Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 2

• 108 313
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Letsgo, дааа за такова отпускане... Peace А ти си наистина много красива и младееш с години... Те и на мен така ми казват, но аз си виждам следите от ЕГН-то...Особено като се вгледам... Mr. Green И имам чувството, че от скоро стана това отпускане... С какво може да се предотврати, дали масажи, маски или по-силни кремове? Аз не смея да ползвам много силна козметика, кожата ми е чувствителна и току съм се изринала... Така и не можах да разбера от коя съставка точно ми излизат пъпки... Sick Скоро от една маска за лице за еднократна употреба ми излязоха 2 подкожни пъпки на брадичката... Crazy
Между другото имаш много хубава коса, сподели с кои серии я поддържаш.... Peace

# 661
С извинение, че нахлувам така в темата, но имам нужда от съвет. Майка ми има юбилей другата седмица, става на 50 години и искам да и взема подарък, спрях се на хубав козметичен комплект, понеже знам, че тя няма да отдели толкова пари за себе си.
Основно се терзая между тези два комплекта, но ако някой е ползвал друго, ще съм благодарна на мнение.

Вариант 1: Guerlain Abeille Royale козметичен пакет: Комплектът съдържа: Abeille Royale Up-Lifting Eye Care 15 ml + Age-Defying Serum 5 ml + Preparing Toner 40 ml

Вариант 2: Shiseido Bio-Performance козметичен пакет: Комплектът съдържа: Super Corrective Serum 30 ml + Advanced Super Revitalizing Cream 7 ml + Perfect Rouge Lipstick PK 307 2,5 g + Zen EDP 10 ml

Вариант 3: Shiseido Future Solution LX козметичен пакет V. Комплектът съдържа: Eye and Lip Contour Regenerating Cream 15 ml + Total Regenerating Cream 6 ml + Extra Rich Cleasing Foam 15 ml + Concentrated Balancing Softener 25 ml

Вариант 4: Estée Lauder Resilience Lift козметичен пакет I.
Комплектът съдържа: Resilience Lift Firming Cream SPF 15 50 ml + Resilience Lift Firming Eye Cream 5 ml + Perfectionist Firming Serum 15 ml + Perfectly Clean Foam Cleanser Normal/Combination Skin 50 ml + Gift Bag

И 4-те комплекта са на приблизително една цена, мисля си, че може би Shiseido е една идея по-добър вариант, но тъй като не ползвам такава козметика не мога да преценя.

Благодаря предварително!  :bouquet

# 662
  • Бургас
Очаквам пилинга да пристигне до края на месеца и после веднага започвам да действам, ще пиша непременно.
При мен също се забелязва точно такова отпускане на контура на лицето. Цял живот имах бузки  и в началото се очаровах от скулите които се показаха, докато не осъзнах какво всъщност се случва. За жалост си е от годините. През лятото правих серия процедури  Intraceuticals, които ми се отразиха чудесно, но не коригираха отпускането, по-скоро освежиха и стегнаха кожата. Ефекта обаче е краткотраен, трябва постоянство. След серията процедури е необходимо да се прави поддръжка поне веднъж на две-три седмици.
Захир, от втория комплект съм пробвала от тестер Advanced Super Revitalizing Cream, много е мазен и плътен, не е подходащ за мазна кожа. За суха обаче може и да е добър вариант. От комплекта на  Estée Lauder ползвам Perfectionist Firming Serum, имам нормална към смесена кожа и много харесвам серума, попива добре и не омазнява след време. За съжаление толкова от мен, другите продукти не познавам.

# 663
Letsgo, много си красива , много ,
кожата и косата ти са в чудесно състояние ,
 не си внушавай никакви въображаеми недостатъци ....

# 664
  • София
Здравейте момичета,
Моля за коментар на този продукт: https://www.ofertomat.bg/Paket-Skinkod-Ekskluziv-45-broa-Kletych … armabg-p4341.html
Благодаря!
 bouquet

# 665
Захир
вариант 1 е най добро за годините
вариант 4 е оферта заради нормалния размер на крема 50мл. ще гоползва 3-4месеца а +има околоочен за 1 месец.

# 666
Захир, комплектите са като травел сетове с малки опаковки, само последния има нормални размери крем 50мл, а първия има нормален размер околоочен 15мл... Малките размери са само за тестване и не мисля, че са подходящ подарък... нищо няма да усети майка ти като действие... По добре й купи нормален крем+околоочен крем от една от тези серии... Хубави са сериите и няма да съжаляваш, само правилно прецени за каква кожа - суха, комбинирана или мазна... Peace

Елария, чакам отзиви за 40% млечна киселина... Peace

# 667
Момичета, благодаря ви за милите думи  Hug
На тази снимка не личат всички следи от 39-те години, които гоня, а само отпускането, за което lunna pateka говори. Още не съм прехвърлила 40-те, но съвсем малко остана и трябва да започна със сериозните грижи. Затова се подвизавам в темата - да ползвам и споделям опит за тази така преломна за женската красота възраст. На много места чета, че видимите признаци на стареене се отприщват точно след 40г. Не знам, защото така, но сякаш изведнъж през последните месеци се сдобих с изразени назолабилани бръчки, две линийки на челото ми, което доскоро беше гладко като огледало, ситни бръчици под очите като се усмихна и въпросното опускане на контура. Дали не си плащам за безгрижното лятото или просто им е дошло времето... На всичкото отгоре и белите ми коси изведнъж избуяха  Shocked

Esmee, отдавна пазарувам козметика от Амазон и иБей. Много по-удобно е, а и много от нещата, които ги има там, тук не са достъпни. Конкретно този серум с охлювената слуз  Sick го взех от любопитство. Би трябвало да стимулира производството на колаген и еластин. Ето малко инфо http://www.thedermreview.com/snail-cream/

lunna pateka, и аз все бягам от агресивна козметика. Предпочитам леки формули и натурални масла, алое вера гел вместо серум, домашни маски и т.н., но явно вече не е достатъчно. Сега чета усилено относно съставките, които биха стегнали контура. Ще пиша пак какво точно се препоръчва да съдържа козметиката и какви продукти съм открила с тези съставки.
Косата си също поддържам с домашни маски с масла. От професионалните серии засега съм се закотвила на Напура с кератин. Въпреки, че косата ми не е от най-третираните обича протеин. С хидратиращи продукти изглежда зле.

За маската, която споменах ще пиша подробно малко по-късно  Peace

Захир, тези комплекти изглеждат "Уау", но няма да свършат особено добра работа на майка ти предвид нищожните количества. Аз бих инвестирала в добри дневен и нощен крем в пълен размер.

erna, на Скинкод бях ползвала някакъв околоочен преди години. Не беше лош. По принцип са добра марка. Пиши ако го вземеш. Капсулите са ми любопитни.

# 668
  • София
Скрит текст:
С извинение, че нахлувам така в темата, но имам нужда от съвет. Майка ми има юбилей другата седмица, става на 50 години и искам да и взема подарък, спрях се на хубав козметичен комплект, понеже знам, че тя няма да отдели толкова пари за себе си.
Основно се терзая между тези два комплекта, но ако някой е ползвал друго, ще съм благодарна на мнение.

Вариант 1: Guerlain Abeille Royale козметичен пакет: Комплектът съдържа: Abeille Royale Up-Lifting Eye Care 15 ml + Age-Defying Serum 5 ml + Preparing Toner 40 ml

Вариант 2: Shiseido Bio-Performance козметичен пакет: Комплектът съдържа: Super Corrective Serum 30 ml + Advanced Super Revitalizing Cream 7 ml + Perfect Rouge Lipstick PK 307 2,5 g + Zen EDP 10 ml

Вариант 3: Shiseido Future Solution LX козметичен пакет V. Комплектът съдържа: Eye and Lip Contour Regenerating Cream 15 ml + Total Regenerating Cream 6 ml + Extra Rich Cleasing Foam 15 ml + Concentrated Balancing Softener 25 ml

Вариант 4: Estée Lauder Resilience Lift козметичен пакет I.
Комплектът съдържа: Resilience Lift Firming Cream SPF 15 50 ml + Resilience Lift Firming Eye Cream 5 ml + Perfectionist Firming Serum 15 ml + Perfectly Clean Foam Cleanser Normal/Combination Skin 50 ml + Gift Bag

И 4-те комплекта са на приблизително една цена, мисля си, че може би Shiseido е една идея по-добър вариант, но тъй като не ползвам такава козметика не мога да преценя.

Благодаря предварително!  :bouquet

Гласувам за Естето. Каквото съм ползвала от тях е супер.

Момичета, благодаря ви за милите думи  Hug
На тази снимка не личат всички следи от 39-те години, които гоня,

Много си красива, но ти благодаря за уточнението на годините. Че ме изплаши....викам си, аз с моите бръчки тук там, пък гледай хората какво правят. А то се оказа, че си с 10 години по-млада...Ти, все пак, не си за тази тема. Тук, предполагам, сме 40+ Peace

# 669
Moмичета, благодаря на всички за съветите, в крайна сметка се спрях на Вариант 4: Estée Lauder Resilience Lift козметичен пакет bouquet

Надявам се да е доволна, ако не, за следващ повод ще се отчета с още по-хубав подарък!
Слънчев и усмихнат ден на всички ви!

# 670
Popule, тук не сте само 40+. Има и други момичета освен мен, които са на прага на 40-те, но са решили да се грижат за кожата си както предполага 40+. Възрастовото разделение при козметиката и грижата за кожата не е определящо, а ориентировъчно. Определяща е нуждата.
Би ли споделила своя опит? От какво конкретно си видяла ефект по отношение на контур и бръчки?

# 671
  • София
erna, на Скинкод бях ползвала някакъв околоочен преди години. Не беше лош. По принцип са добра марка. Пиши ако го вземеш. Капсулите са ми любопитни.
Задължително ще пиша!
 Hug

# 672
  • София
Popule, тук не сте само 40+. Има и други момичета освен мен, които са на прага на 40-те, но са решили да се грижат за кожата си както предполага 40+. Възрастовото разделение при козметиката и грижата за кожата не е определящо, а ориентировъчно. Определяща е нуждата.
Би ли споделила своя опит? От какво конкретно си видяла ефект по отношение на контур и бръчки?

Нищо не помага. Peace
40-така реже като с нож. Но можем да продължим да се самозаблуждаваме. Peace
Предполагам, че това, че правя маски след всяка баня, ползвам разнообразна и добра козметика (винаги и на шията, не я пренебрегвайте), правя си пилинг на лицето пролет и есен, по някакъв начин ме поддържа. Имам си устройство за фитнес срещу двойна брадичка (помага явно, защото още нямам двойна брадичка). Но не си правя илюзии.

Ботокс и филъри няма да правя. Предпочитам да остарея нормално, без да се правя на клоун.

Между другото, обръщайте внимание на зъбите си. Формата на захапката играе голяма роля за бръчките около носа. Освен това, важно е да се усмихваме повече. Тези леки увисвания, за които говориш, при мен се появиха след 45 и смея да твърдя, че ми се появиха толкова късно, защото много се смея. Обожавам смеха и пожелавам на всички винаги да си намирате поводи да се смеете и усмихвате.  Hug

# 673
Потвърждавам думите на Popule . На 40 още не е страшно.  Crazy
След 45, обаче, стареенето вече става по-осезаемо - за някои почти невидимо, за други рязко. Аз говоря от моя опит и от това, което виждам у приятелките ми връстнички.
А грижите за ръцете и шията наистина не пренебрегвайте, там първо започва да си личи истинската възраст обикновено. При мен например, първо се засегнаха ръцете, после шията и след това започна отпускането на контура на лицето.
Индивидуално е, годините не прощават, но поне каквото можем да направим за забавяне на стареенето...
Смехът, положителната нагласа и доброто настроение са важни, да. Защото дори и леко поостаряла, ако жената е приветлива и спокойна, годинките не личат толкова.
Аз лично, правя само масаж лице и деколте при козметик. Мисля, че ползвам добра козметика. Не мога да гадая, ако бях правила някои процедури при дерматолог, дали щях да забавя още процесите на стареене. Вероятно да и понякога съжалявам. Но може би още не е съвсем късно, затова и се навъртам в "Красива мама".  Laughing Но илюзии и аз не си правя. Страдах и се подтисках от промените ('щото съм си суетна  Whistling), но се примирих някак, че се променям с годините.  Crossing Arms
Popule , разкажи повече за този уред за двойна брадичка.

# 674
Аз имам познати над 45+ и кожата на лицето е супер опъната и без видими петна и признаци на остаряване... Не ползват маркова козметика и не могат да си позволят никакви процедури... Явно си е ген... Но се чудя дали всичко което правим за кожата има някакъв ефект за в бъдеще? Сега ползвам по-разнообразна и по-качествена козметика, правя домашни процедури, маски, пилинги, мажа с масла и какво ли не, но ефекта сега не го виждам някак си... В началото на 40-те съм и кожата е долу-горе запазена, но какво ще стане след няколко години и дали всичко това, което правя сега ще даде някакъв резултат? Или просто ще са похарчени на вятъра пари и изгубено време в поддръжка на младостта... newsm78 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт