и 12 еп. в линковете, които си пуснала, са дублирани, но всичко се разбра! Много сладко сериалче! Мерси още веднъж! newsm51
И да завърша старата тема с кого?! Joy Joy Joy с Ибрахимчо Heart Eyes

Хубав ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт