На море в България 2015

• 90 580
  • 760
  •   2
Отговори
# 720
  • София
Края на август има най много мъртви течения а и духа много вятър

# 721
  • В.Търново
Да, така е до някъде.Но на силен вятър съм била и през юли и в началото на август.Сег вече летата са различни, не е като едно време.Климата се изменя.Важното ми е да е поне приятно топло в края на август.

# 722
Да, така е до някъде.Но на силен вятър съм била и през юли и в началото на август.Сег вече летата са различни, не е като едно време.Климата се изменя.Важното ми е да е поне приятно топло в края на август.

Миналата година бяхме от 8 септ в Китен , водата беше екстра , времето също. Тази година ще сме от 7 септ в Серенити Бей , очаквам , че пак ще е така . Предпочитам септемврийското море пред юнското например.

# 723
  • В.Търново

Миналата година бяхме от 8 септ в Китен , водата беше екстра , времето също. Тази година ще сме от 7 септ в Серенити Бей , очаквам , че пак ще е така . Предпочитам септемврийското море пред юнското например.
Дано времето е с нас и вас, и през септември да си изкараме страхотно!  Hug

# 724
Ние вече сме с резервация за Сън палас Слънчев бряг Laughing
И аз направих резервация за 10 дни през юли за бабата и децата там
Дано е хубаво  Hug

# 725
  • В.Търново
♥ LOST ♥, ще чакам отзивите ви от Сън Палас и най-вече състоянието на плажа, чистотата на морето там. Simple Smile

# 726
Ми то аз лично няма да съм там, но очаквам подробен отчет и снимков материал Wink
Иначе единствено не ми харесва в офертата, че в хотела няма безплатен интернет в стаите, което в този век ми се струва доста тъпо...нооо се надявам да се забавляват и без висене в нета Simple Smile
Понеже моите деца са големи, едното се таксува като възрастен вече, реших да пратя бабата с децата сами и там има доста изгодни условия

# 727
Благодаря ви!   bouquet
Притиснено ми е само, че е в края на сезона и дали ще е приятно морето за къпане, басейните..., анимацията не ни е важна.
През 2013г. бяхме на последния етаж, шумът от анимацията не ни е бил проблем, климатика го пускахме само като ни няма и с това нямахме проблем.Само тогава ми се видя, че няма такова разнообразие на храната, но не беше болка за умиране.По е важно за мен децата ми да са нахранени, особено малкото, че е много злояд и не яде нищо.Другата седмица ще занеса депозита.
Да ви кажа, пуснах снощи запитване за Томас Резиденс, жената ме видя в системата, говорихме малко за този хотел.Каза, че нямало да има междинни хранения, само вероятно едно и то ще е кексчета или дребни сладки, нещо такова.Анимация няма да има, но това вече го знаем, басейна не се знае колко ще е голям, но и него ще го има.За Томас също имало вече доста резервации.Живот и здраве ще го огледам на живо края на август. Grinning Ако има добри отзиви остава за другата година, хотел Сигма, Бодуров в Китен, бунгала Далас - Поморие или хотел Градина -Златните, въпреки че е доста от плажа.Това ни е голям минус.

Здравейте.Миналата година бяхме септември на море и то на Нестинарка.По - хубава почивка никога не съм изкарвала.Сега тази година сме от също пак там,само че в Серенити от 29.август до 5 септември.Вярвам че ще си изкараме добре. Не сме от претенциозните.Simple Smile

# 728
  • В.Търново
migles , ние сме със същата дата 29 август- 4 септември.Вие сте за 7 нощувки, ние за 6, но ще се засечем. Simple Smile

# 729
migles , ние сме със същата дата 29 август- 4 септември.Вие сте за 7 нощувки, ние за 6, но ще се засечем. Simple Smile

Да видях. Ако видите някое дете да ходи по чорапи по пясъка да знаете че сме ние. Надявам се лятото да се отучим вече.Не иска да стъпва на бос,особено в сандали и по пясък.Миналата година имах,=ме малко напредък.Тази година повече:)

# 730
Здравейте! Търся отзиви за хотел Рубин в Св. св. Константин и Елена! Ще бъда много благодарна!

# 731
  • В.Търново

Да видях. Ако видите някое дете да ходи по чорапи по пясъка да знаете че сме ние. Надявам се лятото да се отучим вече.Не иска да стъпва на бос,особено в сандали и по пясък.Миналата година имах,=ме малко напредък.Тази година повече:)

newsm10

# 732
  • Berlin
Резервирах в Сънрайз ол суитс ризорт, Обзор. Голямото предимство, което в моя случай надделя, е настаняването в двуспален апт., на цената на който щяхме да сме в 2 двойни стаи в другите хотели в Обзор. Надявам се да изкараме добре, вече ми се ходи много на море. Simple Smile

# 733
Резервирах в Сънрайз ол суитс ризорт, Обзор. Голямото предимство, което в моя случай надделя, е настаняването в двуспален апт., на цената на който щяхме да сме в 2 двойни стаи в другите хотели в Обзор. Надявам се да изкараме добре, вече ми се ходи много на море. Simple Smile
Сподели, ако не е проблем, цена, период, условия нанастаняването, тъй като аз също търся двуспални апартаменти. За това лято вече сме планували и резервирали, но малко инфо по принцип няма да е излишна. А и комплесът като цяло ми харесва.

# 734
  • Berlin
С разни отстъпки - 2262лв за двуспален екзекютив апт. море, 6 нощувки, 1вата седмица на август, AI. 4ма възрастни, 2 деца сме.

Общи условия

Активация на акаунт