ПЪРВИ клас - 5 тема

• 60 291
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
  • В светлината на слънцето
И при нас ваканцията тече с пълна сила. Студ, вятър, моите не пропускат излизането. Вчера на ледената пързалка в Ариена било страшна лудница, та направили разходка и открили... заледено езерцето с лилиите. Та каката покарала там кънки - съвсем автентична картинка, а Сашо се търкалял като магаре по леда - по дупе, по корем, както дойде. Върнаха се мокри и щастливи. Нещо не успявам да кача снимки, като успея ще покажа дела и документи. Mr. Green
Иначе той си написа домашните още същия ден, в който излязоха във ваканция. В това отношение е много стриктен и не чака подканяне. Но от 3 дни си прави оглушки за четенето. Ох, хич не му харесва това. Crazy
Мире, "Уинкс" е 2D. Те го изгледаха още преди Нова година, много им хареса и на двамата. Мъжът ми не е успял да заспи в киното. Mr. Green Утре ще ги пратя да гледат "Падмингтън", за да сме изпълнили кино-програмата за ваканцията. Grinning

# 601
Ние във Варна нито сняг видяхме, нито хубаво време. Вятъра, влагата и ниските температури не са за игра. Винаги се усеща мноооого по-студено.

# 602
  • София
За много години!Да са ни живи и здрави децата и само положителни емоции да ни носят!Едвам открих темата,че доста време не съм писала.Днес ваканцията свършва и съм със смесени чувства-хем е малко скучно на детето,хем сега като се почне...Иначе ние се постарахме доста да я разнообразим тази ваканция-ходи на кънки,с шейната,на балетно представление,решавахме задачки и правихме диктовка един ден.Само не мога да я накарам да чете книги.Отделни стихчета да,но да седне и чете не иска.

# 603
  • София

Праязниците свършват, почва училището...

Ииии...

Моля за помощ: някой беше пуснал едно много хубаво сайтче с думи за диктовки с част от буквите - демек, до която са стигнали - ама аз го затрих... Sad Малко си направихме голям и отдавна належащ подарък - нов компютър - и... ами, някак съм го позатрила.

Помощ, моля?...

А, и благодаря много за съвета за прожектиращия дъухчета Джони, голяма игра пада - от всички. Само, не знам защо, ама аз съм най-зле... Sad

# 604
  • София-Младост

Моля за помощ: някой беше пуснал едно много хубаво сайтче с думи за диктовки с част от буквите - демек, до която са стигнали - ама аз го затрих...

http://www.parvolak.com/diktovki

# 605
  • София
Много-много-много благодаря!!!!

# 606
Ваканцията я изкарахме по пързалки и кина, само днес не излязохме в парка, защото вали дъжд. 
Иначе, той подкара шейната на сестра си, бях й купила ето тази: http://www.misto-bg.com/stiga/Snowracer-Supreme-GT.htm
Много съм доволна, трета година я ползват. Има автоматично прибиращо се въже, крачна спирачка, система за завиване...проблемът за мен е, че моят я кара без спирачка и се понася като торпедо надолу, направо умирам от страх, а той се кефи максимално. Само викам след него, но кой ли ме чува.

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 16:37 от Анонимен

# 607
  • В светлината на слънцето
Ей, доживях диването да прояви интерес към четенето. Grinning Снощи по план прочете две странички от коледната си книжка и внезапно историята му стана интересна и продължи по собствена инициатива с още две. Даже си преправяше гласа от името на джуджетата и Дядо Коледа. После се настани до кака си да гледа втора част на "Здрач" по тв. Първо не го грабна и изчезна да играе, после се върна и като мерна големите вълци на екрана, се закова и започна да срича... субтитрите. Ама с интерес и нетърпение. Естествено, по-дългите и с повече думи не му се получаваха, но кратките успяваше. И днес се е наточил да гледа "Аватар", който "дано да е с надписи, защото така е по-интересно".  Crazy Божеее, доживях да иска да чете. Grinning Намекът ми да направим една кратка диктовчица преди училището обаче бе посрещната гневно. Е, не може да имам всички екстри.  Mr. Green

# 608
Моят си чете една забавна физика в момента. Откъде я докопа тази книга, аз за сестра му я купих... Ето тази: http://www.book.store.bg/p117400/zabavna-nauka-chudniat-sviat-na … omas-flintyn.html

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 13:10 от Анонимен

# 609
  • София
Аз пък да се оплача, че Ники е с хрема и кашля от време на време. Не знам утре дали ще го пусна на училище. Писна ми от болести!  #Cussing out

# 610
  • София
Сисе, и моят е с кашлица  ooooh!
Та се чудя дали да го пускам и аз. Но освен кашлица, друго му няма, та ще видя днес дали с бабини илачи няма да се закрепи  Confused

# 611
  • София
Привет от Боровец! Да почетем края на ваканцията, дъжд и вятър не ни спряха. Добре, че застудя и дъждът се обърна на сняг, че беше много неприятно. Дребен се пусна 5-6 пъти и се умори. Сега пием горещ шоколад и чакаме бати и тати. Simple Smile

# 612
  • sf
Виктор днес се върна от басейна, не вярва,че утре е на училище хихихх
ММ и кака му ги няма цяла седмица, та с него сме господарите на дома  Joy
Заплюли сме си два мача и Аватар, ще се ляга късно със сигурност.

# 613
Заплюли сме си два мача и Аватар

Мерси, че ме подсети, замалко да го изпуснем!

А утре ще е тежък ден...  Sleeping

# 614
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Заплюли сме си два мача и Аватар

Мерси, че ме подсети, замалко да го изпуснем!

А утре ще е тежък ден...  Sleeping

в колко часа и по коя?  Blush

Общи условия

Активация на акаунт