На море в България 2015

• 90 584
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
Като че ли южният е по прледпочитан ако си с дете.За това и много се чудим кой хотел да изберем и до кой плаж.Има още време защото не търсим ол инклузив а семейно хотелче но все пак всякаква информация е от полза.Все пак повечето сте били в Приморско а на нас ни е за първи път. GrinningА и още се колебаем между Приморско или Китен. LaughingИ със сигурност никога повече в Равда.  Cry

Последна редакция: чт, 29 яну 2015, 08:24 от KITENKA

# 361
  • София
Аз не бих стъпила в Китен, та ако ще и за без пари да е.
KITENKA, мой колега всяко лято ходи в Приморско в един малък хотел - Корал, до южния плаж. Плажът е на няколко минути път, а наоколо е пълно със заведения за хранене. Стаите в хотела са по 50 лв и са огромни. Локацията е много удобна, предвид факта, че нямате собствен транспорт.
Аз преди две години ходих в Приморско и бях очарована от огромния и добре поддържан плаж. Не знам защо сега чета коренно различни мнения.

# 362
  • В.Търново
Дайте ми съвет!!!!
Предлагат ми от Съни турс от 30 август за 7 нощувки за Оазис дел Маре -862лв и от 30 август за хотел Хермес за 7 нощувки пак 780лв.
Кой от двата хотела е по-добър като цяло, обслужване, база, храна и то в края на сезона?И към двата няма включени шезлонги на плажа.

# 363
  • София
rosinau, знам само, че не бих избрала Хермес. Не бих отишла на море без плаж.
Аз съм в Оазис тази година.  Wink

# 364
Аз не бих стъпила в Китен, та ако ще и за без пари да е.
KITENKA, мой колега всяко лято ходи в Приморско в един малък хотел - Корал, до южния плаж. Плажът е на няколко минути път, а наоколо е пълно със заведения за хранене. Стаите в хотела са по 50 лв и са огромни. Локацията е много удобна, предвид факта, че нямате собствен транспорт.
Аз преди две години ходих в Приморско и бях очарована от огромния и добре поддържан плаж. Не знам защо сега чета коренно различни мнения.
Благодаря за съвета GrinningЗа храната не се притеснявам на искам плажа да е относително чист и плитък най-вече.

# 365
  • Пловдив
Дайте ми съвет!!!!
Предлагат ми от Съни турс от 30 август за 7 нощувки за Оазис дел Маре -862лв и от 30 август за хотел Хермес за 7 нощувки пак 780лв.
Кой от двата хотела е по-добър като цяло, обслужване, база, храна и то в края на сезона?И към двата няма включени шезлонги на плажа.

Според мен, храна, обслужване, анимация, че даже и база Хермес е много по добър от Оазис, но пък плажа е много кофти.
Оазис-няма анимация, няма къде да седнеш вечер да изпиеш едно питие на въздух, няма много пространство къде децата да играят и тичат, но пък плажа е хубав. Мен лично и малкото външни маси към ресторанта ме притесняват. Трябва все вътре да се храниш.
Прецени кое ти е по важно.
А и друго-Хермес ще е доста по шумен и с много повече народ отколкото Оазси. Там си представям по спокойна почивка.  Rolling Eyes

# 366
Здравейте, изпуснала съм ви и снощи се наложи набързо да изчета цялата тема  Crazy
В общи линии се насочих към Казабланка, понеже и за двете деца /2 и 4 г./ ще ни е безплатно.
Гледах и близките му хотели в Обзор - Риу и Лука Хелиос - ами може ли за толкова малки деца да плащам 50% от цената на възрастен, която хич не е малка  #Crazy

И понеже много набързо преминах из темата, моля да ме насочите за други места с безплатни оферти за 2 малки деца.  Hug Благодаря ви.

Няколко пъти се спомена, че най-доброто място за почивка с малки деца е Албена - може ли препоръка за хотели там АИ на първа, втора линия?  Hug Досега все по южното сме били, дали толкова на север няма да е доста студено вечер и през деня или разликата в градусите е не повече от 2-3 градуса примерно???

# 367
Здравейте, изпуснала съм ви и снощи се наложи набързо да изчета цялата тема  Crazy
В общи линии се насочих към Казабланка, понеже и за двете деца /2 и 4 г./ ще ни е безплатно.
Гледах и близките му хотели в Обзор - Риу и Лука Хелиос - ами може ли за толкова малки деца да плащам 50% от цената на възрастен, която хич не е малка  #Crazy

И понеже много набързо преминах из темата, моля да ме насочите за други места с безплатни оферти за 2 малки деца.  Hug Благодаря ви.

Няколко пъти се спомена, че най-доброто място за почивка с малки деца е Албена - може ли препоръка за хотели там АИ на първа, втора линия?  Hug Досега все по южното сме били, дали толкова на север няма да е доста студено вечер и през деня или разликата в градусите е не повече от 2-3 градуса примерно???
Определено ще има разлика.И аз само чета и слушам-Албена си е Албена-казват повечето.Няма безразборно строителство....стари хотели но реновирани.Влез в Почивка.бг или Букинг.Ралица Магнолиите все хотели с ол инклузив. Grinning

# 368
  • при моите любими
Според мен, храна, обслужване, анимация, че даже и база Хермес е много по добър от Оазис, но пък плажа е много кофти.
Оазис-няма анимация, няма къде да седнеш вечер да изпиеш едно питие на въздух, няма много пространство къде децата да играят и тичат, но пък плажа е хубав. Мен лично и малкото външни маси към ресторанта ме притесняват. Трябва все вътре да се храниш.
Прецени кое ти е по важно.
А и друго-Хермес ще е доста по шумен и с много повече народ отколкото Оазси. Там си представям по спокойна почивка.  Rolling Eyes

В Хермес не съм била, но написаното за Оазис не е вярно. Имаше си анимация и то не лоша. Всеки ден какичките измисляха игри за децата (на съкровища, рисуваха тениски и разни други). Дискотеката си беше 45 мин и си танцуваха всички танци на всички ОИ анимации (гули-гули, рим-там-там и подобни  Crazy) Отвън няма много маси, но въпреки, че бяхме голяма компания си намирахме маса. Или хапвахме бързо вътре и после сядахме отвън и седяхме всяка вечер до 23.00 без никой да ни безпокои. Дори си взимахме мезета до 9 и после не са ни вдигали и чиниите дори. Отвътре ресторанта е много светъл и хубав, дори ми харесваше повече вътре да се храня, а отвън после за питие. Недостатък е, че като затвори ресторанта (през който се минава напряко до лоби бара) после трябва да се минава отвън за да си вземеш пиене. За децата имаше достатъчно място, за да не се притеснявам, че ще се загубят или объркат и си обикаляха сами напред-назад. Ако беше много по-просторно, щях да ходя по тях непрекъснато. А там си починах в това отношение. Плажът беше много хубав. Ние тази година пак ще сме там и то на УОИ.

# 369

Определено ще има разлика.И аз само чета и слушам-Албена си е Албена-казват повечето.Няма безразборно строителство....стари хотели но реновирани.Влез в Почивка.бг или Букинг.Ралица Магнолиите все хотели с ол инклузив. Grinning

Но нито Ралица, нито Магнолия са на първа и втора линия  Peace Виж има хубава тема за Албена. Като разлика в температурите не съм забележила съществена разлика, да не кажа никаква. Миналата година бяхме в Албена и не сме имали един лош ден. Преди години пък си спомням бяхме в Царево (тогава още без дете) и се изви ужасен вятър , дето не спираше и имаше много вълни, не се влизаше в морето и т.н.  От скука се качихме на колата и отидохме на гости на братовчедка ми във Варна - времето беше коренно различно. Ходихме на плаж на Слънчев ден, водата беше на сълза, нямаше и една вълна, нито пък вятър. Така че според мен е малко относително какво ще е времето  Wink

# 370
  • Пловдив
cydonia, има анимация, да, но е само за деца. Това имах в предивд.
В Хермес си има и програма за възрастни.

# 371
  • Асеновград
Момичета ,  с плаж без плаж ще резервирам на Хермес  Peace, дано само да сме здрави и да имаме късмет с времето. Peace
Ако е наистина много лош плажа пред Хотела , ще ходим с кола на по хубав. newsm78

# 372
Момичета ,  с плаж без плаж ще резервирам на Хермес  Peace, дано само да сме здрави и да имаме късмет с времето. Peace
Ако е наистина много лош плажа пред Хотела , ще ходим с кола на по хубав. newsm78
Нестинарка е наблизо.Един от най-плитките плажове.За чистотата не зная....с тези огромни комплекси на него. Simple Smile

# 373
  • Асеновград
Нестинарка е наблизо.Един от най-плитките плажове.За чистотата не зная....с тези огромни комплекси на него. Simple Smile

така е , ще намерим начин , но Хермес  ОЛ. е до 2.00ч. , което ни устройва защото ние сме 5 семейства , а мъжете ни си пийват и хапват ,, порядъчно,,. Миналата година бяхме в един хотел , който в 22.00ч. започват да мрънкат  Stop,започваше едно прибиране на чаши , чиний,,,, бяхме леко като на лагер Whistlingнямаше анимация за децата , не че не си намираха какво да правят, но с аниматори ще е по забавно Simple Smile

# 374

На първо четене се сещам Мирамар до 6 г. две деца са безплатно, Серенити до 4 г две деца са безплатно, Аркутино фемили ризорт до 4 г. също безплатно, Хермес също до 4 г не се таксуват, Сънсет Резорт в Поморие са безплатно до 7 г.

Последна редакция: чт, 29 яну 2015, 15:46 от javamamba

Общи условия

Активация на акаунт