iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 62-та тема

• 50 687
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Аз искам да похваля този крем с облепиха, който дълго стоя в промоциите: http://www.iherb.com/Sibu-Beauty-Sea-Buckthorn-Nourishing-Facial … ;sr=null&ic=5 Обаче според мен не е за суха кожа. Кремът е много лек, попива на мига, оставя кожата гладка, хидратирана и стегната без помен от някаква мазнина. Идеален за нормална и дори смесена кожа (като моята).

# 586
Здравейте.
Не съм поръчвал отдавна от сайта.Преди мострите бяха безплатни а сега като добавя някоя в кошницата и ми я начислява.Да разбирам ,че вече се заплащат ли? Също така за поръчки на по голяма стойност даваха ли тракинг номер?
Благодаря ви предварително.

# 587
Здравейте.
Не съм поръчвал отдавна от сайта.Преди мострите бяха безплатни а сега като добавя някоя в кошницата и ми я начислява.Да разбирам ,че вече се заплащат ли? Също така за поръчки на по голяма стойност даваха ли тракинг номер?
Благодаря ви предварително.

безплатни мостри няма вече, заплащат се

тракинг номер ще ти дадат, ако избереш изпращане с UPS или DHL  Peace

Код за отстъпка при първа поръчка на iherb.com - SDB331

# 588

Leila , аз съм много доволна от този лосион за тяло, поръчвам го редовно.
http://www.iherb.com/Acure-Organics-Calming-Body-Lotion-Lavender … 8-oz-240-ml/36241  

Извинявам се за глупавия въпрос, но 100% растителен ли е или има и химии ?

# 589
  • София
kaspar4oo    Hug
За доставка избирай само  International Airmail - няма тракинг номер, но дори и да отиде на митница, освобождаването е бързо и лесно. С другите методи на доставка, освен че ще имаш доста да се разправяш, но и може да ти конфискуват продуктите
Има промяна в цената на доставката - определя се от сумата на поръчката и теглото:
Ако поръчката е за сума над 20$   - получаваш 50% намаление от цената на доставката 
Ако теглото е над над 2lbs - получаваш още 20% намаление
       тегло            - цена       -50%   + -20% нам-е
1lbs  (0.454 kg)  -   $4.00   - $2.00
2lbs  (0.907 kg)  -   $8.90   -  $4.45      - $3.56
3lbs  (1.361 kg)  -  $13.35  -  $6.67      - $5,34
4lbs  (1.814 kg)  -  $17.80  -  $8.90      - $7.12

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 590
Благодаря ви още веднъж момичета.
Не съм поръчвал от сайта повече от година и са настъпили промени.
Това ,че цената на доставката се определя според теглото на пратката го видях в първият пост на темата.За доставка как то ме посъветва denis.  ще избера International Airmail .Аз и преди използвах нея.Другите едно ,че са по скъпи ,ами и митницата ти е гарантирана.
Иначе е малко кофти ,че с  обикновената поща не дават проследяващ номер и ,че толкова голям сайт не работи с Paypal.

# 591
  • Варна

Leila , аз съм много доволна от този лосион за тяло, поръчвам го редовно.
http://www.iherb.com/Acure-Organics-Calming-Body-Lotion-Lavender … 8-oz-240-ml/36241 

Извинявам се за глупавия въпрос, но 100% растителен ли е или има и химии ?

Относно състава нека се изкаже някой по запознат. Аз мога да споделя че от към хидратация е ОК, попива бързо и не оставя мазни и лепкави следи след нанасяне, кир ефект също няма.

# 592

Cioccolata, не се преобразува в ретинол, ако няма остър дефицит и си действа като обикновен каротиноид. Тази дума 'усвояване' я използвате в какъв ли не смисъл...   Лично аз под 'усвояване' на добавка, разбирам чревна абсорбция, всмукване, постъпване в кръвта.

Същото и за колагена - той не се усвоява по-добре при наличие на витамин ц, а просто някои негови съставки работят синергично с витамина. И те са лизин и пролин. Дори има такъв протокол/програма за изчистване на артерии от плаки с тези три вещества - Linus Pauling's Therapy.

Нуждата от витамин ц нараства правопропорционално с приемането на храни, които могат да гранясат/окислят в тялото - омега-3,6 най-вече.

Поздрави на всички

# 593
Към 50% от хората не трансформират изобщо бетакаротина в ретинол - това имах предвид под неусвояване на бетакаротина. От друга страна високи дози бетакаротин (от добавки) ангажират рецепторите за вит. А и пречат да се усвои наличният ретинол, като по този начин нивото на вит. А в организма намалява. Затова единственият сигурен източник на вит. А е ретинолът, а в природата той се съдържа в животинските храни - дроб, а не моркови.

За гранясването имаш право, но и това, което аз написах, важи - колкото повече хляб, сладко, картофи, ориз, плодове се консумират, толкова повече вит. С е необходим, защото толкова повече се изхвърля.

# 594
Да се похваля, че вчера получих поръчката си от 18.декември.
Това не е толкова за хвалене, колкото полученото с тази пратка масло от баобаб - страхотно е!http://www.iherb.com/Life-Flo-Health-Pure-Baobab-Oil-Skin-Care-2 … fl-oz-60-ml/44205  

Май наистина ще спра да ползвам кремове за лице. Налага му се да го редувам с останалото ми масло от авокадо,че .... няма да го хвърлям я!

Имам нужда от съвет за Колаген за кости, необходим за възрастен човек.
Аз съм поръчвала за себе си този http://www.iherb.com/Neocell-Super-Collagen-C-Type-1-3-250-Table … rc=20&sr=null

Код за отстъпка при първа поръчкаот www.iherb.com WCF746

Последна редакция: нд, 11 яну 2015, 17:57 от Даринанда

# 595
# 596
Даринанда, трябва да уточним нещата: питаш за колаген за кости, но колагенът е част от ставната, а не от костната тъкан. Ако човекът се оплаква от болки в ставите (колене, тазобедрени), тогава може да има полза от колагена, макар че може и да няма полза. Но ако има наистина болки в костите, това говори за дефицит на вит. Д.

# 597
Мога ли да си откажа една поръчка, щом още не е пратена? И да направя нова? Някакви "санкции" има ли и директно ми връщат парите в картата ли?

# 598
  • София
Мога ли да си откажа една поръчка, щом още не е пратена? И да направя нова? Някакви "санкции" има ли и директно ми връщат парите в картата ли?
Може да я откажеш, няма проблем, няма никакви санкции.
Но, ако си поръчала промо продукт, няма да можеш да го поръчаш отново на промо цена

Когато пускаш поръчка и плащаш с картата си, парите не се теглят, а се блокират /от твоята банка/
При отказана поръчка, парите остават блокирани за определен период - това зависи от политиката на банката / от 30 до 45 дни/
Ако парите ти трябват - може да се обадиш/посетиш клон на твоята банка и да ги помолиш да ти ги отблокират

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Последна редакция: нд, 11 яну 2015, 14:45 от denis.

# 599
Мерси, Денис,
А ако дам Modify, може ли просто да махна няколко продукта и да добавя нови и да ми върнат разликата в цената?
Винаги ли се получава това блокиране?

Общи условия

Активация на акаунт