Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 2

• 109 262
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Искам да попитам някой ползвал ли е промоционалните подаръчни комплекти на Виши! В метална кутия има основен крем и няколко малки рекламни опаковки на термална вода, малко хидратиращо кремче, тоалетно мляко? Има няколко разновидности и се чудя кой да взема и дали въобще си заслужава! Преди години съм ползвала тази марка и не бях твърде очарована!
Аз ползвах тестери на Виши и изобщо не съм доволна. Честно не ти го препоръчвам. Дори козметичката в аптека не се изказа ласкаво за тази марка... Момичета искам да попитам за химичния пилинг  една процедура достатъчна ли е и ако не колко са необходими.
Благодаря! Аз чаках чаках някой да ми пише и го купих, за цената си бива!

# 286
  • Пловдив
   В аптеките/ освен ако не ти е близка консултантката/ препоръчват
това, което в момента им е на промоция и за което взимат бонуси.
Един път Биодерма, друг път Скинкод, трети - нещо друго.

Много ми беше смешно , преди да се опознаем с консултантката
в нашата аптека, как веднъж ми препоръчваше продуктите на Биодерма
като най-добри в медицинската козметика,
а месец по-късно ми обясняваше, че Уриаж са много по-добра
и качествена козметика.

# 287
Искам да попитам някой ползвал ли е промоционалните подаръчни комплекти на Виши! В метална кутия има основен крем и няколко малки рекламни опаковки на термална вода, малко хидратиращо кремче, тоалетно мляко? Има няколко разновидности и се чудя кой да взема и дали въобще си заслужава! Преди години съм ползвала тази марка и не бях твърде очарована!
Аз ползвах тестери на Виши и изобщо не съм доволна. Честно не ти го препоръчвам. Дори козметичката в аптека не се изказа ласкаво за тази марка... Момичета искам да попитам за химичния пилинг  една процедура достатъчна ли е и ако не колко са необходими.

Може и да е достатъчна - зависи от твоята кожа и от продукта, който ползва козметичката, тя ще прецени. Но по-често се правят поне 2-3 Peace

# 288
Гледам говорите за Vichy и да се включа и аз... Моята кожа е много чувствителна и от много години ползвам само медицинска козметика - главно Vichy, Aven и Eucerine. Сериите са много хубави, но... Има едно Но... Това е медицинска козметика и е доста изчистена, т.е. тя не може да направи чудеса с бръчките, отпускането на контура и остаряването на кожата... Колкото и да се рекламира като такава, тази козметика е по-лека, тя е по-подходяща за по-млада кожа и с по-малко проблеми... Това е... Много хора са разочаровани от тези серии именно заради очакването те да направят чудо... За мен сега на 40, тези серии ми идват слаби, макар да продължавам да ги ползвам... Но ги комбинирам с други по-"богати" серии за бръчки, филъри и хидратация... Само те не са достатъчни... Макар че и много рекламираната тук във форума Filorga, не направи очакваното чудо с кожата ми... Просто тази серия явно не е моята серия, за съжаление... Mr. Green

# 289
Лунна пътека, аз също съм доволна от медицинската козметика.....и аз съм на четиредесет, кажи моля те какви по силни серии и серуми използваш и си доволна! Скоро си купих маската на Филорга, хубава е, но наистина чак чудеса не прави.....то и ако правеше нямаше да се продава в кутиика а в казан hahaha
Последния крем който купих на Виши пише че е за над петдесет с аромат на зелен чай, просто на кутийката не се виждаше добре надписът, вътре е с подарък тоалетна мляко три в едно, което изключително ми хареса, термална вода и озаряващ крем за всички възрасти, розов, който никак не е лош,  но много лек за моята възраст! Основният крем, въпреки че е за над петдесет ми харесва, ще го измажа какво да правя! newsm78
На аптекарките въобще не вярвам, няма вече компетентни. ...а може би не им е и работа да знаят и козметиката! Аз си избирам сама и до сега почти се оправям! До скоро ползвах дневен крем на Галеник  с водораслите синия и същия околоочен. Мнаго ги харесвам, околоочен ще купя същия просто ми поняса много добре!
Онзи ден поръчах пък новия на Ейвън дето го рекламират з зряла кожа за майка ми! Ако не го хареса ще ми го върне, че да видим.....може да се сдобия с още един крем неподхдящ за мен Simple Smile

Последна редакция: сб, 28 фев 2015, 14:47 от mimi.7299

# 290
mimi.7299, може би говориш за розовото кремче Vichy idealia. Aз също го ползвах, даже 2 опаковки изхабих, но наистина е леко. Иначе е приятно кремче, не ми прави пъпки и кир-ефект... После замених с Vichy liftactiv +околоочен, също много ми харесаха. Ти кой крем си купила за 50+? Аз да ти кажа не гледам възрастта на опаковката, това там е относително... Познавам момичета на 30 години с повече бръчки и отпусната кожа от жени на 50+... Просто си купувам крем според състоянието на кожата... Имам винаги 3 вида дневен крем и си ги редувам - един хидратиращ (в момента на Estee Lauder синия крем), един избелващ (в момента Еucerin brighter) и един против бръчки (до скоро Vichy liftactiv, сега Филорга Iso structure). Имам поне един околоочен (в момента на Vichy и Clinique) и поне един нощен или серум.. В момента за нощен редувам Филорга Sleep and peel и Eucerin volume filler.. Имам и един серум със змийска отрова против бръчки.. Маски ползвам често, главно купешки, не си правя домашни. Мажа си лицето понякога и с масла, ползвам и масажъор от време на време... Но казах кожата ми е чувствителна и не понася много третиране и тежки кремове, серуми и процедури.. Мисля скоро да пробвам домашен пилинг, да видим как ще ми го понесе кожата... Важно е самото почистване на кожата, ексфолиране за снемане на мъртвите клетки и хидратирането...  Не съм намерила още лек за тъмните кръгове, които имам понякога от четене до късно и от работа на компютъра... Изброените кремове не се справят с този проблем и затова маскирам с ББ кремове... Mr. Green

# 291
Аз ползвах тестери на Виши и изобщо не съм доволна. Честно не ти го препоръчвам. Дори козметичката в аптека не се изказа ласкаво за тази марка... Момичета искам да попитам за химичния пилинг  една процедура достатъчна ли е и ако не колко са необходими.

Може и да е достатъчна - зависи от твоята кожа и от продукта, който ползва козметичката, тя ще прецени. Но по-често се правят поне 2-3 Peace
Сега има и промоционален пакет на EUCERIN. Околочен  крем филър + дневен крем  филър за 55-56 лева.

# 292
  • Larnaca, Cyprus
Здравейте момичета .......... Hug
четох малко по диагонал.....ще ме извините за което ако все пак сте писали по въпроса ........
имам малък проблем който забелязах преди около седмица. Дано да можете да ми помогнете.
На 40г.съм, започнах ги януари, забелязвам следното изменение цялото ми лице вертикално от челото до брадичката, и хоризонтална от едното до другото ухо ......си измени цвета като стана по жълто в сравнение със шията ми която е млечно бяла. Кожата ми е смесена. Според вас на какво може да се дължи ...... newsm78
Моля дайте съвет ако някой се е сблъсквал със подобен проблем ........... newsm78

# 293
Лично мнение - нередовно използване на слънцезащитни продукти

# 294
  • Larnaca, Cyprus
 newsm78 а тогава не би ли трябвало да пожълтее и шията .............наистина прекарвам доста време в колата и тук в Кипър си е направо слънце-убиствено, но понеже все пак е рано за силното слънце пък и за първа година ми се получава такова нещо, затова и се обръщам към вас .......Благодаря Титина  bouquet..досега съм опитвала слънце защитни кремове но са ми ужасно мазни .....след най-много час час и половина са избили върху целия грим и лъсна от пет километра.....незнам кой да избера newsm78

# 295
При ранна пролет, слънцето е по-ниско над хоризонта и ултравиолетовите лъчи са много вредни (не че през останалото време не са. Точно тогава се появяват и луничките.
За себе си знам, че много трудно намирам добър слънцезащитен крем. В момента използвам продукт, който използват в салоните и не е толкова мазен...но пък консистенцията му (все едно че се разпадна на съставните си части). За др седмица сам поръчала на козметичката ми др, да видим дали ще го одобря или ще мине в серията"крем за ръце)

# 296
Лунна пътека, и аз седя 12  часа на компютър, но лекар дерматолог ми каза че тъмните кръгове се дължат на хормоналните промени от възрастта.......няма спасение, за това маскиране...... Simple Smile На виши кремът е за петдесет години със аромат на зелен чай! Моята кожа не е проблемна, дори леко мазна и това помага да не е сбръчкана, но напоследък отслабнах 6-7 кг, и се получи едно грозно изпразване и на лицето. Помагга ли срещу това Юсерин волюм, за обем! Моля който го е ползвал да даде съвет? Или някакаъв друг подходящ за проблема крем? newsm78

# 297
  • София
Лунна пътека, и аз седя 12  часа на компютър, но лекар дерматолог ми каза че тъмните кръгове се дължат на хормоналните промени от възрастта.......няма спасение, за това маскиране...... Simple Smile На виши кремът е за петдесет години със аромат на зелен чай! Моята кожа не е проблемна, дори леко мазна и това помага да не е сбръчкана, но напоследък отслабнах 6-7 кг, и се получи едно грозно изпразване и на лицето. Помагга ли срещу това Юсерин волюм, за обем! Моля който го е ползвал да даде съвет? Или някакаъв друг подходящ за проблема крем? newsm78

Не съм срещала, а и никой не е казвал да е попаднал на  крем, който да създаде обем или да премахне бръчки, просто фирмите така си продават продуктите. Ако искаш видим ефект, сложи си филър и пак ползвай хубава козметика. А този Юсерин волюм, ми подариха цялата серия, използвах я до край, без абсолютно никакъв видим ефект.
Единствено съм виждала ефект за избистряне на тена и донякъде тъмните кръгове от филорга слийп енд пил.

# 298
Лунна пътека, и аз седя 12  часа на компютър, но лекар дерматолог ми каза че тъмните кръгове се дължат на хормоналните промени от възрастта.......няма спасение, за това маскиране...... Simple Smile На виши кремът е за петдесет години със аромат на зелен чай! Моята кожа не е проблемна, дори леко мазна и това помага да не е сбръчкана, но напоследък отслабнах 6-7 кг, и се получи едно грозно изпразване и на лицето. Помагга ли срещу това Юсерин волюм, за обем! Моля който го е ползвал да даде съвет? Или някакаъв друг подходящ за проблема крем? newsm78

Не съм срещала, а и никой не е казвал да е попаднал на  крем, който да създаде обем или да премахне бръчки, просто фирмите така си продават продуктите. Ако искаш видим ефект, сложи си филър и пак ползвай хубава козметика. А този Юсерин волюм, ми подариха цялата серия, използвах я до край, без абсолютно никакъв видим ефект.
Единствено съм виждала ефект за избистряне на тена и донякъде тъмните кръгове от филорга слийп енд пил.
Дааааа и това е вярно, значи ще се слага филър! Но много ме е страх как ще избера салон! newsm78Филорга слиип енд пил нощен ли е и от къде може да се поръча!

# 299
  • София
Лунна пътека, и аз седя 12  часа на компютър, но лекар дерматолог ми каза че тъмните кръгове се дължат на хормоналните промени от възрастта.......няма спасение, за това маскиране...... Simple Smile На виши кремът е за петдесет години със аромат на зелен чай! Моята кожа не е проблемна, дори леко мазна и това помага да не е сбръчкана, но напоследък отслабнах 6-7 кг, и се получи едно грозно изпразване и на лицето. Помагга ли срещу това Юсерин волюм, за обем! Моля който го е ползвал да даде съвет? Или някакаъв друг подходящ за проблема крем? newsm78

Не съм срещала, а и никой не е казвал да е попаднал на  крем, който да създаде обем или да премахне бръчки, просто фирмите така си продават продуктите. Ако искаш видим ефект, сложи си филър и пак ползвай хубава козметика. А този Юсерин волюм, ми подариха цялата серия, използвах я до край, без абсолютно никакъв видим ефект.
Дааааа и това е вярно, значи ще се слага филър! Но много ме е страх как ще избера салон! newsm78Филорга слиип енд пил нощен ли е и от къде може да се поръча!

Взех го от аптека Ремедиум, има го и в аптеки Субра. Аз го купих в комплект, този крем +мезо маската на Филорга.Така излиза много по-изгодно, а и си помислих, че една маска никога не е излишна. И да си призная, това се оказа най-сполучливата ми покупка ! PeaceКоято задължително ще повторя. Между другото, под това въздействие си взех дневен и черния нощен на Филорга, но отскоро и за сега не съм особено впечатлена

Общи условия

Активация на акаунт