На море в България 2015

• 90 583
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, изпуснала съм ви и снощи се наложи набързо да изчета цялата тема  Crazy
В общи линии се насочих към Казабланка, понеже и за двете деца /2 и 4 г./ ще ни е безплатно.
Гледах и близките му хотели в Обзор - Риу и Лука Хелиос - ами може ли за толкова малки деца да плащам 50% от цената на възрастен, която хич не е малка  #Crazy

И понеже много набързо преминах из темата, моля да ме насочите за други места с безплатни оферти за 2 малки деца.  Hug Благодаря ви.

Няколко пъти се спомена, че най-доброто място за почивка с малки деца е Албена - може ли препоръка за хотели там АИ на първа, втора линия?  Hug Досега все по южното сме били, дали толкова на север няма да е доста студено вечер и през деня или разликата в градусите е не повече от 2-3 градуса примерно???
Хотел Добротица-първа линия,Сенди бийч,Лагуна гардън,Лагуна бийч.Албена е страхотна! Ако не сте  ходили,задължително трябва да отидете-ще останете доволни -много.
Хотели в парковата част са Вита парк,Ком,Магнолия,Орхидея ,Ралиците.Не е по студено всичко е въпрос на късмет за хубаво време.Ходила съм в Албена 6-7 години по ред имало е и много топло със много топло море а миналата година беше и хладно и морето студено.Винаги съм била от началото на юли.Аз тази година ще сменя Албена със Обзор,но с две ръце подписвам че Албена е №1

# 376

На първо четене се сещам Мирамар до 6 г. две деца са безплатно, Серенити до 4 г две деца са безплатно, Аркутино фемили ризорт до 4 г. също безплатно, Хермес също до 4 г не се таксуват, Сънсет Резорт в Поморие са безплатно до 7 г.

До 4г., но обикновено това значи до 3,99 - 4 не навършени, което не ни устройва.
Ще погледна темата за Албена - благодаря ви за отзивите.   bouquet
Там съм ходила като дете с нашите и имам бегли спомени.
Илияна, благодаря за препоръките. Ей сега ще ги разгледам.  Hug

# 377
  • Пловдив
Момичета ,  с плаж без плаж ще резервирам на Хермес  Peace, дано само да сме здрави и да имаме късмет с времето. Peace
Ако е наистина много лош плажа пред Хотела , ще ходим с кола на по хубав. newsm78
Нестинарка е наблизо.Един от най-плитките плажове.За чистотата не зная....с тези огромни комплекси на него. Simple Smile

Бяхме на Нестинарка 2010 и 2011г. За мен няма нищо общо с плитък плаж Peace

# 378
  • София
Ние ходихме на Нестинарка през 2012 г. Наистина чудесен плаж, а морето плитко доста навътре. Мен даже това ме дразни малко, че трябваше да се върви, докато стане по-дълбоко.

# 379
Ние ходихме на Нестинарка през 2012 г. Наистина чудесен плаж, а морето плитко доста навътре. Мен даже това ме дразни малко, че трябваше да се върви, докато стане по-дълбоко.
Идеално за деца Laughingкоето е важно за мен.Василико нали не е много скучен като квартал.Сигурно ще трябва да се ходи до Царево за атракции.Но все пак и натам се озъртаме.Все пак Приморско е на първо място. Laughing

# 380
http://niktravel.com/content/section/180/549/

Оферти на Ник травел за 2 деца.

# 381
Момичета ,  с плаж без плаж ще резервирам на Хермес  Peace, дано само да сме здрави и да имаме късмет с времето. Peace
Ако е наистина много лош плажа пред Хотела , ще ходим с кола на по хубав. newsm78
Нестинарка е наблизо.Един от най-плитките плажове.За чистотата не зная....с тези огромни комплекси на него. Simple Smile

Бяхме на Нестинарка 2010 и 2011г. За мен няма нищо общо с плитък плаж Peace

И аз това щях да напиша, чак се зачудих там ли сме били  Mr. Green
Говоря за плажа точно пред Серенити, който 2 поредни години въобще не си причаше де, след наводненията през зимата.

За мен най- плиткия, чист и  спокоен плаж е Перла до Приморско. За съжаление няма хотели до него и се ходи само с кола  Confused /Не съм от зелените аз, признавам  Embarassed, искам хотели на плажа  Blush/

# 382

На първо четене се сещам Мирамар до 6 г. две деца са безплатно, Серенити до 4 г две деца са безплатно, Аркутино фемили ризорт до 4 г. също безплатно, Хермес също до 4 г не се таксуват, Сънсет Резорт в Поморие са безплатно до 7 г.

До 4г., но обикновено това значи до 3,99 - 4 не навършени, което не ни устройва.
Ще погледна темата за Албена - благодаря ви за отзивите.   bouquet
Там съм ходила като дете с нашите и имам бегли спомени.
Илияна, благодаря за препоръките. Ей сега ще ги разгледам.  Hug

По мое мнение Добротица е най добър вариант като цена-качество и е на първа линия!

# 383
vilence* Не съм почивала лично в хотела. Моя близка бяха там миналото лято и е с прекрасни впечатления от хотела. Единствено се оплака, че малко трудно са си намерили места за пракиране- това през първата половина на август. Имай предвид, че вече няма места за някой от периодите, така че побързай ако искаш да хванещ 25 % отстъпка и да намериш свободни места за периода за който искаш. Синът ми искаше да ходи, но от 23.08 и нямат места през 3 агнеции проверхиме. За Серенити също от 23.08 нямат места. Предложиха му лука Хелиос или Оазиз дел маре, но той се отказа и резервира за Казабланка.

# 384
  • В.Търново
Не мога да реша все още, Хермес , Оазис или да се отказвам от двата и да резервирам в Бодуров или Сигма в Китен.Трябва тази вечер да реша, че утре изтичат ранните резервации.

Чак толкова ли е зле плажа пред Хермес?

Последна редакция: чт, 29 яну 2015, 21:09 от rosinau.

# 385
Здравейте,ако някой има впечатления от хотел КАЛИАКРА ПАЛАС Златни пясъци,моля да сподели

# 386
Значи правилно сме се насочили към Приморско с дете за което е важно плитък плаж.На южният толкова ли е зле?Или другият вариант е по пясъчната ивица пешком и на Перла.На моят мъж няма да му е на сърце това положение. Laughing

# 387
  • София
KITENKA, моят колега, който всяка година е в Приморско и ходи на южния плаж, каза, че си е супер и морето не е дълбоко.

Да, чак толкова.
Можеш да влезеш в някой сайт, visit.bg например, и да прочетеш коментарите за Хермес. Там преобладават негативните мнения за плажа или по-скоро за липсата на такъв.

# 388
KITENKA, моят колега, който всяка година е в Приморско и ходи на южния плаж, каза, че си е супер и морето не е дълбоко.

Да, чак толкова.
Можеш да влезеш в някой сайт, visit.bg например, и да прочетеш коментарите за Хермес. Там преобладават негативните мнения за плажа или по-скоро за липсата на такъв.
И аз зная че не е дълбок.Просто има коментари за това какво носи реката в морето.Това ми е опасението.Със сигурност ще сме в Приморско-само остава да решим къде по-близо да търсим хотел.До южния или северен плаж.  bouquet

# 389
  • София
Привет, резервирахме за хотел Морско око Златни пясъци добри коментари четох, но ако някои е ходил мин г моля да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт