ПЪРВИ клас - 5 тема

• 60 298
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
.........Ник получи Околосветското и много я хареса. Но още не съм разбрала, за какво се дават червени жетони.........
Скрит текст:
Ние ги раздаваме, когато се падне от "Граничен контрол", разрешение за пътуване и тогава, нали освен, че трябва да знаеш къде се намира държавата, която ще посетиш, трябва да се отговори и на 3 въпроса, свързани с нея. При верен отговор се дава червен жетон и евро, в зависимост от групата, в която е разпределена страната. Искрено се надявам да ме разбра, но то и в книжката е описано приблизително по същия начин, май...

# 571
  • В светлината на слънцето
Мили момичета, весело посрещане на Новата година. Пожелавам от сърце да препълним 2015-а само с хубави емоции, весели истории, незабравими моменти и най-вече все по-големи успехи на децата - да вървят напред и нагоре! Hug

# 572
Весело посрещане на Новата година!

Ние още сме на игри от рода на " Не се сърди човече", домино, бесеница. По- мързеливо го раздаваме.
По отношение на филмите : гледа Властелинът , поредицата с капитан Морган- харесват му. Взехме билети за Хобит, а вчера гледахме Бадмингтън. И аз, и детето , и мъжа ми се смяхме от сърце.
Обича пъзели, но с елементи до 500, ако са с повече елементи винаги имаме покана да помагаме. 3Д пъзел имаме за сега само 1, подарък, отне ми доста време, изнервих се и затова сега още не съм купила такъв, нещо нямам нерви, а задължително ще иска помощ от мен или таткото.

# 573
  • Sofia
baksisa, ние редим пъзел както дойде - и всеки сам и заедно...  Grinning

# 574
  • София
От все сърце ви пожелавам вкусно, уютно и весело изпращане на Старата и щастливо посрещане на Новата 2015 година! Нека тя бъде изпълнена с много любов, късмет и успехи, сбъднати желания и прекрасни емоции!

# 575
  • у дома

И да питам - търся хубаво, здраво Не се сърди човече, от много твърд картон и с големи пионки. Обаче нещо не намирам.

Тези са дървени

http://zelenotodrakonche.com/bg/815-%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0% … D0%B8-legler.html
http://www.helikon.bg/gifts/461/-toys-pino-ntc-%D0%9D%D0%B5-%D1% … A0006_188176.html
http://www.helikon.bg/gifts/426/-toys-pino-%D0%BD%D0%B5-%D1%81%D … 616-1_169584.html
Купували сме това с пиратите за подарък-бяха доволни...

Честита Нова година!!!

# 576
Честита Нова година! Simple Smile

# 577
  • Sofia
Честита Нова Година!  Grinning
Да е мирна, щастлива, плодородна!
Здраве и благоденствие на семействата ви пожелавам!

# 578
  • София

Честита Нова Година!!
Здраве и късмет в новата година.

# 579
  • В светлината на слънцето
Честита Нова година! Нека донесе много щастие, късмет, здраве и успехи на децата! Да я напълним с оптимизъм и щастливи спомени! Hug

# 580
  • София

Бъдете благословени, вие и семействата ви!
Нека дечицата ни да са здрави, успешни и много щастливи!

Както обещах преди няколко дни, идвам да споделя.
След закуска с детето изиграхме една игра за Пътните знаци.
Малко е тъпичка, само с карти с въпроси, но малкият се забавляваше и наистина целта е да се научат пътните знаци. Играта има две нива, през които се преминава - първо ниво се играе с пионка (пешеходец), второ ниво е с количка (шофьор). Печели този, който мине двете нива, като накрая получава шофьорска книжка  hahaha Не беше зле, но можеше да е малко по-забавна.

Следобед ще пишем част от домашното по български, защото ваканцията е към края си, а имаме още доста за писане.

# 581
  • София

Честита, здрава и успешна!

# 582
  • София-Младост
Честита нова година! Да е здрава и успешна за всички!
И на именниците да им е здраво името днес!   bouquet

# 583
Честита Нова Година! Да е спорна и успешна, здраве и късмет за първокласниците ни!
Ваканцията почти привърши, остана само уикенда, а моята не е написала всички домашни и ще се наложи да понаблегне на тях. Но все още много й се играе, а след има-няма два месеца и малко става на 8, но въпреки това любимото занимание е играта. Не знам само при нас ли е така?
Иначе за НГ получи книжката за Крокодила Гена и много й се радва, чете си сама, с голям шрифт е, препоръчвам я.
Нашето морско свинче успешно преживя първата си Нова година, както гърмежите, така и сурвакането от "каката", а дори погризна от дряновата сурвачка малко.
Лулу, и другите, които са гледали за "Уинксите", този филм на 3D ли е или е нормална прожекция?

# 584
За много години дами! Да сте здрави и изпълнени с вдъхновение и плам!
Мира и при Нико играта е на първо място. Учението е само да му пречи да играе. Не мисля, че скоро нещо ще се промени. Много се радва на книжки , но редовното е - за мен няма ли и играчка?! И той февруари става на осем.
Крокодила Гена му е доста скучна на Нико. Преди седмица приключихме Децата от улица Тряскаджийска. Много я хареса. Започваме Емил, а той си чете Снежна нощ. Много хареса и книжките за Падингтън - малките.
Ваканцията свършва вече. Не ни остана време за диктовки. Само чете книжки. Игра много с легото, ходихме на кино, а утре мисля на ледената пързалка да идем. Много бързо свърши хубавото време.

Общи условия

Активация на акаунт