ПЪРВИ клас - 5 тема

• 60 836
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аз си мислех, че в нас е лудница, но след Тинкърбел няма да се обаждам.   Laughing

Иначе да дам отчет - взели са до буквата Ф голямо и цифрите от 1 до 20. Някакви по-големи пръчици срещали ли сте някъде - да са дълги колкото химикал горе-долу и да са цветни.

# 211
  • София
Някакви по-големи пръчици срещали ли сте някъде - да са дълги колкото химикал горе-долу и да са цветни.
В Джъмбо гледах по-големи. ама дали бяха цветни, ще те излъжа. Със сигурност имаше дървени - като клечка от Ескимо. Може да може да си ги оцветите.

# 212
  • В светлината на слънцето
Единствената разлика е, че 30 годишният може да глади.   bouquet

hahaha Днес определено темата е обсебена от предколедно весело настроение. Peace

И в този дух... Във втори или трети клас, една влюбена в моя мъж девойка и седяща на чина зад него, от любов така го халосала с единия учебник по главата, че той буквално захапал чина. Резултатът - счупен преден зъб, ама постоянен. И досега се шегува, че голяма любов ще да е било, голямо нещо. Mr. Green Нашият първокласник е далеч от любовните трепети. Игрите го вълнуват него повече. Grinning

# 213
Тинкърбел Joy

donsita радвай се че иска да сподели с теб  Grinning

# 214
  • Sofia
Някакви по-големи пръчици срещали ли сте някъде - да са дълги колкото химикал горе-долу и да са цветни.
Тъкмо такива поръчах аз преди няколко дни, а им се чудех от доста време. Просто ми харесаха, пък като те чета, току виж и полза има от тях.  Grinning   15см са дълги.

Скрит текст:

# 215
За какво ще ги ползвате тези пръчици?

# 216
  • София
Морена, сега ако кажеш и от къде си ги поръчала  Wink или къде да ги видя.

mimka_8, за математиката - учителката ни каза, че не можели да "усетят"малките пръчки и затова било по-добре с по-големи. Според мен им е все тая дали големи или малки, ама....

# 217
Морена, сега ако кажеш и от къде си ги поръчала  Wink или къде да ги видя.

mimka_8, за математиката - учителката ни каза, че не можели да "усетят"малките пръчки и затова било по-добре с по-големи. Според мен им е все тая дали големи или малки, ама....

Аха, моята въобще не са ги учили с пръчки. Даже и сметало не ползва почти, кара си с прътите. Вече започна да смята и без тях.

# 218
  • Перник
... забелязала съм, че Калоян е много по-кротък и дисциплиниран, когато е сам с мен или с баща си, но когато сме у дома и двамата, се лигави, оплаква се на баща си от мен/обратното  ooooh!
Това категорично е така за всички деца.

Благодаря за успокоението, Узи!   bouquet

Тинкърбел, 4 деца! Боже, колко хубаво...и пълна лудница, явно  Simple Smile И аз искам поне още 1 детенце, но явно Господ вижда, че и с 1 трудно се оправям  Confused

При нас не са искали пръчки, нито сметало. В стаята имат голямо и Калоян казва, че госпожата показвала на него, но явно не се е впечатлил особено.

# 219
Много се смях с разказите на Тинкърбел, Лу и Донси Joy

Моята също има дневник с ключ, но не дава да се чете. Винаги го заключва старателно, за да не погледна вътре и окача ключа в стаята си hahaha Не съм се изкушавала още.

Има ли полза от тези пръчици?

# 220
  • София
... не можели да "усетят"малките пръчки и затова било по-добре с по-големи.
Ми да ползват моливи... Аман от глупости! Въобще не могат да преценят, че хората може да нямат възможност да купят хиляди пръчки

# 221
  • София
Винаги като вляза тук и се забавлявам.   Laughing Hug

Моят син тази сутрин се събуди с болки в коремчето и го задържах вкъщи. Следобед вдигна и малко Т, но сега е по-добре. Трябва да му давам пробиотик, че след 10 дни на антибиотик и няколко дена на училище и резултатът е...  Tired Ползвали ли сте и какъв?

# 222
  • София
вижте какво си е написал Виктор в "дневника". И преди да ме обвините,че му ровя в нещата, той сам ми го показа, защото иначе нямало смисъл да го пише, ако никой не го чете  Joy
Скрит текст:

Леле Донсиииии от сега ли!? Ни знам как ще го опазиш...  Laughing Mr. Green Crazy

# 223
  • Sofia
Сиси, не мога да съм полезна с пробиотик, не е пила моята. Дано не го боли повече момчето.  Hug

Пуснах на Гушкан Животът на буболечките /Minuscule и е запленена, препоръчвам!  Grinning
Скрит текст:
4 сезона от по около 20 епизода късометражни филмчета с интересни моменти от живота на насекомите, изпълнени с много хумор и красота - в реално заснети кадри от природата са вписани 3D анимираните мънички герои - всеки живеещ своя си живот, със собствените си проблеми и свой характер.
И да ви кажа каква дума имаше в домашното и по писане... паднах направо  ooooh!
"Бафна"

# 224
  • София
Ами ние преди време имахме "уми"..

Общи условия

Активация на акаунт