Хубав праничен ден и днес, Коледа е още!

Eny87,

lia-martin, привет за днес!

Към поканата ти за коледно кафе за която-благодаря,

в един безволев свят - да се окажеш смел
... в един предал те свят - да си докрай почтен
в един пропаднал свят - да се държиш добре
в един ужасен свят - да си при милостта
в един пристрастен свят - да бъдеш справедлив
в един безсрамен свят - да правиш добрини
в един омразен свят - за всичко да простиш
в един продажен свят - да съхраниш честта
в един безчувствен свят - да си с човечен дух
в един убийствен свят - да сътвориш живот
в един свръхболен свят - да си останал здрав!
E в едно Нетвое време - да бъдеш който СИ!
Едуард Естлин Къмингс
Източник: http://www.sibir.bg/index.php?page=displayTopic&id=7036& … 513¤t=2
Интересувам се за артистите/ в личен план/, а и извън ролите им по-скоро в някакъв свой зрителски минимум т. е. колкото да имам известна и най-обща представа за тях и обикновено ми стига само това което срещам поместено в темите тук. Но се случва и да потърся нещо допълнително и повече за някого който ме е впечатлил в някоя от ролите си. И ако е било след едно първоначално/лично, субективно нехаресване/ както е с Ибрахим се радвам когато това което прочета/в интервюта и не само/ ме опровергава. Харесвам в подобни случаи да не съм била права и точна в преценката си.
Та с Ибрахим- харесането ми за него се оказва, че не е от групата на- "от пръв зрителски поглед".

Тук даже и с мустаци и небрежна брада ми е доста симпатичен.

Явно ще трябва да преформулирам и уточня/ за себе си де/мнението си за мустаците и мъжете...поне за някои видове мустаци и при някои мъже...

Тук все още няма вероятност да го харесвам... хич даже.

Но, да се върна на онова което исках да споделя за Ибрахим. В няколко интервюта/навярно са помествани затова няма да слагам линк към тях/ ме впечатлиха няколко неща...

Разбира се- правя уговорка, че съм наясно и приемам, че дори и казани от него лично, думите, мислите му са все пак в интервю. Кой не би искал да се покаже в най-добрата светлина, та и той с отговорите на въпросите към него.
Четейки го видях/ за себе си поне/ като доста спокоен, уверен, умерен, фин млад мъж и човек. С изразени свои "опорни точки" за и в живота- за света около него и хората до него. За живота му в личен и професиомнален план.
И само едно изречение в цитат- защото съм романтик/май в повече

Още нещо, което сега покрай заглеждането и на сериала "Милост" ме споходи като размисли, но вече в следващ пост. Пропуснах да кажа, че имам склюнност от многодумие,

Спокен ден и до по-късно!