ПЪРВИ клас - 5 тема

• 60 319
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Аз снощи гледах "Космическа Коледа" и така съм се смяла... Joy

Наистина много смешен филм, погледнах един клип, за да си го припомня.  Grinning

Моят син е извадил всичките си влакове и релси и ги е разпилял и свързал из хола, няма къде да се стъпи. А с домашното е доникъде, реши си по математика, стигна до БЕЛ и изведнъж си намери работа, само и само да не пише.

Последна редакция: нд, 21 дек 2014, 18:34 от Анонимен

# 451
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
морена, ще спра да те слушам  Laughing разваляш дисциплината  Laughing

вчера гледахме "Полярен експрес".
три пъти  Laughing

подозирам, че и днес ще е така с Космическата Коледа  Hug

# 452
  • София
И ние вчера гледахме "Полярен експрес", но моят син не се впечатли особено от филмчето.  ooooh!
Днес с баща си сигурно три часа гледаха първа част на "Хобит" и много му хареса. Той е фен и на "Карибски пирати", та явно друг жанр му е по-интересен. Но пък в четвъртък ходиха с баща си на "Пингвините от Мадагаскар" и се заливал от смях през цялото време, та вече не знам какво харесват тези деца на тази възраст.  newsm78

# 453
  • sf
Че защо трябва само даден жарн да се харесва на дадена възраст  Mr. Green
Аз гледам с кеф и "Карибски пирати" и ужаси , че и анимации, снощи с кефих на "Аз, проклетникът" - жълтите човечета са ми любимците  hahaha

# 454
  • София
donsita, права си.  Hug
Жълтите човечета бяха любимци и на сина преди време, та имаме един куп и жълти и лалави вкъщи.  Laughing

# 455
  • София
Че защо трябва само даден жарн да се харесва на дадена възраст  Mr. Green
Аз гледам с кеф и "Карибски пирати" и ужаси , че и анимации, снощи с кефих на "Аз, проклетникът" - жълтите човечета са ми любимците  hahaha
И аз съм така. А догодина ще излиза филм само с тези жълти човечета (забравих им името).

Тази седмица нали си беше в къщи ученикът, работа в клас и домашно ги пише за около два часа. Ходенето в първи клас в училище излиза загуба на време от към учене. Необходимост е, доколкото да се сравни с другите деца. То май и по- късно си остава така за съжаление. (Не съм привърженик на домашното обучение, но .... не мога да споря с някой факти.)

# 456
  • Бургас
Благодаря на Морена за препоръчаните филми. Снощи изтеглих Нико и пътят към звездите и му казах да си го пусне сутринта като се събуди (ние сме лоши родители и спим до късно). Беше много доволен и го е харесал, а аз си мислех че вече гледа филми само за големи и анимациите ще са му скучни и бебешки. явно не познавам добре детето си Simple Smile
Няма спор че вкъщи много по-бързо учат децата и пишат домашни, все пак са сами, а не с още 20-30.
За мен важното сега е да се научи да работи в неудобна за него среда и да се опитва да игнорира неблагоприятните фактори.
Почти всеки ден ми се оплаква че някой го дразни или му пречи по време на час или занималня.
Не че на нас ни е перфектно на работа, нали!?

# 457
  • Sofia
Steltion, много ми е приятно, че съм зарадвала твоя младеж.  Hug
 Пък нали анимация не е равно на детско, има за възрастни и за деца в ралична възраст.  Simple Smile Споделяла съм такива за по-големи деца, повече момчешки дори, а всеки си преценява детето.  Simple Smile
И ще продължавам значи да пиша за филмите, които гледаме и щерката, и аз, а ще чете, на който му е инетересно.  Grinning
Та Гушкан днес гледа
Скрит текст:
Нощта преди Коледа, а аз смятам това да си пусна - http://zamunda.ch/details.php?id=426636

# 458
Хахаха, как е строила мечетата да гледат и те, сладурана!  Laughing Heart Eyes

Ох, а моите ще съборят къщата, такова тичане пада, като коне препускат!  Crazy

Малкият пък как ме разсмя, каката одеве се опитваше да разучава Лунна соната трето действие, а то е невъзможно бързо и го беше пуснала на таблета от ю-тюб да го гледа. И малкият наднича, гледа клипа и каза с укор: "Ама гледай, тази пианистка има по 6 пръста на ръцете!!"
А тя жената си има нормални ръце, но толкова бързо свири, че направо се размазва и не се вижда: https://www.youtube.com/watch?v=zucBfXpCA6s

Последна редакция: нд, 21 дек 2014, 21:54 от Анонимен

# 459
  • В офиса
Тя Моренка си има такова ангелче, а вкъщи звяр до звяра  Laughing Всъщност младежът я прави цялата суматоха, честно казано аз имам чувството, че има към 300 усти, още 500 ръце и към хиляда крака  Laughing А двете девойки винаги му връщат порядъчно. Като са само девойките, все едно е празна къщата. Ама няма да го връщам я, такова си ми е - темпераментно. Номер 3 и то е огън, но определено е по-събрано.

Нощта преди коледа на сина ми му беше любимо като бе на 2 1/2 - 3. Гледаше го нон-стоп. И си го спомни това сам и го извади на номер 3 да го гледа преди няколко дни. Тя също залепна за него, явно има някакъв магнетизъм в това филмче, нещо като натриев глутамат  Laughing. А мен ме потриса, супер ми е гадно. Сигурно защото сме го въртели милион пъти преди време.

Аз съм категорично "за" ходенето на училище. Моите в у-ще са доста по-организирани от вкъщи. Но аз не съм нито авторитарен тип, нито педагогически ориентиран, та не съм мерило.

# 460
Здравейте!
Все пак днес Матей отиде на училище.  Rolling Eyes И няма как иначе. Звъни ми алармата - да стана да накърмя малката, че после стават мъжете и чувам от неговата стая шум. Отивам да видя какво става - детето се събудило, станало, облякло се за училище, оправило си криво-ляво леглото и си пуснало телевизора.  Shocked Аз не знаех какво да кажа.  #Crazy Пратих и баща му да го види.  Laughing Казвам му, че не е съвсем добре и по-добре да не ходи на училище, а той ми отговаря: "Вчера почти не съм кашлял (което си е вярно) и освен това тази година ще ходя само още два пъти на училище."  ooooh! Е, как да го спра при това положение.  ooooh!
Относно домашното обучение - предпочитам след обед аз да се занимавам с него, вместо да ходи на занималня, иначе със сигурност не мога да го обучавам, както госпожата го прави.  Peace

# 461
  • Варна
Здравейте, днес е нашето коледно тържество и вече нямаме търпение да започне ваканцията. Имам чувството, че има заблуда обаче  Simple Smile колко мноооого е голяма тая ваканция и ще има разочаровани като свърши другата седмица  Laughing. Иначе се борим на крака с простудите, търпеливо чакаме да избие последният кътник и да миряса горкото. Снощи тръгнахме да теглим коледните филмчета на Моранка, но скоростта беше толкова мудна, че накрая пуснах да гледаме Хук. Довечера е наред Нико!

# 462
  • sf
На домашно обучение ще се навия само ако мъж ми е милионер и на всеки изминал ден, в който аз обучавам децата, ми капе солидна сума в личната банкова сметка  hahaha

# 463
  • Бургас
donsitahahaha
Точно днес пишем вкъщи Whistling

# 464
  • В светлината на слънцето
Може да се каже, че вече сме с единия крак във ваканцията. Mr. Green Нашите приключиха с ученето, утре ще празнуват и после почивка. Сашо днес прилежно си извадил нещата и си написал всичките домашни, които са за ваканцията му. Каката изгледала презрително и отсякла, че ще свърши работата в края на ваканцията, което в нейния случай означава един час преди да тръгне на училище. Crazy
Онзи ден и ние семейно се забавлявахме с "Аз, проклетникът". Grinning А филмът за жълтите човечета е "Миньоните", премиерна дата за България - 10 юли. Peace

Общи условия

Активация на акаунт