ПЪРВИ клас - 5 тема

• 60 296
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
в колко часа и по коя?  Blush

bTV от 20 до 23 ч.  Peace

Да видим как ще станат утре моите, отсега са приготвили пуканките, за да гледат.  Laughing

# 616
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Hug ще го пропуснем май
че утре ще е мноооого сложно ставането

# 617
  • Sofia
aunt Ogg, поздрави на вас и Боровец!  Simple Smile

Ние ще пропуснем утре и други ден, по план, за сега... хрема.
Гушкан е на светлинни години от Аватар (фантастика и мен не ме блазни и ще си гледам нещо друго) и тъкмо ѝ пуснах "Звездата на Лура Щерн и чудовищата от сънищата".

# 618
  • София
(фантастика и мен не ме блазни и ще си гледам нещо друго)
Макар и фантастика, филмът е изключително човешки и засяга проблемите за приятелството и природата. Мисля, че не бива да го отхвърляш с лека ръка  Peace

Аз нямам тъпрение да свърши ваканцията, вече им е много скучно на децата, много енергия имат, само бели измислят  Crazy

# 619
Аватар, ще гледаме и ние вкъщи.

Бихте ли ме подсетили за сайта с детски кецове онлайн, че нашите се скъсаха...и искам да поръчам...търсих назад в темите, но не успях да го намеря.

Аз не съм писала доста време, имам време само да поглеждам в темичката.
Не знам дали някоя от вас се чувства като мен, но аз съм малко разочарована от образованието, от училището в което учи сина ми и организационно също.
Сигурно не трябва да мрънкам, предвид това че учи в квартално училище, но все се надявах че  има светлина в тунела.
Синът ми е добър, не само заради това че е мое дете...
Съжалявам че средата в училище не му се отразява добре и всичките ми усилия през годините и принципите ми отидоха по дяволите. Imp
Мисля си поне да устискаме до 4 клас, но със сигурност ще ме местим някъде.

# 620
  • Sofia
но аз съм малко разочарована от образованието,...
Аз! Но не малко, а тотално/ изобщо... писала съм доста пъти по темата назад...
В у-ще минусите са повече от плюсовете... за мен.

Узи, мисля че съм го гледала Аватар (а може и с половин око Wink ), не съм сигурна. Пък фантастиката не я изключвам тотално, ама си трЕБЕ муза да ми дойде.  Mr. Green  След коментара ти, ще гледам да му дам шанс някой път, на филма.  Simple Smile

# 621
  • София
ColorMe٭ , най-лошото е, че сигурно разочарованието предстои. И ние сме в квартално училище, но  направо ми се сринаха представите.

# 622
Здраве и късмет за всички вас и близките ви, момичета! Да имаме усмихнати и доволни деца през цялата година!

.........
Не знам дали някоя от вас се чувства като мен, но аз съм малко разочарована от образованието, от училището в което учи сина ми и организационно също.
Сигурно не трябва да мрънкам, предвид това че учи в квартално училище, но все се надявах че  има светлина в тунела.
Синът ми е добър, не само заради това че е мое дете...
Съжалявам че средата в училище не му се отразява добре и всичките ми усилия през годините и принципите ми отидоха по дяволите. Imp
Мисля си поне да устискаме до 4 клас, но със сигурност ще ме местим някъде.

Все едно ти си ме цитирала, *ColorMe*, а не аз теб! Чувствам и виждам нещата около мен по-същия начин и се надявам с цялото си сърце средата да не нанесе сериозни вреди на детето и той да запази добрата си същност. Там направо изкарват всичко лошо от него и не спирам да се чудя как го правят и как пък не се намира момче, с което да си паснат и да не се карат за какво ли не...Може пък и аз да виждам нещата изкривено...Ще видим как ще продължат тази година.

Ние също ще им спестим "Аватар", защото баткото е много чувствителен и мисля, че ще ги сънува и преживява, макар и да са добрите, а пък малкото си е малко...Още няколко години ще почака, докато му се стабилизира психиката!  Wink
Успешна първа седмица за тази година за всички ви и бързо да оздравяват болните първолачета! Hug

# 623
  • В светлината на слънцето
Първокласникът изтече към леглото, дотук беше с филма. Mr. Green Но пък направи чуден паралел със съвремието. Ние нали си имаме една злополучна градинка, която опитват да застроят и от маса време телевизиите показват драмата (строителите чак запалиха 4 коли на хора от съседните блокове, ей така, показно, за сплашване), та на нашия веднага му светна, че лошите от филма са точно като наглия архитект и приятели, които осякоха дърветата от площадката, бутнаха съоръженията и я заградиха за свои цели. Впечатли се силно. Може би, защото у дома много говорим за опазване на природата, садим разни неща и т.н. Девойката пък плака за дървото. Ама тя утре е втора смяна, а той първа. Ще видим сутринта кой ще плаче и мрънка за още 5 минутки. Mr. Green
Днес успяхме все пак с една диктовка. Не е отчайващо положението. Мислех, че съвсем ще е забравил да пише, но е добре. Вече им се ходи на училище и на двамата.  Grinning
Опа, върна се от леглото, не можел да пропусне края на филма. Мдааа, ще се става трудно утре. Mr. Green

# 624
  • sf
Виктор не вникна чак толкова във филма, зяпа там нещо, обяснявах му , ама междувременно гледаме и мача на Барса на лаптопа, та се разсейва. Сега иска да догледа мача и не ще да ляга, не ми се мисли утре сутрин какво ще е  ooooh!

# 625
И Нико е болен. Брат му вече е на оздравяване, но поне понеделник-вторник, ще сме тримата. И мен ме събори, та ще видим утре как ще се справяме и с бебе и с учене.

# 626
На моя син много му хареса филма. Simple Smile

# 627
  • София
Дъщеря ми не гледа подобни филми.После сънува,буди се и я е страх.Сутринта се събуди още в 6ч.Брат и/ на 3мес./, с който спят в една стая беше много гладен и въпреки,че не плаче, сутринта успя да я събуди.Каката  даже ми помогна да го преоблека.Беше си съвсем в кондиция. А иначе през ваканцията спеше до 9ч.

# 628
  • София
Моят син също гледа Аватар, но до към 21:30 и имаше нагласа днес да е на училище. През нощта обаче се разкашля и днес ще го водя на лекар и вероятно ще откара и тази седмица у дома. Лошото е, че ни е трудно с тези болнични вече, но какво да се прави.  ooooh!

# 629
  • Варна
Здравейте и за много години и от мен Simple Smile Да сте здрави и изпълнени с много енергия да постигнете целите си!  bouquet
Ние се прибрахме от "почетната обиколка на страната" и вече сме на линия по работните места. Сутринта (след Аватар снощи) станахме трудно всички. Но проблемът е, че се сети девойката след края на филма, че има домашно по Роден край. Та седна да рисува статуята на света София в 23:00ч Shocked Рязахме картинки на София от старите ѝ учебни тетрадки и лепихме колаж на родния й град... И уж беше голям мерак да го гледа този филм (бележка си беше написала!) и уж много ѝ хареса, а точно преди да заспи я чувам да се провиква от стаята си: "А, тате, Аватар свърши ли?" Joy
Домашно през ваканцията писахме на 3-4 пъти - имаха 6 диктовки да правят. Веднъж реши 3 страници от един сборник, че я беше хванала музата, и през другото време с една Коледна книжка се занимава. С четенето сме до никъде - да е прочела 3-4 страници през ваканцията ooooh! Та, с две думи - плановете ми не се осъществиха въобще. Но пък беше много доволна, че видя къщите на Левски и Вазов, паметника на Ботев, замръзнал водопад, сурвака, получи много подаръци и шоколади, игра хорА, гледа заря, прави си среднощна вана и въобще - доста се забавлява и научи тази ваканция. Най-новото е, че си даде обещание за новата година (както направихме всички от компанията) и нейното е да не яде месо! Rolling Eyes Тя била приятел на животните и не искала да ги яде... Да видим до кога...

Общи условия

Активация на акаунт