Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 2

• 108 294
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
seastars-solilug.com

ето тук я има

Даааа момичета, сега прегледах маските, повечето имат луга......това наистина много мирише, аз съм от Бургас и като минавам покрай лугагата на Атанасовско езеро миризмата е ужасна, но винаги има много хора, които са целите наплескани в луга, изсъхват и след това я отмиват! Казват кожата след това ставала фантастична, мека ексфолирана и освежена! Ясно е вече защо смърдят непоносимо тези маски! Но в подмладяващата за щастие няма луга, затова не ме е задушила с аромата си..... hahaha

Последна редакция: вт, 13 яну 2015, 19:29 от mimi.7299

# 151
Бих пробвала маска с луга и кал предвид колко добре ми действа и най-обикновената хума. А аз за пореден път се връщам от Павел баня с прекрасна кожа и коса. Не мога да повярвам какво може да направи една вода за два дена. Да не говорим, че изчисти следите от дерматит по моите ръце и на моя приятелка също. Тази вода трябва да я предлагат в аптеките както спрейовете с термална вода на Авен и Виши. Невероятна е!

# 152
  • в 1001-та нощ
Преди се продаваше бутилирана, но нали е радиоактивна и мисля, че я спряха - поне, като вода за пиене  Peace

# 153
a.l.e.n.a, вярно, че е слабо радиоактивна. За бани знам, че няма проблем, но за пиене не знам. Другият път ще си тръгна с един бидон  Laughing

Видях, че се предлага разтвор на луга, който се препоръчва и за разширени вени. Значи би трябвало да е полезен и за капилярите по лицето. Чета, че помага за косопад и кожни проблеми. Допада ми идеята за спа в домашни условия. Ще се пробва.

http://www.magasini.net/products/view/solilug-raztvor-na-chernomorska-luga-950-ml

# 154
 Здравейте ! Покрай бебето нямам много време да пиша , но следя темата ......Най -после си открих крема за мен !  Всъщност серията .
http://www.louis-widmer.be/fr_BE/

# 155
Аз имам и ползвам шоколадената маска. Нищо особено, не бих повторила, на моята кожа не се отразява по никакъв начин, все едно съм се измила с вода, няма подхранване, нито почистване. Точно както и детокс маската на Биофреш Whistling

# 156
След кислородна терапия на лице се оринах ужасно, ситни грапави пъпчици и отоци. Изглежда съм алергична към някоя съставка. Кажете какво да мажа евентуално, кожата е грапава на пипане и леко ме сърби, пия алергозан таблетки.

# 157
  • в 1001-та нощ
Най-добре е да те види лекар  Peace

# 158
  • Варна
Разбери съставките, ако можеш.

Мъжът ми така се ошари най-безобразно за 10минути след прием на хранителна добавка за очите, всичкото все витамини.

# 159
Веднага прочетох за козметиката, която ползва салона, но те много съставки, не мога да знам каква е причината. Така преди време се изринах от тайм филър на Филорга, а другите продукти пак на филорга ми са добре, а те не са малко. Добре ми понасят Слийп енд пийл, Изо структур , Мезо маската , Пигмент перфект и миналата зима ползвах Мезо-Ц . Ще трябва винаги проба, като ползвам даден нов продукт. А е толкова трудно

# 160
  • Варна
Интересно какво ли е това, което го има в Тайм филъра, а в другите го няма  newsm78

Когато говорих с лекари за алергията на мъжа ми, която ми беше много странна, ми казаха, че ще е от някоя от допълнителните съставки, тези които се използвали за пълнеж и било малко вероятно да е от активните съставки.

Смени марката на добавката и няма проблеми, но не съм сравнявала състава  да двете.

Гадно, наистина...как предварително на всичко да разбереш състав и произход...
Проба-грешка-алергозан...

# 161
ДА - проба-грешка-скрита у дома зачервена като домат /чак децата се плашат/ - алергозан и пак сначале....

# 162
Но всичко е въпрос явно на кожа, по форумите хвалеха и Йогурт оф България, пък на мен никак, аманикак не ми допадна!
Серията не е за нашата възрастова група, по скоро може би за 20+

# 163
Но всичко е въпрос явно на кожа, по форумите хвалеха и Йогурт оф България, пък на мен никак, аманикак не ми допадна!
Имах предвид крема за ръце и измиващия гел! Не рискувам да мажа лицето с  непробвани кремове, освен такива от атеката, Рок, Галеник, Нюкс и любимия ми хидратиращ на Авен! Кожата ми е доста мазна и подхранващите за нашата възраст не ми се отразяват добре! Joy

# 164
Явно зависи от типа кожа, при мен същата марка действа много добре.

Общи условия

Активация на акаунт