Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 2

• 108 365
  • 746
  •   1
Отговори
# 45

При мен изчезна от третиране с хиялуронова киселина. Не си нося очилата и се взирам доста и гледам пак се е появила.

Именно, само ботоксът може да стопира действието на мускулите, които напрягаш когато се взираш. Имам пред вид, че ефектът ще е най-добър и най-видим, а бръчката максимално разгладена.
Бръчката беше изчезнала съвсем...но аз съм си виновна, очилата са за носене

# 46
Много съм впечатлена от една ензимна почистваща крем-маска от папая на Елемис. Почиства в дълбочина без да травмира или зачервява кожата. Разтваря замърсяванията в порите. Намазва се на плътен слой, престоява се около 15 мин. и се отмива. Кожата наистина заблестява. Не е много евтина, но наистина дава резултат.

# 47
  • София
Тази маска, ако знаеш откога ми е в главата. Ще взема накрая и аз да направя он-лайн поръчка на козметика  Embarassed

# 48
Много съм впечатлена от една ензимна почистваща крем-маска от папая на Елемис. Почиства в дълбочина без да травмира или зачервява кожата. Разтваря замърсяванията в порите. Намазва се на плътен слой, престоява се около 15 мин. и се отмива. Кожата наистина заблестява. Не е много евтина, но наистина дава резултат.
Борева от къде я поръчваш, май и аз искам от нея! Кожата ми е леко мазничка, дали ще има ефект? newsm78

# 49
  • в 1001-та нощ
Аз я очаквам - ензимната маска на елемис  Blush , надявам се да дойде преди празниците  Peace Ползвала съм доста евтини варианти и ефект имаше - чудесен. Чудно ми е какво повече ще ми даде тази, но ще видим  Mr. Green

bib.bib, мисля, че ти коментира Intraceuticals? Непреднамерено имам опит с една процедура - ХК с бустер витамин C+3 , предшествана от HydraFacial (почистване и хидратация). До колкото си спомням вече 2 пъти си правила по 1 курс от 6 процедури (може и да не съм запомнила добре). На конкретен салон ли се доверяваш или конкретен лекар/козметик? Кой тип терапия прилагаш?

# 50
Благодаря на всички за мненията за добавката!   bouquet
Реших да я купя и ако се подмладя с поне десетина години и ми изчезне ПМС-то, непременно ще се похваля  Mr. Green

# 51
  • в 1001-та нощ
bubanka, за подмладяване  Thinking newsm78 не бих казала, но за ПМС - очаквам да има ефект  Blush

За кожа препоръчват много (и аз от своя опит) - друга омега 6 - маслото от пореч (borage oil) - на дражета. Не е скъпо, ако искаш почети и за него  Peace За омега 7 също (от ракитник) Peace Там също съм видяла ефект и не само аз, но то е по-скъпо и е много хубаво и за лигавиците  Peace Те разкрасяват, но нямат ефект  над ПМС и не си спомням да съм чела за баланс на хормони  Blush Инфо в нета има, ако ти е интересно - зачети се Simple Smile

# 52
Аленка, благодаря! Ще прочета.   bouquet

# 53
  • Стара Загора
Алена, от къде купуваш Омега 7 и на коя фирма ?

# 54
Много съм впечатлена от една ензимна почистваща крем-маска от папая на Елемис.
Борева от къде я поръчваш, май и аз искам от нея! Кожата ми е леко мазничка, дали ще има ефект? newsm78
Аз си я купувам от Варна (защото съм от Варна Simple Smile). Последния път си я купих на много добра цена - с Коледно намаление. Но можеш да я поръчаш и от някои он-лайн магазини.
Моята кожа също е леко мазна, по-скоро комбинирана. Маската определено става!

# 55
Много съм впечатлена от една ензимна почистваща крем-маска от папая на Елемис.
Аз си я купувам от Варна (защото съм от Варна Simple Smile). Последния път си я купих на много добра цена - с Коледно намаление. Но можеш да я поръчаш и от някои он-лайн магазини.
Моята кожа също е леко мазна, по-скоро комбинирана. Маската определено става!
Ще пробвам, как е точно името или снимка? newsm78 В момента имам с глина на Лирак и подхранваща на Нюкс, първата много изсушава втората омазнява, май ще трябва да ги подаря на мама

# 56
  • в 1001-та нощ
Magnum  Peace, ай-много харесвам тези два продукта  Peace

1.) New Chapter, Supercritical Omega-7

Има разфасовки то 30 и от 60 дражета, малки с и лесно се преглъщат.

Съдържа екстракти от:

1. плодовете на ракитник
2. семената на ракитник
3. листа от розмарин
4. цвят от невен

2.) FutureBiotics, Omega-7plus, Age-Defying Skin Complex

Мисля, че опаковките са само с 30 капсули, за жалост този продукт вече ен се предлага в сайта. Има бърз и видим ефект. Съдържа и биотин, силика, хиалуронова киселина, CoQ10, екстракт от корен от джинджифил ....

Не зная дали производителят е спрял производството на продукта или просто в сайта не се предлага. Купуваше се, дори го дебнехме да е в наличност. Поръчвала съм много и за себе си и за приятелки  Peace

Ползвах доста сайта, напоследък поръчвам повече за приятели, а в последните седмици  са направили кофти схема за стойността на доставката и по-тежките продукти се оскъпяват неприятно Thinking

# 57
# 58
  • София
bib.bib, мисля, че ти коментира Intraceuticals?
Правят се 6 в началото, мисля през 10-тина дни. После по 1 на месец. Синята серия е подходяща за възрастта ни, но все пак е индивидуално. Не са много местата, където се прави и се рекламират много усилено в Интернет. Мога да споделя на ЛС, който се интересува кой е салона, където аз ходя.

Цената е зверска, така че не препоръчвам като панацея и не рекламирам. Вероятно филър, ботокс, мезоконци и прочие биха имали ефект за по-малко пари. Длъжна съм да предупредя  Embarassed

# 59

Общи условия

Активация на акаунт